ای مردم! هرگاه دانستید، پس به آنچه دانستید عمل کنید؛ شاید که هدایت یابید . [امام علی علیه السلام]
کشکول سلامت1
اروگوئه نمکدان میشکند!
دوشنبه 94 مرداد 12 , ساعت 4:35 عصر  

یکی از خوراکی‌های محبوب در اروگوئه «آسادو» است که شبیه به کباب ترکی است و از برش‌های گوشت گوساله و مرغ روی آتش کباب و با ادویه‌های مختلف درست ‌می‌شود. این خوراکی بسیار محبوب هر روز توسط هزاران نفر در مونته‌ویدیو، پایتخت این کشور در کافه‌ها و رستوران‌ها سفارش داده‌می‌شود، اما این روزها سفارش‌دهندگان نمی‌توانند دیگر به این غذا نمک بزنند!

‌‌لوسیا سوریا، مالک رستوران خاکینتو می‌گوید: «گذاشتن نمکدان در رستوران‌ها ممنوع شده است و مقامات بهداشتی دستور داده‌اند که هیچ نمکدان یا ظرف سس قرمز یا مایونزی به مشتری داده نشود.» تلاش‌ها برای کنترل غذاهای رستورانی در جهان در سال‌های اخیر شدت گرفته، اما معمولا این تلاش‌ها چندان موفق نبوده، برای مثال مقامات بهداشتی نیویورک با وجود تلاش‌هایشان نتوانستند اندازه نوشابه‌های سرو شده در رستوران‌ها را کاهش دهند، اما به نظر می‌رسد مقامات اروگوئه عزم جدی برای اجرای تصمیم خود دارند، هر چند مخالفت‌ها با این موضوع زیاد است. پابلو اسکوبیانت، مالک یک کافه می‌گوید: «به نظرم این روش اشتباه است. باید به مردم آموزش داده شود که کمتر نمک بخورند،نه اینکه خوردن نمک را ممنوع کنند.» اما نظر مقامات بهداشتی اروگوئه متفاوت است. پابلو آنزالونه، مدیر بهداشتی شهر مونته ویدیو در این مورد می‌گوید: «متوسط مصرف روزانه نمک هر فرد در اروگوئه 9 گرم است که دو برابر حد مجازی است که از سوی سازمان جهانی بهداشت اعلام شده است. مشخص است که باید اقدامات پیشگیرانه در این مورد انجام شود.»

براساس آمار وزارت بهداشت این کشور، بیشتر از 30 درصد جامعه بالغ این کشور پرفشاری خون دارند و البته بیشترین میزان چاقی کودکان در آمریکای جنوبی هم در این کشور است. براساس قوانین جدید دستور غذای تمام رستوران‌ها و کافه‌ها باید حاوی شعارهای هشدار دهنده در مورد مضرات مصرف نمک باشد و رستوران‌ها هم باید تلاش کنند تا حد ممکن سدیم غذاهای خود را کاهش دهند و از جایگزین‌های کم‌خطرتر استفاده کنند. آنزالونه می‌گوید: «انتخاب‌های مردم تا حدود زیادی متکی به شرایط و انتخاب‌هاست و دولت‌ها باید در قبال سلامت شهروندان خود احساس مسئولیت کنند. موضوع جدی تهدید سلامت عمومی بود که ما را وادار به مداخله کرد.»

رئیس جمهور فعلی این کشور، تاباره واسکوئز، خود یک پزشک است و دولت او اقدامات سختگیرانه‌ای برای محدود کردن مصرف سیگار و الکل نیز در این کشور انجام داده است.

