محبتت به چیزی، کور و کر می کند . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
کشکول سلامت1
ویتامین زیبایی
سه شنبه 94 مرداد 13 , ساعت 3:24 عصر  

تاثیر ریزمغذی‌ها بر سلامت پوست


ترجمه: ندا احمدلو

محققان دانشگاه کالیفرنیا به ‌تازگی اعلام کرده‌اند زیاده‌روی در مصرف مکمل‌های ویتامین B12 یا خوراکی‌های حاوی این ویتامین می‌تواند خطر بروز یا تشدید آکنه را افزایش دهد. با این حال، پژوهشگران آمریکایی می‌گویند هنوز برای اعلام قطع مصرف غذاها و مکمل‌های حاوی ویتامین ‌B12 در افراد مبتلا به آکنه، خیلی زود است و نیاز به تحقیقات گسترده‌تری در این زمینه وجود دارد تا متوجه شوند تاثیر منفی این ویتامین روی چه بیمارانی بیشتر و روی چه بیمارانی کمتر است.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
قبل از استرس میل شود!
سه شنبه 94 مرداد 13 , ساعت 3:21 عصر  

10 تجویز غذایی آرامبخش؛ از ماهی تا مرکبات


دکتر حسین ایمانی، متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی

بالاخره همه ما کم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یک ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهکار‌های مختلفی برای این کار وجود دارد که یکی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است. غذاها از چند طریق باعث کاهش استرس می‌شوند؛ مثلا غذای دلچسبی مانند یک لیوان ذرت مکزیکی، سطح سروتونین را که یک ماده‌ میانجی شیمیایی آرامش‌بخش در مغز است، افزایش می‌دهد. برخی غذاها هم می‌توانند سطوح کورتیزول و آدرنالین را که هورمون‌های استرس‌زای بدن هستند، کاهش دهند. در «سفره سالم» این هفته با خوراکی‌های ضداسترس آشنا می‌شوید.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
40 کیلوگرم کاهش وزن در 6 ماه
سه شنبه 94 مرداد 13 , ساعت 3:8 عصر  

«میزگرد تغذیه» درباره روند کاهش وزن میلاد بدیع با حضور دکتر سیدعلی کشاورز متخصص تغذیه دکتر علی ترکمان ارتوپد، دکتر احمد باقری‌مقدم متخصص پزشکی ورزشی و دکتر بهروز بیرشک روان‌شناس


فرزانه فولادبند

میهمان این هفته «میزگرد تغذیه» یک دانش‌آموز تهرانی است که به علت چاقی در 16 سالگی چربی و فشار خونش بالا رفته و به توصیه پزشک، وزن کم کرده است. میلاد بدیع که با کم‌خوری و ورزش طی 6 ماه، 40 کیلوگرم وزن کم کرده و وزنش را از 100 به 60 کیلوگرم رسانده است، تجربه کاهش وزنش را با خوانندگان «سلامت» به اشتراک گذاشته است.

واقعیت این است که بالا رفتن چربی و فشار خون، افزایش احتمال ابتلا به دیابت و مشکلات قلبی و عروقی، کاهش اعتماد به‌نفس، انزوا، گوشه‌گیری و حتی افسردگی، همه از عوارض چاقی و اضافه وزن هستند. حال اگر سن شروع چاقی کمتر باشد، این عوارض بیشتر خواهد شد. بررسی‌ها نشان داده است چاقی دوران نوجوانی با سلامت دوران بزرگسالی ارتباط دارد و احتمال ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش را 2 برابر افزایش می‌دهد. این موضوع اهمیت پیشگیری از بروز چاقی و اضافه وزن و درمان به موقع آن در کودکان و نوجوانان را نشان می‌دهد.

با «میزگرد تغذیه» این هفته همراه شوید.

