دیده دوست از [دیدن] عیب های محبوب، نابیناو گوشش از [شنیدن] زشتیِ نقص هایش ناشنواست . [امام علی علیه السلام]
کشکول سلامت1
سرمادرمانی یا گرمادرمانی؟ مساله این است!
یکشنبه 94 مرداد 18 , ساعت 10:3 صبح  

کنترل درد با استفاده از گرما و سرمای موضعی


ستاره محمد

سرما و گرمای موضعی از آسان‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه‌های تسکین درد هستند اما گاهی با استفاده از گرما، التهاب و تورم افزایش می‌یابد یا با فشردن کیسه یخ روی موضع، درد بیشتر می‌شود. هریک از این روش‌ها برای تسکین دردهای خاصی به کار می‌روند و استفاده نادرست از آنها ممکن است حتی به بافت و عضو مورد نظر آسیب برساند. در «پوستر سلامت» این هفته به شیوه تسکین 7 نوع از دردهای شایع عضلانی اسکلتی پرداخته‌ایم. با ما همراه شوید.

پوست ملتهب، داغ و متورم را گرم نکنید

دکتر فتانه اکبری

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی، عضو انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران

واکنش‌های التهابی حاد همیشه با گرم شدن، قرمزی و پرخونی ناحیه همراه هستند؛ مثلا وقتی پایتان پیچ می‌خورد، محل پیچ‌خوردگی قرمز، داغ و متورم می‌شود. از آنجا که گرما گردش خون را افزایش می‌دهد، التهاب‌های حاد را تشدید می‌کند بنابراین در این موارد استفاده از گرمای موضعی توصیه نمی‌شود بلکه سرماست که می‌تواند درد و التهاب حاد را کاهش دهد زیرا گردش خون را کم می‌کند و باعث می‌شود مواد التهابی کمتری در ناحیه آزاد شوند.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
خمیردندان سفیدکننده برای دندان ضرر دارد
یکشنبه 94 مرداد 18 , ساعت 10:1 صبح  

دوست دارید دندان‌هایتان سفیدتر باشند؟ همه دوست دارند. به همین دلیل ساده‌ترین راهی که به نظرشان می‌رسد، استفاده از خمیردندان‌های سفیدکننده است، اما آیا این خمیردندان‌ها به دندان‌های شما آسیب می‌زنند؟ کار خمیردندان‌های سفیدکننده فقط این است که لکه‌های روی سطوح خارجی دندان‌ها را که در اثر چای، قهوه، سیگار و... ایجاد می‌شوند، پاک کنند و نمی‌توانند رنگ طبیعی آنها را تغییر دهند، اما بسیاری از این خمیردندان‌ها حاوی اجزای کوچکی با خاصیت سایشی هستند که مینای دندان را می‌سایند بنابراین لایه خارجی دندان برداشته و لایه زیری که سفیدتر است، دیده می‌شود. اگر در استفاده از آنها افراط کنید، درخشندگی دندان‌هایتان و مینای دندانتان از بین می‌رود و دیگر تشکیل نمی‌شود و نبود مینای دندان هم بعد از گذشت مدتی باعث پوسیدگی خواهد شد. وقتی از خمیردندان‌هایی استفاده می‌کنید که دندانتان را خراش می‌دهند، طبیعی است که دندان‌هایتان حساس می‌شوند و زمانی که لایه مینای دندانتان نازک می‌شود، عاج آن آسیب‌پذیرتر می‌شود. عاج دندان، در زیر مینای آن قرار دارد و در آن لوله‌های زیادی که شبیه روزنه هستند، وجود دارند که مستقیم به عصبی که در میانه دندان است می‌رسند. وقتی لایه رویی این روزنه‌ها برداشته می‌شود، به سرما و گرما واکنش نشان می‌دهند و احساس درد می‌کنید. خمیردندان‌هایی که مخصوص دندان‌های حساس هستند، این روزنه‌ها را پر می‌کنند و احساس درد را از بین می‌برند ولی خمیردندان‌های سفیدکننده عکس این کار را انجام می‌دهند. اگر نمی‌توانید خمیردندان سفیدکننده‌تان را کنار بگذارید، راه‌هایی وجود دارد که می‌توانید آسیب‌های آن را به حداقل کاهش دهید. برای این کار از خمیردندان سفیدکننده ملایم و مسواک بسیار نرم استفاده کنید تا خاصیت سایندگی آن را کاهش دهید، مرتب از این خمیردندان استفاده نکنید و گاهی خمیرهای معمولی را جایگزین کنید. درضمن بهتر است از خمیرهای حاوی فلوراید استفاده کنید که به تقویت مینای دندان کمک می‌کنند. علاوه بر اینها، مرتب به دندان پزشک مراجعه کنید و به یاد داشته باشید که او هم می‌تواند دندان‌هایتان را سفید کند یا توصیه‌های متفاوتی برای شما داشته باشد که بتوانید دندان‌هایتان را به شیوه دیگری سفید و درخشان کنید.