منبع


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
کدام محصولات کشاورزی آلوده اند؟
دوشنبه 94 مرداد 12 , ساعت 4:16 عصر  

پرسشی از مهندس محمد هاشمی سخنگوی سازمان غذا ودارو


ندا احمدلو

طی هفته‌های گذشته، خبرهایی درباره پایش میوه‌ها و سبزی‌ها روی خط خبرگزاری‌ها آمد و دکتر رسول دیناروند،‌ رئیس سازمان غذاودارو اعلام‌کرد براساس این پایش‌ها، مشخص شده است که حدود 8 درصد از محصولات کشاورزی پرمصرف، آلودگی دارند. البته دیناروند تاکید کرده بود که این آلودگی از 30 به 8 درصد رسیده و در مقایسه با پایش‌های قبلی، سلامت محصولات کشاورزی ارتقا پیدا کرده اما همین 8 درصد هم زیاد است و باید برای حفظ سلامت مردم، این میزان را هم کاهش بدهیم. در «سبد خرید» این شماره، با مهندس محمد هاشمی، سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره چند و چون این پایش گفت‌وگو کرده‌ایم.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
5 راز طول عمر
دوشنبه 94 مرداد 12 , ساعت 4:15 عصر  

از کاهش کالری مصرفی تا افزایش طول تلومر


دکتر فرشاد شریفی، اپیدمیولوژیست و دبیر مرکز تحقیقات سالمندان، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

چگونگی افزایش طول عمر انسان رازی است که از دیرباز به آن توجه می‌شده است. خوشبختانه مطالعات و تحقیقات دراین‌باره بی‌نتیجه نبوده و بشر توانسته شواهد زیادی درباره این راز پیدا کند اما از نظر عملی افزایش طول عمر همچنان به شکل معما باقی‌مانده است. تا به حال معلوم شده دو عامل ژنتیک و محیط در طول عمر انسان‌ها نقش دارند. موضوعی که دانشمندان روی آن تاکید زیادی دارند، شیوه زندگی انسان‌هاست. اگر انسان از همان دوران جوانی شیوه زندگی سالمی داشته‌باشد، قطعا زندگی خوبی خواهد داشت. منظور از شیوه زندگی، نوع تغذیه و فعالیت است. در «سالمندان» این هفته با 5 راز از مهم‌ترین رازهای طول عمر آشنا خواهید شد.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
افسردگی در کمین کودکان
دوشنبه 94 مرداد 12 , ساعت 4:15 عصر  

توصیه‌ها و هشدارهای دکتر شهرام محمدخانی به والدین جوان


دکتر‌ هانیه زائررضایی «دختر من ساعت‌ها تنها در اتاقش می‌نشیند و با یک عروسک‌ بازی می‌کند. وقتی مهمان داریم هم او کناری می‌نشیند و مودب و بی‌سروصدا تنها بازی می‌کند و با بچه‌های شیطان و پرسرو صدا همبازی نمی‌شود... خدا رو شکر که پسر نوجوان من اصلا اهل رفیق‌بازی نیست. اصلا با نوجوانان پرشر و شور همسن و سالش قرار نمی‌گذارد و بیرون نمی‌رود. ما گاهی به زور او را از خانه بیرون می‌فرستیم.

پسرم هرگز با ما مخالفت و مشاجره نمی‌کند و خدا رو شکر هیچ مشکلی با او نداریم...» اینها برخی از جمله‌هایی هستند که گاهی از والدین می‌شنویم، والدینی که خسته از کارها و مشغله‌های روزانه، خانه‌ای ساکت و بی‌سر و صدا را ترجیح می‌دهند، اما آیا واقعا رفتار کودکی که ساعت‌ها تنها در اتاقش می‌نشیند و یک کلمه صحبت نمی‌کند یا نوجوانی که در مورد هیچ چیز با والدینش جروبحث نمی‌کند و از خانه بیرون نمی‌رود، طبیعی است؟ تا چند سال پیش، بیشتر افراد تصور می‌کردند افسردگی صرفا بیماری بزرگسالان است و کودکان اصلا افسرده نمی‌شوند زیرا کودکی دوران شادی و بی‌مسئولیتی است ولی پزشکان می‌گویند حتی کودک زیر 2 سال نیز ممکن است افسرده شود. با دکتر شهرام محمدخانی، دانشیار روان‌شناس بالینی و عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی، درباره همین موضوع گفت‌وگو کرده‌ایم.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
چگونه با کودکان از سیگار و مواد مخدر بگوییم؟
دوشنبه 94 مرداد 12 , ساعت 4:12 عصر  

