اطمینان به هرکس، پیش از آزمودنش [نشانه]درماندگی است . [امام علی علیه السلام]
کشکول سلامت1
پیشگیری از یبوست در روزه داری
سه شنبه 94 مرداد 13 , ساعت 11:46 صبح  

پرسش: از ابتدای ماه رمضان دچار یبوست شده‌ام به طوری که برای اجابت مزاجم مدت زمانی طولانی را صرف می‌کنم. برای پیشگیری از این عارضه به‌خصوص در این روزها که آب کمتری هم می‌نوشم، چه باید بکنم؟

پاسخ دکتر سیدضیاالدین مظهری، متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران:

بهترین کار این است که در فاصله بین افطار تا سحر، میوه‌های ملین، به‌خصوص آلو که در این فصل به وفور یافت می‌شود، بخورید. مصرف سبزی‌های تازه و سالاد را افزایش دهید. در سالاد یا غذاهای خود روغن‌های تصفیه نشده یا بودار مثل روغن زیتون بریزید. صیفیجاتی مانند بادمجان، کدو، گوجه‌فرنگی، خیار، جوانه‌گندم و... را در وعده‌های غذایی خود بگنجانید و در فاصله بین سحر تا افطار آب فراوان بنوشید. با انجام این کارها هم مواد‌مغذی مورد نیاز به بدنتان می‌رسد و هم یبوستتان بهبود پیدا می‌کند.

هفته نامه سلامت/530



نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
به روزه داری بدون سحری می توانم ادامه دهم؟
سه شنبه 94 مرداد 13 , ساعت 11:43 صبح  

پرسش: مردی 57 ساله هستم. چند سالی است بدون سحری روزه می‌گیرم ولی هیچ مشکلی نداشته‌ام و در طول روز بسیار راحت هستم. آیا باتوجه به سنم می‌توانم این کار را ادامه بدهم؟

پاسخ دکتر فرزاد شیدفر، متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران:

افراد زیادی سحری نمی‌خورند، به‌خصوص کسانی که قصد کاهش وزن دارند. اما این کار درست نیست زیرا حذف وعده سحر به معنای کاهش وزن و رسیدن به وزن مناسب در زمان کمتر نیست و چون تعداد وعده‌ها کاهش می‌یابد، مواد مورد نیاز بدن تامین نمی‌شود. به‌خصوص اینکه ادامه این‌کار در تمام ماه مبارک رمضان قطعا بدن را دچار مشکلاتی خواهد کرد. افرادی هم که قصد کاهش وزن دارند، باید این‌کار را تدریجی و با الگوی غذایی متعادل انجام دهند بنابراین حداقل چند لقمه نان، پنیر و سبزی یا کمی میوه در وعده سحر مصرف کنید.

هفته نامه سلامت/530


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
تغذیه مناسب برای مقابله با احساس گرمای زیاد
سه شنبه 94 مرداد 13 , ساعت 11:15 صبح  

پرسش: افرادی که در مقایسه با دیگران احساس گرمای بیشتری می‌کنند باید از خوردن چه مواد‌غذایی اجتناب کنند و به خوردن چه مواد‌غذایی روی بیاورند؟

پاسخ دکتر سیدضیاالدین مظهری، متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران:

گرما عاملی برای کاهش اشتها نسبت به غذاهای سرشار از نمک، چربی و گوشت است. در این شرایط غذاهایی که منبع گیاهی دارند، بسیار مفید هستند و می‌توان از تلفیق حبوبات و غلات، ماست و خیار به همراه سبزی‌های معطر و... به جای گوشت، مرغ و ماهی سرخ‌کرده استفاده کرد.

همچنین نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌ها به دلیل افزایش اسمولاریته و تعریق توصیه نمی‌شوند. به جای این نوشیدنی‌ها می‌توان یک لیوان آب خنک که مقداری آب لیمو به آن اضافه شده است، نوشید. افرادی که علاقه زیادی به مصرف نوشیدنی دارند، می‌توانند شربت آبلیموی بسیار کم شیرین بخورند. مخلوط خیار رنده شده با کمی آب لیمو هم عطش را برطرف می‌کند و قسمتی از نیاز بدن به مواد مغذی را که در اثر تعریق از دست رفته است، جایگزین می‌کند.