منبع: Independent

هفته نامه سلامت/532

 


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
6 ریشه حساسیت دندانها
یکشنبه 94 مرداد 18 , ساعت 9:58 صبح  

از نوشیدن چای داغ، جویدن یخ و فشردن لیمو به دندان خودداری کنید


دکتر علی مرسلی، متخصص درمان ریشه

«دکتر! دندانم حساس شده و نمی‌توانم بستنی و آب خنک بخورم... باید عصب‌کشی کنم؟»

این سوال بسیاری از مراجعان دندان‌پزشکی است. اگر شما هم حین خوردن مواد خوراکی و غذا‌های سرد یا گرم، درد تیز و سریعی را احساس می‌کنید که بلافاصله برطرف می‌شود، دندان‌های حساسی دارید اما نکته مهم و کلی که می‌خواهم خاطرنشان کنم این است که دندان‌های ما به‌طور تکاملی برای خوردن غذاهای خیلی سرد طراحی نشده‌اند. تا همین 100 سال پیش در نبود یخچال‌های صنعتی و خانگی، مردم به غذا‌های خیلی سرد دسترسی نداشتند. انسان‌ها هرگز مواد ‌غذایی از قبیل بستنی یا یخ را در چهارفصل سال مصرف نمی‌کردند. بیشتر مواد غذایی در دمای محیط استفاده می‌شد بنابراین عموما مشکلاتی از قبیل حساسیت دندانی شیوع زیادی نداشت بنابراین تغییرات دمایی زیاد برای دندان‌های شما می‌توانند آسیب‌زا باشند.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
علل ترشحات پشت حلق
یکشنبه 94 مرداد 18 , ساعت 9:50 صبح  

علل ترشحات پشت‌حلق در گفت‌وگو با دکتر بابک ساعدی متخصص گوش و حلق و بینی

که من خموش ولی پشت حلق من غوغاست!


ستاره محمد

ترشح پشت حلق و افزایش آن یکی از شایع‌ترین دلایل مراجعه افراد به متخصصان گوش و حلق و بینی محسوب می‌شود. این وضعیت معمولا آزاردهنده است و باعث گرفتگی صدا، سرفه و خارش گلو می‌شود؛ طوری که فرد مجبور است مدام صدای خود را صاف کند. این ترشحات اغلب با پایان دوره درمان به اندازه طبیعی و معمول خود باز می‌گردند اما گاهی اوقات مداومت پیدا می‌کنند و باعث می‌شوند فرد همواره احساس خشونت صدا داشته باشد. در چنین مواردی ممکن است افکاری مانند ابتلا به بیماری‌های جدی‌تری مثل سرطان حنجره به ذهن خطور کند، به خصوص اگر رنگ، طعم و بوی ترشحات تغییر کرده باشد، اما دکتر بابک ساعدی، متخصص گوش و حلق و بینی و فلوشیپ جراحی پلاستیک صورت، این نگرانی را بی‌مورد می‌داند. به گفته این دانشیار ‌دانشگاه علوم پزشکی تهران، تغییر در ترشحات پشت حلق، حجم یا رنگ و بوی آن علل بسیار متعددی دارد؛ از سیگار گرفته تا آلرژی‌های تنفسی، عفونت‌ها، داروها و...