میلاد بدیع که وزنش را در6 ماه از 100 به 60 کیلوگرم رسانده، می‌گوید:

غذایم را نصف کردم و روزی 1.5 ساعت ورزش کردم

سلامت: از کی چاق شدید؟

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
پس از سرطان پستان
سه شنبه 94 مرداد 13 , ساعت 2:3 عصر  

سرطان پستان به معنای پایان روابط زناشویی نیست


ستاره محمد

«از هر 4 زن ایرانی یک نفر به سرطان پستان مبتلا می‌شود.» این جمله را دکتر بهزاد رحمانی، رئیس هیات‌مدیره انجمن جراحان عمومی ایران در گفت‌وگو با ایرنا بیان کرده و گفته سن بروز این بیماری به زیر 30 سال و حتی 22 و 23 سالگی رسیده است. دلهره حاصل از بیماری و ترس از مرگ تنها دغدغه مبتلایان به این سرطان نیست، بلکه گاهی عوارض درمان آن از جمله ریزش موهای سر، ضعف، بی‌حالی و به‌خصوص تغییر در ظاهر پستان‌ها و ناتوانی جنسی، باعث افسردگی بیماران می‌شود. خبر خوب اینکه می‌توان این مسائل را با آموزش بیماران و همسران آنها و رعایت نکته‌هایی خاص تا حد زیادی مدیریت و از بروز مشکلات زناشویی جلوگیری کرد. در صفحه «سرطان» این هفته به همین موضوع پرداخته‌ایم.

دکتر نسرین‌السادات علوی متخصص و جراح بیماری‌های پستان، عضو هیات‌علمی پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی:

بازسازی نسج پستان پس از درمان سرطان امکان‌پذیر است

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
شب قبل از اهدای خون غذای چرب نخورید
سه شنبه 94 مرداد 13 , ساعت 1:58 عصر  

4 باور نادرست و 12 توصیه تغذیه‌ای درباره اهدای خون


در تقویم سلامت، نهم مرداد روز اهدای خون است؛ خونی که گاهی حتی اهدای یک واحدش نیز می‌تواند زندگی فردی را از مرگ نجات دهد. روزانه در سراسر جهان افراد بسیاری به خون و فرآورده‌های خونی نیاز پیدا می‌کنند؛ به‌طوری که از هر 3 نفر در دنیا، یک نفر در طول زندگی نیازمند تزریق خون و فرآورده‌های آن می‌شود. بارزترین مثال برای موقعیت‌هایی که در آن نیاز مبرم به خون به وجود می‌آید، حوادث و سوانح گوناگونی نظیر تصادفات رانندگی، سوختگی‌ها و اعمال جراحی است. در «تقویم سلامت» این هفته، به مناسبت روز اهدای خون به باورهای غلطی که در این رابطه مطرح است و نکات تغذیه‌ای که قبل و بعد از اهدای خون باید به آنها توجه کرد، پرداخته‌ایم.

4 باور نادرست درباره اهدای خون

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
بهترین درمان هموفیلی، درمان پیشگیرانه است
سه شنبه 94 مرداد 13 , ساعت 1:54 عصر  

هفته اول مرداد، هفته حمایت از بیماران هموفیلی است
بهترین درمان هموفیلی، درمان پیشگیرانه است


دکتر پیمان عشقی

فوق‌تخصص خون و آنکولوژی کودکان، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

هفته اول مرداد، هفته حمایت از بیماران هموفیلی نامگذاری شده است. یکی از اهداف طلایی که همه کشورها برای بیماران مبتلا به هموفیلی دارند، بالا بردن کیفیت زندگی آنهاست. تحقیقات زیادی روی بیماران و اینکه چه روش درمانی جلوی خونریز‌ی‌های مکرر و عوارض مفصلی را می‌گیرد، انجام گرفته که بهترین آنها درمان پیشگیرانه است. این درمان از سال 1393 در کشور ما نیز به شکل فعال برای کودکان کمتر از 15 سال اجرا می‌شود. گرچه بسیاری از بیماران و خانواده‌ها هنوز از این روش درمانی اطلاعی ندارند ولی امید هست با این روش درمانی دیگر شاهد معلولیت ناشی از خونریزی در بیماران کشورمان نباشیم.