در ضمن، از نوشیدن آب و نوشیدنی‌های بسیار سرد که یخ در آن ریخته شده است، خودداری کنید زیرا نه تنها عطش برطرف نمی‌کند بلکه آن را تشدید هم خواهد کرد. به‌طور کلی، افرادی که گرمایی هستند، باید خوردن مواد‌غذایی بسیار شیرین یا غذاهایی که در طب سنتی مزاجشان گرم است، کاهش دهند. از جمله این مواد می‌توان به خرما، عسل، حلوا و سایر شیرینی‌ها اشاره کرد. انگور نیز به دلیل داشتن قند می‌تواند باعث تحریک پانکراس و ترشح انسولین شود.

وقتی انسولین ترشح می‌شود، تمام درشت‌مغذی‌ها را به داخل سلول می‌راند و باعث گرسنگی کاذب می‌شود. در نتیجه فرد میل بیشتری به شیرینی پیدا می‌کند. شیرینی فراوان هم باعث عطش زیاد، گرگرفتگی و ایجاد یک چرخه معیوب می‌شود.

هفته نامه سلامت/530


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
گیلاس و آلبالو از نظر خواص چه تفاوتی با هم دارند؟
سه شنبه 94 مرداد 13 , ساعت 11:5 صبح  

پرسش: از نظر خواص، گیلاس با آلبالو چه تفاوتی باهم دارند و خوردن آن برای چه کسانی مفید است و به چه کسانی توصیه نمی‌شود؟

پاسخ دکتر محمدحسین انتظاری، متخصص تغذیه و مدیرگروه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

گیلاس و آلبالو هر دو از یک خانواده هستند و فرق چندانی با هم ندارند. این دو میوه جزو میوه‌های رنگی و سرشار از آنتی‌اکسیدان هستند، بنابراین مصرف آنها باتوجه به عوامل خطر فراوانی که در محیط اطرافمان وجود دارد، مانند مصرف غذاهای صنعتی، آلودگی هوا و... برای سلامت بدن بسیار مفید است.

این میوه‌ها منع مصرف خاصی ندارند به جز افرادی که نسبت به آنها حساسیت دارند، سایر افراد می‌توانند از آنها استفاده کنند؛ حتی کسانی که قند دارند هم می‌توانند روزانه یک لیوان آلبالو و گیلاس بخورند. البته کسانی که مشکلات گوارشی دارند، باید سعی کنند از انواع بسیار رسیده گیلاس و آلبالو که رنگی تقریبا تیره دارند، استفاده کنند و از مصرف انواع کال آن بپرهیزند.

 در صورتی که مصرف میوه رسیده هم باعث ناراحتی‌های گوارشی شد، چاره‌ای نیست جز اینکه میوه را بپزند و بخورند.

 هرچند با پختن میوه‌ها ویتامین‌ C آنها از بین می‌رود اما سایر مواد‌مغذی از جمله پتاسیم، فیبر و... همچنان باقی می‌ماند و برای بدن مفید است.

نکته‌ای که در مورد مصرف آلبالو وجود دارد، این است که بسیاری از افراد آن را با نمک می‌خورند. درحالی که استفاده از نمک‌ با هر نوع میوه و سبزی حتی خیار و گوجه‌ منع می‌شود. زیرا میوه‌ها منبع خوبی از پتاسیم هستند و وجود پتاسیم برای پیشگیزی از بروز بیماری‌های قلبی - عروقی و فشارخون مفید است اما وقتی میوه را با نمک می‌خورید، مقدار زیادی سدیم وارد بدنتان می‌کنید و تعادل بین سدیم و پتاسیم بدن را به هم می‌ریزید. به همین دلیل خود را در معرض ابتلا به بیماری‌های
قلبی - عروقی و فشارخون قرار می‌دهید، بنابراین مصرف میوه‌ای که باید ضامن سلامتتان باشد، همراه با مقدار زیادی نمک باعث بیماری‌تان خواهد شد.


هفته نامه سلامت/530


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
ممنوعیت فروش سیگار در دکه های مطبوعاتی
دوشنبه 94 مرداد 12 , ساعت 4:51 عصر  

گزارش «سلامت» از حواشی یک خبر در آستانه روز جهانی بدون دخانیات
ممنوعیت فروش سیگار در دکه‌های مطبوعاتی


سیما روشن

«هیچ دکه مطبوعاتی از این پس حق فروش سیگار ندارد و دکه‌های متخلف بسته می‌شوند.» این خبری بود که مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهر تهران چندی پیش اعلام کرد. رضا قدیمی با تایید پلمپ دکه‌های مطبوعاتی که اقدام به فروش دخانیات می‌کردند به مهر گفت: «فروش سیگار در دکه‌های مطبوعاتی ممنوع است و در سال94به‌طور قاطع در مقابل سیگارفروشی در دکه‌های مطبوعاتی می‌ایستیم.»