شاید این سوال، سوال شما هم باشد


دکتر‌ هانیه ‌زائررضایی

وقتی می‌شنوید یا متوجه می‌شوید که یکی از اقوام یا دوستان فرزندتان اعتیاد پیدا کرده، چه حسی پیدا می‌کنید؟ مطمئنا در درجه اول نگران فرزندتان می‌شوید. سعی می‌کنید به روش‌های مختلف فرزندتان را از آن فرد دور کنید و اگر از بدشانسی بین آن فرد و فرزند شما پیوند عمیقی برقرار باشد، سعی می‌کنید کم‌کم رابطه را کم کنید و اگر موفق نشوید، حتی ممکن است مدرسه فرزند یا شهر خود را عوض کنید تا در امان بماند، اما این عکس‌العمل تا کی جواب خواهد داد؟ تا چند سالگی تمام دوستان فرزندتان را خواهید شناخت و تا چه زمانی برای مصون نگه‌داشتن، قادر به کنترل محیط او خواهید بود؟ همه به خوبی می‌دانیم که از سنی که متاسفانه هر روز پایین‌تر و پایین‌تر هم می‌آید، دیگر قادر به کنترل همه‌جانبه کودک و به‌خصوص نوجوانانمان نخواهیم بود. پس بهتر نیست به جای کنترل محیط بیرون، به فرزندانمان از همان دوران کودکی یاد بدهیم که چگونه از خود محافظت و چگونه در برابر وسوسه دوستان به مصرف موادمخدر مقاومت کنند؟

بسیاری از والدین برای بحث درباره مصرف موادمخدر با فرزندان خود، دودل و مردد هستند و به گمان خود نمی‌خواهند پرده حیا دریده شود. تعدادی از والدین هم بر این باورند که به هیچ‌وجه این احتمال وجود ندارد که روزی فرزندان آنها سراغ مصرف موادمخدر بروند. گروهی دیگر میل به صحبت راجع به موادمخدر دارند ولی شیوه آن را نمی‌دانند و حتی گروهی از این می‌ترسند که نکند صحبت‌ها باعث به وجود آمدن فکر مصرف در فرزندان شود. ولی درست نیست که تا اطمینان از مشکل‌دار شدن فرزند خود منتظر بمانید پس صحبت و اطلاع‌رسانی درباره مشروبات الکلی و موادمخدر را از همان ابتدای دوره کودکی شروع کنید و این ارتباط را همیشه باز نگه دارید.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
تاثیر توافق هسته ای بر محیط زیست چیست؟
دوشنبه 94 مرداد 12 , ساعت 4:10 عصر  

کیارش یشایایی فعال محیط‌زیست بالاخره کار طاقت‌فرسای دیپلمات‌های ایرانی و 6 کشور قدرتمند جهان به نهایت رسید. در تمام طول مذاکرات، مردان دیپلماسی ایران تمام تنش، اضطراب، خستگی و رنج خود را پشت لبخندهایشان پنهان کردند و اکنون توافق هسته‌ای و از قرار معلوم توافق خوب هسته‌ای به امضا رسیده تا تمام قدرت‌های جهان مقهور منطق و فن دیپلماسی ایران شوند.

کلافی که برای سالیان سال سردرگم بود، دارد به عنایت الهی و تدبیر دولتمردان باز می‌شود. بدون شک هیچ‌کس انتظار معجزه ندارد. مسائل و مشکلات اقتصادی، سیاسی و زیست‌محیطی که از سالیان دور روی هم انباشته شده، بیش از آن است که به سرعت حل شود.

کلید حسن روحانی یکی از مهم‌ترین قفل‌ها را گشود اما درهای بسته بعدی همچنان پیش‌رو است.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
کلسترول تان بالاست؟ تری گلیسریدتان چطور؟
دوشنبه 94 مرداد 12 , ساعت 4:10 عصر  