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
با کوله پشتی از مدرسه تا مجمع تشخیص مصلحت!
یکشنبه 94 مرداد 18 , ساعت 9:15 صبح  

به بهانه رواج استفاده از کوله‌پشتی در میان اهل درس و سیاست


حمید مهدوی‌محتشم

عضو انجمن طب ورزش و بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی تهران

استفاده از کوله‌پشتی در میان مقامات سیاسی، آن هم در یک دیدار رسمی، چندان متداول نبوده‌ ولی به‌دلیل راحتی حمل گویا کم‌کم دارد در میان آنها نیز متداول می‌شود. یکی از دیدارهایی که در هفته آخر تیر ماه خبرساز شد، دیدار ایو رسیه، قائم‌مقام وزیر خارجه سوئیس با دکتر علی‌اکبر ولایتی، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام بود. بسیاری از خبرگزاری‌ها در توضیح این خبر نوشتند: «او در حالی در این دیدار حاضر شد که یک کوله‌پشتی و چفیه به همراه داشت. پیش از این نیز چند تن از مقامات غربی در دیدار با دکتر علی لاریجانی با شکل و شمایلی مشابه با وی دیدار کردند...» از سیاستمداران کوله‌پشتی‌به‌دوش که بگذریم، بسیاری از دانش‌‌آموزان نیز از این وسیله برای حمل لوازم‌التحریر خود استفاده می‌کنند. اما از آنجا که دانش‌آموزان در شرایط بلوغ اسکلتی هستند، متخصصان همواره بر انتخاب لوازم استاندارد و متناسب با جثه دانش‌آموزان تاکید دارند، چراکه لوازم نامناسب می‌تواند آسیب‌های جدی به ستون فقرات و اندام فوقانی دانش‌آموزان وارد کند. علاوه بر انتخاب کیف یا کوله‌پشتی مناسب، کودک باید بیاموزد که چگونه آن را حمل کند. در صورتی که حمل کیف با یک دست یا یک طرف بدن عادت شود، ممکن است انحراف تدریجی ستون فقرات، افتادگی شانه و عوارضی از این قبیل را به دنبال داشته باشد. در «سبک زندگی» این هفته، شرایط حمل مناسب کوله‌پشتی و حرکات اصلاحی برای پیشگیری از تغییر شکل بدن بر اثر حمل نادرست کوله‌پشتی را مرور می‌کنیم.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
هر روز200 نفر در تهران سکته مغزی میکنند
یکشنبه 94 مرداد 18 , ساعت 9:3 صبح  

دکتر فرامرز امیری دبیر همایش سکته مغزی در گفت‌وگو با «سلامت»


سمیه شرافتی

پرنیان پناهی

دکتر فرامرز امیری، دبیر نخستین همایش اطلاع‌رسانی درباره سکته مغزی، با اشاره به اینکه این همایش در روز شانزدهم ماه جاری در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود، می‌گوید: «انجمن سکته مغزی ایران که اقدام به برپایی این همایش کرده، یک انجمن علمی و حمایتی در ارتباط با بیماری سکته مغزی است که از سال 86 شروع به فعالیت کرده است.»

او هدف از برگزاری این همایش را اطلاع‌رسانی درباره خدمات انجمن و بیماری سکته مغزی عنوان می‌کند: «مردم باید بیاموزند و بدانند که در خصوص سکته مغزی به چه نشانه‌های هشداردهنده‌ای باید توجه کنند.»

«در رابطه با سکته قلبی آنقدر اطلاع‌رسانی خوب بوده که حتی در نقاط دورافتاده کشورمان هم اگر فردی دچار سکته قلبی شود، اولین درخواست خودش و اطرافیانش از کادر درمانی، بستری شدن در بخش مراقبت‌های قلبی (CCU) است ولی متاسفانه در مورد سکته مغزی اطلاع‌رسانی کافی صورت نگرفته و در بیشتر موارد، زمان طلایی رساندن بیمار به مراکز درمانی که 3 تا 6 ساعت اول بعد از سکته مغزی است، از دست می‌رود و اطرافیان بیمار، انتقال او به مراکز درمانی را به روزهای آتی موکول می‌کنند.»