 

بیماران مبتلا به هموفیلی از بدو تولد با کمبود فاکتورهای انعقادی مواجه هستند و خونریز‌ی‌های مکرری را تجربه می‌کنند. خونریزی عارضه استخوانی مفصلی بر جای می‌گذارد. بیماران مبتلا به هموفیلی اصلا نباید دچار خونریزی شوند چون یک بار خونریزی، حتی در صورتی که به سرعت هم درمان شود، زمینه‌ساز تخریب مفصل خواهد شد.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
نوشابه های گازدار دندان قروچه را تشدید می کنند
سه شنبه 94 مرداد 13 , ساعت 1:6 عصر  

نوشیدنی‌های گازدار فقط 30 ثانیه پس از مصرف، تخریب دندا‌ن‌ها را آغاز می‌کنند. محققان دانشگاه آدلاید در بررسی‌های خود متوجه شده‌اند نوشابه‌های گازدار نه تنها به مینای دندان آسیب می‌زنند، بلکه اسید آنها عامل دندان‌قروچه شبانه است و حتی مسواک زدن بعد از نوشیدن این نوشیدنی‌‌ها هم نمی‌تواند جلوی عوارض ناشی از مصرفشان را بگیرد. بررسی‌ها حاکی از این است که 30 درصد جمعیت جوان دچار آسیب‌های دندانی هستند و 41 درصد آنها از حساسیت‌های دندانی رنج می‌برند. برای پیشگیری، تنها راه مصرف نکردن نوشیدنی‌های گازدار و نوشیدن آب بلافاصله بعد از نوشیدنی‌هایی مثل شیر یا شربت است. جویدن آدامس نیز به‌دلیل تحریک بزاق به متعادل شدن بزاق دهان کمک می‌کند.

منبع: Top sante

هفته نامه سلامت/531

 


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
کدام خانمها در معرض کاندیدیاز هستند؟
سه شنبه 94 مرداد 13 , ساعت 1:4 عصر  

پرسشی از دکتر فاطمه داوری‌تنها متخصص زنان و زایمان


ستاره محمد

کاندیدیاز واژینال یکی از شایع‌ترین عوامل خارش، سوزش و ترشحات تناسلی در خانم‌هاست. این بیماری گرچه خطرناک نیست و با دارو درمان می‌شود اما تکرار آن در فصول گرم سال می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد. حال شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که اصلا علت کاندیدیاز چیست و چرا هر چند وقت یکبار عود می‌کند؟ سوال مهم‌تر این است که چگونه می‌توان آن را برای همیشه ریشه‌کن کرد؟ در صفحه «زنان» این هفته دکتر فاطمه داوری تنها، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی و عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم‌پزشکی تهران به این پرسش‌ها پاسخ می‌دهد.

سلامت: کاندیدیاز چیست و چگونه ایجاد می‌شود؟

کاندیدیاز واژینال یکی از عفونت‌های ناحیه تناسلی است که به‌دلیل رشد بی‌رویه قارچ‌ها ایجاد می‌شود. قارچ‌ها در حالت عادی جزو فلور طبیعی واژن محسوب می‌شوند و با سایر باکتری‌ها در تعادل هستند اما اگر عاملی این تعادل را به هم بزند، می‌تواند باعث بروز عفونت شود و علائمی چون خارش، ترشحات سفید رنگ و سوزش ایجاد کند. مهم‌ترین این عوامل نیز گرما و تعریق هستند؛ در واقع باقی ماندن هرگونه رطوبت در ناحیه تناسلی می‌تواند این بیماری را تشدید کند.

سلامت: چه کسانی مستعد این بیماری هستند؟

یکی از عوامل مستعدکننده کاندیدیاز، مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها و از بین رفتن باکتری‌های مفید بدن است. عامل دیگر، ضعف سیستم ایمنی و استفاده از داروهای تضعیف‌کننده سیستم ایمنی است. خانم‌های باردار، خانم‌هایی که از قرص‌های جلوگیری از بارداری استفاده می‌کنند، خانم‌هایی که مجبورند ساعت‌های طولانی در حالت نشسته قرار بگیرند، خانم‌هایی که شلوارهای غیرنخی و تنگ مثل شلوار جین می‌پوشند و همچنین خانم‌هایی که ورزشکار هستند و مجبورند ساعت‌های زیادی را در لباس‌های تنگ و نایلونی بگذرانند، همگی مستعد عفونت کاندیدیاز هستند.