آنچه باید درباره چربی خون بدانید


دکتر سعید کلباسی

فوق‌تخصص غدد و متابولیسم

فلوشیپ دیابت، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

همه ما به‌وجود چربی در خون و بدنمان احتیاج داریم چون خیلی از هورمون‌های بدن از چربی ساخته می‌شوند، بنابراین حتما باید طی روز مقداری چربی مصرف کنیم. مسئله مهم در اینجا، بیماری افزایش چربی‌خون یا هیپرلیپیدمی است که از سال‌ها قبل به‌عنوان یکی از عوامل موثر در تنگی عروق مغز و اندام‌ها شناخته شده است. چند عامل باعث تنگی عروق می‌شوند؛ از جمله سیگار، استرس، فشارخون بالا، چربی‌خون بالا، دیابت، کمبود فعالیت فیزیکی و برخی دیگر از عواملی که اخیرا مطرح شده‌اند مثل «پروتئین سی واکنشی» (CRP)، همان پروتئینی که میزان آن هنگام التهاب بدن در خون بالا می‌رود. لیپوپروتئین A نیز پروتئین دیگری است که در بررسی‌های اپیدمیولوژیک برای بروز بیماری تصلب شرائین اندازه‌گیری می‌شود. یکی از مهم‌ترین عوامل تنگی عروقی مغز و اندام‌ها، چربی‌خون است که سن و سال نمی‌شناسد؛ زمانی که در جنگ ویتنام، جوانان 20 ساله آمریکایی را کالبدشکافی می‌کردند، مشاهده شد در عروق کرونر قلب آنها رسوب چربی وجود دارد، بنابراین چربی‌ها از سنین پایین و بعد از بلوغ به‌تدریج در دیواره عروق شروع به ته‌نشین شدن و رسوب می‌کنند و باعث ایجاد پلاک‌هایی به نام آتروما یا آترواسکلروزیس (تصلب‌ شرائین) می‌شوند.

تری‌گلیسرید چیست؟

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
چربی خونتان بالاست؟ کولر را خاموش کنید!
دوشنبه 94 مرداد 12 , ساعت 4:9 عصر  

نگاه متخصص طب سنتی

دکتر علیرضا عباسیان
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

در زمان قدیم آزمایش خون وجود نداشت. در آن دوران حکما معتقد بودند مایعات بدن 4 رنگ بیشتر ندارند؛ سفید و بی‌رنگ (بلغم)، تیره، خاکستری و سیاه‌رنگ (سودا)، قرمزرنگ (خون) و زردرنگ (صفرا). چربی‌ها و مواد زائد بدن در طیف مایعات سفید یا تیره (بلغم و سودا) قرار می‌گرفتند بنابراین هر زمان که تیرگی‌های خون زیاد یا گلوله‌های چربی و اجزای سفید‌رنگ در آن دیده می‌شد، تجویزهای خاصی برای بیمار داشتند. تشخیص این موضوع نیز با مشاهده خون از طریق فصد (رگ زدن) یا حجامت انجام می‌شد.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
بهترین شیوه مسواک زدن؛ ملایم، افقی و با زاویه 45 درجه
دوشنبه 94 مرداد 12 , ساعت 4:7 عصر  

در مورد این مساله که چند بار در روز باید مسواک بزنید، مقاله‌ها و اخبار زیادی وجود دارد اما به ندرت می‌توانید تحقیقی پیدا کنید که به شما بگوید بهترین شیوه مسواک زدن چیست. محققان کالج لندن به تازگی در تحقیقی مدت زمان مسواک زدن و نحوه آن را در میان مردمان 10کشور دنیا بررسی و در نهایت اعلام کردند کافی است ملایم در جهت افقی، در حالی که مسواک زاویه 45 درجه دارد، دندا‌ن‌ها را مسواک کنید تا تمام پلاک‌ها از روی دندان برداشته شود. در ضمن تاکید کردند مسواک زدن بلافاصله بعد از خوردن شیرینی فایده‌ای ندارد زیرا فقط 2 دقیقه طول می‌کشد تا اسید به مینای دندان آسیب برساند.