او صاحبان دکه‌ها را از این قانون باخبر دانسته و اظهار تاسف کرده بود بسیاری از این دکه‌ها در مقابل مدارس راهنمایی و دبیرستان واقع است و فروش دخانیات مشکلات زیادی برای دانش‌آموزان ایجاد می‌کند. قدیمی همچنین با تاکید بر اینکه این اقدام برای حفظ سلامت شهروندان است، گفته بود در مکاتباتی که با وزارت بهداشت داشتیم قرار شد این موضوع در اولویت‌های سال 94 قرار بگیرد و احتمال دارد این دکه‌دارها اعتراض کنند تا بتوانند اوضاع را به وضعیت سابق برگردانند اما شهرداری این بار قصد ندارد در مقابل سیگارفروشی دکه‌های مطبوعاتی کوتاه بیاید. ما از دکه‌داران ماهانه50تا 200 هزار تومان می‌گیریم بنابراین فروش مطبوعات برایشان به صرفه است.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
هشدار جهانی درباره الکل
دوشنبه 94 مرداد 12 , ساعت 4:51 عصر  

سازمان توسعه و همکاری اقتصادی (OECD) نسبت به رواج مصرف الکل در جوانان برخی از کشورها ابراز نگرانی کرده است


سازمان توسعه و همکاری اقتصادی (OECD) روز سه‌شنبه 12 می اعلام کرد نخستین بررسی‌اش روی سوءمصرف الکل نشان می‌دهد، مصرف مفرط الکل به یک خطر عمده برای جوانان در برخی از کشورها تبدیل شده است.

به گزارش مدیکال‌اکسپرس، این گروه مرکب از24کشور با اقتصادهای ثروتمند می‌گوید در طول20سال گذشته مصرف الکل در کشورهای عضو OECDبه‌طور میانگین تا 5/2 درصد کاهش‌ یافته است، اما این ارقام تغییرهای مهمی را که در سطح ملی در این کشورها رخ‌ داده و گرایش نگران‌کننده جوانان و زنان در برخی از این کشورها را به مصرف مفرط مشروبات پنهان می‌کند. به گفته این سازمان در سال 2012، میانگین سرانه مصرف الکل در کشورهای عضو این سازمان 1/9 لیتر الکل خالص به ازای هر نفر بود. کشورهای استونی، اتریش و فرانسه بیشترین میزان مصرف الکل را داشتند و این رقم در آنها به 12 لیتر برای هر شخص در سال می‌رسید. کشورهایی که مصرف الکل در آنها پایین‌تر از میانگین OECD بود، شامل کره‌جنوبی، ایالات‌متحده و کانادا می‌شدند و کمترین میزان مصرف الکل در کشورهای ترکیه و اسرائیل مشاهده شد.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
واکسن های مرگبار در مکزیک
دوشنبه 94 مرداد 12 , ساعت 4:50 عصر  

دولت مکزیک تزریق واکسن در ایالت چیاپاس را متوقف کرد. پس از بستری 29 کودک و مرگ 2 کودک دیگر بر اثر تزریق واکسن در شهر سیموخوال در این ایالت، دولا اعلام کرد که تا بررسی‌های بیشتر، تزریق واکسن در این ایالت متوقف شده است. در مجموع در این آخر هفته، 52 کودک واکسن‌های سل، روتاویروس و هپاتیت B دریافت کردند که از میان آنها 31 نفر دچار واکنش‌های شدید شدند. از این میان 2 نفر فوت کردند و 6 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند. تزریق این 3 واکسن در کل مکزیک متوقف شده است. مقامات بهداشتی مکزیک پس از ملاقات با خانواده کودکان بستری شده قول دادند بهترین خدمات درمانی ممکن را انجام دهند و موضوع را پیگیری کنند. آنها اعلام کردند نمونه‌های واکسن در حال بررسی هستند.