سلامت: آیا این عفونت از راه جنسی هم منتقل می‌شود؟

برخلاف دیگر عفونت‌های واژینال، انتقال کاندیدیاز از راه جنسی به‌ندرت اتفاق می‌افتد. حتی سایش مخاط واژن طی این روابط نیز عاملی مستعدکننده برای رشد قارچ نیست. فقط لازم است بعد از رابطه زناشویی حتما ناحیه تناسلی با آب شسته و با دستمال خشک شود تا شرایط برای رشد قارچ ایجاد نشود.

سلامت: کاندیدیاز از چه راهی تشخیص داده می‌شود؟

شایع‌ترین راه تشخیص این بیماری، شکایت بیمار از علائم آن به‌خصوص خارش و ترشحات پنیری شکل و تکه‌تکه است. در معاینه نیز این علائم کاملا مشهود هستند.

سلامت: راه‌های درمان این بیماری کدامند؟

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
کدام مردان در معرض ناباروری هستند؟
سه شنبه 94 مرداد 13 , ساعت 1:0 عصر  

رایج‌ترین علل ناباروری آقایا


دکتر محمدحسین سلطانی

فوق‌تخصص اندویورولوژی و یورولاپاروسکوپی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

وقتی زوجی فرزند می‌خواهند، قاعدتا باید در سال اول بعد از اقدام، بارداری اتفاق بیفتد و در صورتی که با تاخیر مواجه شود، زوج به این فکر می‌افتند که شاید مشکلی وجود دارد. خوب است بدانید همیشه اولین نفری که باید برای یافتن علت ناباروری اقدام کند، مرد است چون با یک آزمایش ساده و ارزان اطلاعات بسیار خوبی از وضعیت باروری او به‌دست می‌آید و اگر مشکلی در جواب این آزمایش وجود داشته باشد، بررسی‌ها آغاز می‌شود. در این مطلب درباره ناباروری مردان بحث می‌کنیم که اغلب اوقات با درمان برمی‌گردد ولی مواردی وجود دارد که فرد برای همیشه باروری خود را از دست می‌دهد، گرچه برای این موارد هم اقدام‌های حمایتی وجود دارد.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
خاطراتی که فراموش نمی شوند
سه شنبه 94 مرداد 13 , ساعت 12:29 عصر  

دکتر غزاله زاهد

روان‌پزشک کودکان و عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی

هیچ فردی در انتخاب خانواده‌اش نقش نداشته و محیطی هم که در آن زندگی و رشد پیدا می‌کنیم، به‌طور مطلق روی تربیت ما اثر نمی‌گذارد. تربیت و رشد ما به خیلی عوامل بستگی دارد که یکی از آنها قدرت و شناخت توانایی‌هایمان است. ممکن است 2 کودک یا نوجوان در 2 محیط مشابه زندگی کنند؛ مثلا اینکه هر دوی آنها والدینی پرخاشگر داشته باشند اما یکی از آنها از این فرصت برای تواناتر شدن و شناخت بیشتر علایقش استفاده ‌کند و دیگری زیر بار این خشونت‌ها له ‌شود! بنابراین پاسخ آدم‌ها به شرایطی که در آن قرار می‌گیرند و سازگاری‌ای که با اطرافیان می‌توانند پیدا کنند، متفاوت است. اینکه بچه‌هایی که در محیطی پر از خشونت بزرگ شده‌اند اعتماد به‌نفسشان را از دست می‌دهند، قانون نیست اما قطعا خاطرات بد دوران کودکی در ذهنشان باقی می‌ماند و همین موضوع ممکن است اختلال استرس پس از سانحه در آنها ایجاد کند و حتی ممکن است به آدم‌های پراسترسی تبدیل شوند. به همین دلیل بهتر است در وهله اول و با کمک گرفتن از مشاوران، روش درست رفتار با کودکمان را بیاموزیم و سعی کنیم توانایی‌های او را پرورش دهیم چراکه کودکی که در محیطی ناامن و پراضطراب بزرگ می‌شود، ممکن است بتواند آینده‌ای روشن برای خود رقم بزند اما اتفاق‌های گذشته در ذهن او حک خواهد شد و نمی‌تواند آنها را فراموش کند. در دنیا آدم‌های زیادی وجود دارند که موفق شده‌اند اما خاطرات کودکی بدی دارند که همین موضوع گاهی باعث منزوی شدن آنها شده است.