منبع: Top sante

منبع


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
با ستون فقراتمان مهربان باشیم
دوشنبه 94 مرداد 12 , ساعت 4:6 عصر  

چگونه از بروز تغییرات ساختاری در ستون مهره‌هایمان جلوگیری کنیم؟


دکتر شاهین صالحی

متخصص پزشکی ورزشی، ‌عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی

مشکلات ساختاری ستون فقرات به دو شکل عمده انحراف به طرفین (اسکولیوز) و انحراف به پشت (کیفوز) است. گاهی مشکل ژنتیکی است، گاهی هم عادت‌های غلط نشستن و عوامل دیگر باعث بروز این مشکلات می‌شود. برای اختلال‌های ساختاری ستون فقرات از نوع ژنتیکی راهکارهایی وجود دارد. در «درمانگاه» این هفته می‌آموزیم که چطور عادت‌ غلط خود را اصلاح و از بروز تغییرهای ساختاری در ستون فقرات جلوگیری کنیم.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >
درباره وبلاگ

کشکول سلامت1


همایون سلحشور فرد، کارشناس مهندسی بهداشت محیط
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 3 بازدید
بازدید دیروز: 319 بازدید
بازدید کل: 991303 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
پرسش[300] . طب سنتی[159] . کنترل بیماری ها[122] . تغذیه سالم[109] . بهداشت مواد غذایی[83] . سلامت روان[81] . توصیه های ایام خاص[80] . پوست و مو[78] . کنترل عوارض[75] . سلامت کودکان[74] . چاقی[53] . سرطان[52] . تربیت فرزند[47] . خواص خوراکی ها[45] . ورزش و سلامت[44] . سلامت مادر و نوزاد[43] . شایعات[42] . مجموعه لینک[42] . سلامت فردی[41] . پوستر[41] . سلامت سالمندان[39] . رژیم درمانی[38] . سوژه نقد[38] . نگهداری مواد غذایی[38] . میوه[37] . سلامت دهان و دندان[37] . بارداری[37] . بهداشت خواب[36] . لبنیات[36] . سلامت کار و طب فیزیکی[35] . برنامه رادیویی[33] . روزه داری[31] . دیابت[30] . گزارش خبری[30] . مشکلات عضلانی و اسکلتی[30] . سلامت جنسی[28] . روغن[26] . چربی[24] . شیر[24] . تغذیه کودکان[23] . بهداشت آب[22] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[22] . عوارض داروها[22] . عسل[20] . قند[20] . تمرین های ورزشی[20] . بدنسازی[20] . آلودگی هوا[20] . آسیب های رسانه[18] . سبزیجات[18] . سبک زندگی[17] . چای[17] . ایمنی و پیشگیری از حوادث[17] . ایدز[17] . مشکلات قلبی و عروقی[17] . مشکلات گوارشی[17] . محیط زیست[17] . مواد بهداشتی و آرایشی[17] . همسرداری[17] . دخانیات[16] . حافظه[15] . سلامت زنان[15] . سلامت سفر[15] . نمک[15] . نقد سلامت[15] . مشکلات تنفسی[15] . ماهی[15] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[14] . بهداشت استخر[13] . آجیل[13] . تغذیه ورزشی[13] . پنیر[13] . سرماخوردگی[13] . گوشت[13] . نوشابه های گازدار[13] . نوشیدنی ها[13] . نیترات[13] . قهوه[12] . گیاهان دارویی[12] . فست فود[12] . فشار خون[12] . چشم[12] . بهداشت مسکن و اماکن عمومی[12] . پخت غذا[11] . افسردگی[11] . صیفی جات[11] . مرغ[11] . کنترل ناقلین[11] . کمک های اولیه[10] . کلسترول[10] . کالری[10] . نان[10] . سکته[10] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[10] . بهداشت لوازم فردی[10] . تخم مرغ[9] . آلودگی صوتی[9] . دخاینات[9] . زانو[9] . ریزش مو[8] . تنقلات[8] . آنفولانزا[8] . اوتیسم[8] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[8] . بهداشت ظروف[8] . سموم شیمیایی[8] . شریان[7] . یبوست[7] . تلفن همراه[7] . برنامه