منبع: Reuters

منبع


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
حال و روز اماس در ایران
دوشنبه 94 مرداد 12 , ساعت 4:49 عصر  

گزارش «سلامت» از نشست خبری انجمن ام‌اس


مهدیه آقازمانی

فدراسیون جهانی ام‌اس در سال 2009، بیست و هفتم ماه می ‌را روز جهانی ام‌اس نامگذاری و هدف از این کار را ارتقای سطح آگاهی مردم درباره این بیماری عنوان کرد. انجمن ام‌اس ایران نیز از سال 81 به این فدراسیون جهانی پیوسته و با توجه به افزایش شیوع این بیماری از آن زمان تاکنون هفته جهانی ام‌اس را نامگذاری کرده است. آمار دقیقی از تعداد مبتلایان به ام‌اس در کشور نیست ولی برآوردها نشان می‌دهد شیوع آن در حال افزایش است. انجمن ام‌‌اس با برگزاری نشستی در هفته جهانی ام‌اس مشکلات بیماران را بررسی کرد.


اهمیت بیماری ام‌اس و علت تمایز آن با سایر بیماری‌ها چیست؟ نایب رئیس انجمن ام‌اس صحبت‌هایش را با بیان این سوال و پاسخ به آن آغاز کرد: «یکی از مهم‌ترین دلایل اهمیت بیماری ام‌اس، سن ابتلا به آن است به گونه‌ای که شایع‌ترین سن مبتلا شدن به این بیماری
20 تا 40 سالگی است در حالی که بیماری‌هایی مانند سکته مغزی در سالمندی اتفاق می‌افتد.»

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
80 درصد طلاقها در سن زیر 30 سال است
دوشنبه 94 مرداد 12 , ساعت 4:38 عصر  

گزارش «سلامت» از نشست خبری هفته سلامت جوانان


مهدیه آقازمانی

نهم خرداد «روز ملی سلامت جوانان» نام‌گذاری شده و وزارت بهداشت از 31 اردیبهشت تا 9 خرداد به اجرای برنامه‌های مرتبط با ارتقای سلامت جوانان می‌پردازد. شعار امسال روز ملی جوان، پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت است. هفته گذشته و در آستانه هفته ملی جوانان، وزارت بهداشت با برگزاری نشست خبری مشکلات جوانان را بررسی کرد. در این نشست از وضعیت سلامت جوانان تا آمارهای تکان‌دهنده در مورد طلاق و افزایش رفتارهای پرخطر بررسی شد. برای حل و رسیدگی به مشکلات جوانان نیاز است تمام دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها همکاری کنند. حساس‌سازی اجتماعی و معطوف کردن توجه جوانان به سلامت از اهداف روز ملی جوانان است.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
معرفی کتاب: مدیریت اینترنت و شبکههای اجتماعی در خانواده
دوشنبه 94 مرداد 12 , ساعت 4:36 عصر  

دومین کتاب مجموعه «سبک زندگی در عصر رسانه» با عنوان «مدیریت اینترنت و شبکه‌های اجتماعی در خانواده» را فاطمه قدیانی، کارشناس ارشد مدیریت رسانه نگاشته است. کتاب حاضر در 5 فصل سامان یافته است: «درباره اینترنت چه می‏‌دانیم؟»، «طرح جدید خانواده نسل اینترنت»، «دانش قدرت است»، «خطرات اینترنت و شبکه‌های اجتماعی کدام است؟» و «مقررات‎گذاری و نحوه برخورد پدر و مادرها ». در فصل نخست کتاب به تفکرات قالبی درباره اینترنت و ویژگی‎های نسل اینترنت اشاره شده است. مولف در فصل دوم به تفصیل درباره مدل‎های والدین‎گری در عصر اینترنت پرداخته و نهایتا درباره شیوه‌‌های سه‌‌گانه مواجهه والدین با فرزندان توضیحاتی ارائه کرده ‌است. نویسنده در فصل سوم کتاب به آثار مثبت استفاده از اینترنت و مدل‌های مختلف یادگیری در 2 مقطع سنی کودکان زیر 7 سال و کودکان بالای 7 سال از این رسانه اشاره کرده است. نویسنده با بیان اینکه لوب پیشانی که هادی فکر و انگیزه است، در مغز نوجوان هنوز به‌طور کامل رشد نکرده‌ است و استفاده امن و درست از اینترنت می‌تواند مزیت آزمایش ایده‌های مختلف را در این زمان به نوجوان بدهد! به فرصت‌های مختلفی که اینترنت و شبکه‌های اجتماعی در اختیار فرزندان قرار می‌دهند، اشاره می‌کند. در فصل چهارم نیز نویسنده به انواع خطرات اینترنتی مثل پورنوگرافی، قلدری مجازی، اعتیاد اینترنتی و بازی‌‌های آن و چگونگی آموزش فرزندان برای دوری از این خطرات پرداخته است. آیا می‌دانستید که قلدری مجازی نیز منجر به پیامدهایی مانند افسردگی، یبوست و درد معده و ... می‌شود؟ در این فصل به تفصیل به ارائه راهکار در صورت مواجهه با این خطرات پرداخته شده است. در فصل پنجم کتاب نیز راهکارهای عملی تفکیک سنی کودک و نوجوان برای گذاشتن مقررات استفاده از اینترنت در دوره‌‌های مختلف سنی مانند کودکی اول، کودکی دوم و دوره نوجوانی ارائه شده است. فاطمه قدیانی پیش از این تالیف کتاب «آموزش سواد رسانه‌‌ای به فرزندان» را که در سال 91 منتشر شده است، در کارنامه کاری خود دارد. «مدیریت اینترنت و شبکه‌‌های اجتماعی در خانواده» دومین کتاب وی، با شمارگان 3 هزار نسخه در 102 صفحه به بهای 10 هزار تومان از سوی انتشارات یادآفرین منتشر شده‌ است.