هفته نامه سلامت/531

 


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >
درباره وبلاگ

کشکول سلامت1


همایون سلحشور فرد، کارشناس مهندسی بهداشت محیط
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 239 بازدید
بازدید دیروز: 362 بازدید
بازدید کل: 991220 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
پرسش[300] . طب سنتی[159] . کنترل بیماری ها[122] . تغذیه سالم[109] . بهداشت مواد غذایی[83] . سلامت روان[81] . توصیه های ایام خاص[80] . پوست و مو[78] . کنترل عوارض[75] . سلامت کودکان[74] . چاقی[53] . سرطان[52] . تربیت فرزند[47] . خواص خوراکی ها[45] . ورزش و سلامت[44] . سلامت مادر و نوزاد[43] . شایعات[42] . مجموعه لینک[42] . سلامت فردی[41] . پوستر[41] . سلامت سالمندان[39] . رژیم درمانی[38] . سوژه نقد[38] . نگهداری مواد غذایی[38] . میوه[37] . سلامت دهان و دندان[37] . بارداری[37] . بهداشت خواب[36] . لبنیات[36] . سلامت کار و طب فیزیکی[35] . برنامه رادیویی[33] . روزه داری[31] . دیابت[30] . گزارش خبری[30] . مشکلات عضلانی و اسکلتی[30] . سلامت جنسی[28] . روغن[26] . چربی[24] . شیر[24] . تغذیه کودکان[23] . بهداشت آب[22] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[22] . عوارض داروها[22] . عسل[20] . قند[20] . تمرین های ورزشی[20] . بدنسازی[20] . آلودگی هوا[20] . آسیب های رسانه[18] . سبزیجات[18] . سبک زندگی[17] . چای[17] . ایمنی و پیشگیری از حوادث[17] . ایدز[17] . مشکلات قلبی و عروقی[17] . مشکلات گوارشی[17] . محیط زیست[17] . مواد بهداشتی و آرایشی[17] . همسرداری[17] . دخانیات[16] . حافظه[15] . سلامت زنان[15] . سلامت سفر[15] . نمک[15] . نقد سلامت[15] . مشکلات تنفسی[15] . ماهی[15] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[14] . بهداشت استخر[13] . آجیل[13] . تغذیه ورزشی[13] . پنیر[13] . سرماخوردگی[13] . گوشت[13] . نوشابه های گازدار[13] . نوشیدنی ها[13] . نیترات[13] . قهوه[12] . گیاهان دارویی[12] . فست فود[12] . فشار خون[12] . چشم[12] . بهداشت مسکن و اماکن عمومی[12] . پخت غذا[11] . افسردگی[11] . صیفی جات[11] . مرغ[11] . کنترل ناقلین[11] . کمک های اولیه[10] . کلسترول[10] . کالری[10] . نان[10] . سکته[10] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[10] . بهداشت لوازم فردی[10] . تخم مرغ[9] . آلودگی صوتی[9] . دخاینات[9] . زانو[9] . ریزش مو[8] . تنقلات[8] . آنفولانزا[8] . اوتیسم[8] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[8] . بهداشت ظروف[8] . سموم شیمیایی[8] . شریان[7] . یبوست[7] . تلفن همراه[7] . برنامه تلویزیونی[7] . برنج[7] . آلزایمر[7] . رادیو معارف-شفا[7] . سردرد[7] . سلامت خانواده[7] . روغن مالی[6] . دمنوش[6] . تلفن همراه[6] . تروریسم[6] . کبد[6] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[6] . کمر[6] . کنسرو[6] . عرقیات[6] . ماساژ[6] . ماست[6] . گوش[5] . گرمازدگی[5] . نفخ[5] . نوشابه[5] . پارازیت[5] . تب کریمه