تلویزیونی[7] . برنج[7] . آلزایمر[7] . رادیو معارف-شفا[7] . سردرد[7] . سلامت خانواده[7] . روغن مالی[6] . دمنوش[6] . تلفن همراه[6] . تروریسم[6] . کبد[6] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[6] . کمر[6] . کنسرو[6] . عرقیات[6] . ماساژ[6] . ماست[6] . گوش[5] . گرمازدگی[5] . نفخ[5] . نوشابه[5] . پارازیت[5] . تب کریمه کونگو[5] . ترشی[5] . آکنه[5] . اخلاق پزشکی[5] . اسهال[5] . خرما[5] . دوغ[5] . جگر[5] . جمعیت[4] . خامه[4] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[4] . سلامت مادر و نوزارد[4] . آرتروز[4] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[4] . انواع توت[4] . نقد صدا و سیما[4] . معنویت[4] . وبا[4] . کمردرد[4] . گوشت طیور[4] . شکلات[4] . طب فیزیکی و سلامت کار[4] . عوارض دارو[3] . سموم شیمیایی[3] . شتر[3] . سلامت و ورزش[3] . مایکروفر[3] . لیموترش[3] . متفرقه[3] . مسواک[3] . کنترل بیماری ها[3] . هپاتیت[3] . نگهدای مواد غذایی[3] . بستنی[3] . MS[3] . آبلیمو[3] . تعریق[3] . بهداشت پرتوها و تجهیزات الکترونیکی[3] . پروبیوتیک[3] . سلامت مادر و کودک[3] . زناشویی[3] . حجامت[3] . حبوبات[2] . تیروئید[2] . توصیه های ایام خاص[2] . رب گوجه فرنگی[2] . رفتار های پرخطر[2] . رفتارهای پرخطر[2] . سبزی[2] . سرگیجه[2] . سرویس بهداشتی[2] . سلامت مردان[2] . سلامت سفر[2] . بیش فعالی[2] . ترین ها[2] . تاول[2] . آشپزی[2] . باقلا[2] . ناخن[2] . وررزش و سلامت[2] . کره[2] . کشک[2] . کلیپ[2] . کم خونی[2] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[2] . مدیریت بحران[2] . گوجه فرنگی[2] . سلامت وران[2] . ظروف مواد غذایی[2] . فاویسم . صبحانه . شوره سر . شکر . سلاکت دهان و دندان . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . شترمرغ . شایعات . شپش . سیب . مادر و نوزاد . لبینات . مایکروویو . مربا . مرگ . مشکلات مغز و اعصاب . مسکن . مشکلات عضلانی و اسکلتی . مشکلات قلبی و عروقی . هموفیلی . مواد بهداشتی و آرایشی . مواد بهداشتی و آرایشی . موارد بهداشتی و آرایشی . موز . نخودفرنگی . نرم افزار . کنترل بیماری ها . کنترل عواض . کنترل ناقیلن . کنترل یماری ها . کنتل بیماری ها . کنجد . کنترل بیماری ها . کنترل بیماری ها . کنترب بیماری ها . کنترل بیمار ها . کنترل بیماری . بادمجان . ایمنی . آلرژی . آبمیوه . الکل . ابولا . پروستات . پست و مو . بهداشت روان . بهداشت فردی . بهداشت لوازم فردی . بهداشت لوازم فردی . سلامت مادر و نوازد . سلامت دهان و داندان . سلامت سفر . سلامت سالمندان . سرکه . سس . زیتون . سامت دهان و دندان . روزه‌داری . خوشگوشت . خون دماغ . دمنونش . توصیه های ایام خاص . توصیه های ایام خاص . جاقی .
نوشته های پیشین

تیر 94
مرداد 94
شهریور 94
مهر 94
آبان 94
آذر 94
دی 94
بهمن 94
اسفند 94
فروردین 95
خرداد 95
تیر 95
مهر 95
آبان 95
آذر 95
دی 95
لوگوی وبلاگ من

کشکول سلامت1
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

ملاحظات اخلاقی در باب آلزایمر
مدیریت چشم ها
مواد لازم و طرز تهیه 3 ماسک خانگی ضدآکنه
تزریق انسولین با هدف عضله سازی
3 نوشیدنی انرژی زا که در طب سنتی توصیه می شود
هشدار درباره نوشیدنی های انرژی زا
11 عارضه افراط در مصرف نوشابه های انرژی زا
15 پیشنهاد کمکالری+پوستر
شایعه روغن هایی که لاغر می کنند، صحت ندارد
بهترین ورزشها برای بدترین درد پاشنه
[عناوین آرشیوشده]