منبع


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >
درباره وبلاگ

کشکول سلامت1


همایون سلحشور فرد، کارشناس مهندسی بهداشت محیط
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 316 بازدید
بازدید دیروز: 362 بازدید
بازدید کل: 991297 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
پرسش[300] . طب سنتی[159] . کنترل بیماری ها[122] . تغذیه سالم[109] . بهداشت مواد غذایی[83] . سلامت روان[81] . توصیه های ایام خاص[80] . پوست و مو[78] . کنترل عوارض[75] . سلامت کودکان[74] . چاقی[53] . سرطان[52] . تربیت فرزند[47] . خواص خوراکی ها[45] . ورزش و سلامت[44] . سلامت مادر و نوزاد[43] . شایعات[42] . مجموعه لینک[42] . سلامت فردی[41] . پوستر[41] . سلامت سالمندان[39] . رژیم درمانی[38] . سوژه نقد[38] . نگهداری مواد غذایی[38] . میوه[37] . سلامت دهان و دندان[37] . بارداری[37] . بهداشت خواب[36] . لبنیات[36] . سلامت کار و طب فیزیکی[35] . برنامه رادیویی[33] . روزه داری[31] . دیابت[30] . گزارش خبری[30] . مشکلات عضلانی و اسکلتی[30] . سلامت جنسی[28] . روغن[26] . چربی[24] . شیر[24] . تغذیه کودکان[23] . بهداشت آب[22] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[22] . عوارض داروها[22] . عسل[20] . قند[20] . تمرین های ورزشی[20] . بدنسازی[20] . آلودگی هوا[20] . آسیب های رسانه[18] . سبزیجات[18] . سبک زندگی[17] . چای[17] . ایمنی و پیشگیری از حوادث[17] . ایدز[17] . مشکلات قلبی و عروقی[17] . مشکلات گوارشی[17] . محیط زیست[17] . مواد بهداشتی و آرایشی[17] . همسرداری[17] . دخانیات[16] . حافظه[15] . سلامت زنان[15] . سلامت سفر[15] . نمک[15] . نقد سلامت[15] . مشکلات تنفسی[15] . ماهی[15] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[14] . بهداشت استخر[13] . آجیل[13] . تغذیه ورزشی[13] . پنیر[13] . سرماخوردگی[13] . گوشت[13] . نوشابه های گازدار[13] . نوشیدنی ها[13] . نیترات[13] . قهوه[12] . گیاهان دارویی[12] . فست فود[12] . فشار خون[12] . چشم[12] . بهداشت مسکن و اماکن عمومی[12] . پخت غذا[11] . افسردگی[11] . صیفی جات[11] . مرغ[11] . کنترل ناقلین[11] . کمک های اولیه[10] . کلسترول[10] . کالری[10] . نان[10] . سکته[10] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[10] . بهداشت لوازم فردی[10] . تخم مرغ[9] . آلودگی صوتی[9] . دخاینات[9] . زانو[9] . ریزش مو[8] . تنقلات[8] . آنفولانزا[8] . اوتیسم[8] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[8] . بهداشت ظروف[8] . سموم شیمیایی[8] . شریان[7] . یبوست[7] . تلفن همراه[7] . برنامه تلویزیونی[7] . برنج[7] . آلزایمر[7] . رادیو معارف-شفا[7] . سردرد[7] . سلامت خانواده[7] . روغن مالی[6] . دمنوش[6] . تلفن همراه[6] . تروریسم[6] . کبد[6] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[6] . کمر[6] . کنسرو[6] . عرقیات[6] . ماساژ[6] . ماست[6] . گوش[5] . گرمازدگی[5] . نفخ[5] . نوشابه[5] . پارازیت[5] . تب کریمه