کونگو[5] . ترشی[5] . آکنه[5] . اخلاق پزشکی[5] . اسهال[5] . خرما[5] . دوغ[5] . جگر[5] . جمعیت[4] . خامه[4] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[4] . سلامت مادر و نوزارد[4] . آرتروز[4] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[4] . انواع توت[4] . نقد صدا و سیما[4] . معنویت[4] . وبا[4] . کمردرد[4] . گوشت طیور[4] . شکلات[4] . طب فیزیکی و سلامت کار[4] . عوارض دارو[3] . سموم شیمیایی[3] . شتر[3] . سلامت و ورزش[3] . مایکروفر[3] . لیموترش[3] . متفرقه[3] . مسواک[3] . کنترل بیماری ها[3] . هپاتیت[3] . نگهدای مواد غذایی[3] . بستنی[3] . MS[3] . آبلیمو[3] . تعریق[3] . بهداشت پرتوها و تجهیزات الکترونیکی[3] . پروبیوتیک[3] . سلامت مادر و کودک[3] . زناشویی[3] . حجامت[3] . حبوبات[2] . تیروئید[2] . توصیه های ایام خاص[2] . رب گوجه فرنگی[2] . رفتار های پرخطر[2] . رفتارهای پرخطر[2] . سبزی[2] . سرگیجه[2] . سرویس بهداشتی[2] . سلامت مردان[2] . سلامت سفر[2] . بیش فعالی[2] . ترین ها[2] . تاول[2] . آشپزی[2] . باقلا[2] . ناخن[2] . وررزش و سلامت[2] . کره[2] . کشک[2] . کلیپ[2] . کم خونی[2] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[2] . مدیریت بحران[2] . گوجه فرنگی[2] . سلامت وران[2] . ظروف مواد غذایی[2] . فاویسم . صبحانه . شوره سر . شکر . سلاکت دهان و دندان . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . شترمرغ . شایعات . شپش . سیب . مادر و نوزاد . لبینات . مایکروویو . مربا . مرگ . مشکلات مغز و اعصاب . مسکن . مشکلات عضلانی و اسکلتی . مشکلات قلبی و عروقی . هموفیلی . مواد بهداشتی و آرایشی . مواد بهداشتی و آرایشی . موارد بهداشتی و آرایشی . موز . نخودفرنگی . نرم افزار . کنترل بیماری ها . کنترل عواض . کنترل ناقیلن . کنترل یماری ها . کنتل بیماری ها . کنجد . کنترل بیماری ها . کنترل بیماری ها . کنترب بیماری ها . کنترل بیمار ها . کنترل بیماری . بادمجان . ایمنی . آلرژی . آبمیوه . الکل . ابولا . پروستات . پست و مو . بهداشت روان . بهداشت فردی . بهداشت لوازم فردی . بهداشت لوازم فردی . سلامت مادر و نوازد . سلامت دهان و داندان . سلامت سفر . سلامت سالمندان . سرکه . سس . زیتون . سامت دهان و دندان . روزه‌داری . خوشگوشت . خون دماغ . دمنونش . توصیه های ایام خاص . توصیه های ایام خاص . جاقی .
نوشته های پیشین

تیر 94
مرداد 94
شهریور 94
مهر 94
آبان 94
آذر 94
دی 94
بهمن 94
اسفند 94
فروردین 95
خرداد 95
تیر 95
مهر 95
آبان 95
آذر 95
دی 95
لوگوی وبلاگ من

کشکول سلامت1
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

ملاحظات اخلاقی در باب آلزایمر
مدیریت چشم ها
مواد لازم و طرز تهیه 3 ماسک خانگی ضدآکنه
تزریق انسولین با هدف عضله سازی
3 نوشیدنی انرژی زا که در طب سنتی توصیه می شود
هشدار درباره نوشیدنی های انرژی زا
11 عارضه افراط در مصرف نوشابه های انرژی زا
15 پیشنهاد کمکالری+پوستر
شایعه روغن هایی که لاغر می کنند، صحت ندارد
بهترین ورزشها برای بدترین درد پاشنه
[عناوین آرشیوشده]