کونگو[5] . ترشی[5] . آکنه[5] . اخلاق پزشکی[5] . اسهال[5] . خرما[5] . دوغ[5] . جگر[5] . جمعیت[4] . خامه[4] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[4] . سلامت مادر و نوزارد[4] . آرتروز[4] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[4] . انواع توت[4] . نقد صدا و سیما[4] . معنویت[4] . وبا[4] . کمردرد[4] . گوشت طیور[4] . شکلات[4] . طب فیزیکی و سلامت کار[4] . عوارض دارو[3] . سموم شیمیایی[3] . شتر[3] . سلامت و ورزش[3] . مایکروفر[3] . لیموترش[3] . متفرقه[3] . مسواک[3] . کنترل بیماری ها[3] . هپاتیت[3] . نگهدای مواد غذایی[3] . بستنی[3] . MS[3] . آبلیمو[3] . تعریق[3] . بهداشت پرتوها و تجهیزات الکترونیکی[3] . پروبیوتیک[3] . سلامت مادر و کودک[3] . زناشویی[3] . حجامت[3] . حبوبات[2] . تیروئید[2] . توصیه های ایام خاص[2] . رب گوجه فرنگی[2] . رفتار های پرخطر[2] . رفتارهای پرخطر[2] . سبزی[2] . سرگیجه[2] . سرویس بهداشتی[2] . سلامت مردان[2] . سلامت سفر[2] . بیش فعالی[2] . ترین ها[2] . تاول[2] . آشپزی[2] . باقلا[2] . ناخن[2] . وررزش و سلامت[2] . کره[2] . کشک[2] . کلیپ[2] . کم خونی[2] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[2] . مدیریت بحران[2] . گوجه فرنگی[2] . سلامت وران[2] . ظروف مواد غذایی[2] . فاویسم . صبحانه . شوره سر . شکر . سلاکت دهان و دندان . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . شترمرغ . شایعات . شپش . سیب . مادر و نوزاد . لبینات . مایکروویو . مربا . مرگ . مشکلات مغز و اعصاب . مسکن . مشکلات عضلانی و اسکلتی . مشکلات قلبی و عروقی . هموفیلی . مواد بهداشتی و آرایشی . مواد بهداشتی و آرایشی . موارد بهداشتی و آرایشی . موز . نخودفرنگی . نرم افزار . کنترل بیماری ها . کنترل عواض . کنترل ناقیلن . کنترل یماری ها . کنتل بیماری ها . کنجد . کنترل بیماری ها . کنترل بیماری ها . کنترب بیماری ها . کنترل بیمار ها . کنترل بیماری . بادمجان . ایمنی . آلرژی . آبمیوه . الکل . ابولا . پروستات . پست و مو . بهداشت روان . بهداشت فردی . بهداشت لوازم فردی . بهداشت لوازم فردی . سلامت مادر و نوازد . سلامت دهان و داندان . سلامت سفر . سلامت سالمندان . سرکه . سس . زیتون . سامت دهان و دندان . روزه‌داری . خوشگوشت . خون دماغ . دمنونش . توصیه های ایام خاص . توصیه های ایام خاص . جاقی .
نوشته های پیشین

تیر 94
مرداد 94
شهریور 94
مهر 94
آبان 94
آذر 94
دی 94
بهمن 94
اسفند 94
فروردین 95
خرداد 95
تیر 95
مهر 95
آبان 95
آذر 95
دی 95
لوگوی وبلاگ من

کشکول سلامت1
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

ملاحظات اخلاقی در باب آلزایمر
مدیریت چشم ها
مواد لازم و طرز تهیه 3 ماسک خانگی ضدآکنه
تزریق انسولین با هدف عضله سازی
3 نوشیدنی انرژی زا که در طب سنتی توصیه می شود
هشدار درباره نوشیدنی های انرژی زا
11 عارضه افراط در مصرف نوشابه های انرژی زا
15 پیشنهاد کمکالری+پوستر
شایعه روغن هایی که لاغر می کنند، صحت ندارد
بهترین ورزشها برای بدترین درد پاشنه
[عناوین آرشیوشده]