دکتر امیری ضمن بیان این نکته مهم و با تاکید بر اینکه بدنه جامعه، به‌خصوص افراد پرخطر، باید علایم اولیه این بیماری را بشناسند و به محض مواجهه با علایم این بیماری به مراکز درمانی مراجعه کنند، توضیح می‌دهد: «همایش سکته مغزی با حضور صاحب‌نظران، هنرمندان، پزشکان و بیماران مبتلا به سکته مغزی که در حال حاضر توانسته‌‌اند به زندگی برگردند و شرایط قابل‌قبولی داشته باشند، برگزار خواهد شد.»

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
یک بشقاب غذای سالم
یکشنبه 94 مرداد 18 , ساعت 9:0 صبح  

بچه‌ها شما می‌دانید یک بشقاب غذای سالم یعنی چی؟ یعنی یک بشقاب پر از غذا؟ نه! یعنی بشقابی که فقط یک غذا توی آن باشد؟ نه! یعنی یک بشقاب که همه غذای توی آن خورده شده باشد؟ هم آره و هم نه! یعنی بشقابی که کنارش نوشابه باشد؟ نه! پس یک بشقاب غذای سالم یعنی چی؟ یک بشقاب غذا که می‌تواند هم ما را سیر، هم قوی کند و هم ما را چاق نکند؟ اگر امروز مطلب این صفحه را بخوانید، می‌فهمید که یک بشقاب غذای سالم یعنی چی.

یک بشقاب غذای سالم مثل این بشقاب 4 قسمت دارد؛ ? قسمتی که توضیحش را می‌توانید در «بچه‌های سلامت» این هفته بخوانید.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
نشانههای اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) در کودکان
یکشنبه 94 مرداد 18 , ساعت 8:53 صبح  

گفت‌وگو با دکتر شهرام محمدخانی درباره نشانه‌های اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) در کودکان
از رنجی که می‌بریم و نمی‌دانید


دکترهانیه زائررضایی

اصطلاح PTSD (اختلال استرس پس از سانحه) در مورد کودکان هنگامی به‌کار برده می‌شود که آنها با حادثه‌ای شدیدا آسیب‌زا مواجه شوند و پس از آن حادثه زندگی‌شان به‌گونه‌ای تحت‌تاثیر قرار بگیرد که از نظر عملکرد تحصیلی و اجتماعی دچار افت شدید شوند. شاید تشخیص اختلال استرس پس از سانحه، زمانی که حادثه آسیب‌زا قابل‌شناسایی است و برای اطرافیان نیز به اندازه کودک بار عاطفی دارد، مشکل نباشد. مثلا هنگام حوادث و بلایای طبیعی نظیر سیل، زلزله یا حوادثی مثل جنگ، تشخیص کودک دچار اختلال استرس پس از سانحه دور از ذهن نیست اما مشکل زمانی ایجاد می‌شود که کودک حادثه را به دلیلی از خانواده‌اش پنهان می‌کند یا ماهیت حادثه به گونه‌ای است که برای آن کودک خاص فاجعه‌بار قلمداد می‌شود در حالی که ممکن است برای کودکان دیگر یا بزرگسالان معنای فاجعه‌باری نداشته باشد. برای اینکه با اختلال استرس پس از سانحه و علائم آن بیشتر آشنا شویم، در «فرزندپروری» این هفته با دکتر شهرام محمدخانی، استادیار روان‌شناسی بالینی دانشگاه خوارزمی در این باره گفت‌وگو کرده‌ایم.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
17 شرط سفر در سالمندی
یکشنبه 94 مرداد 18 , ساعت 8:51 صبح  

اگر قصد سفر دارید، بخوانید!


دکتر فاطمه خالقی

این روز‌ها تعداد سالمندانی که تنها سفر می‌کنند، بیشتر شده است اما هنوز هم مشکلات و محدودیت‌هایی برای سفر سالمندان وجود دارد. آمادگی برای سفر به پیش‌زمینه‌هایی نیاز دارد که برخی از آنها را در «سالمندان» این هفته مرور می‌کنیم.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
فواید ارگانیک اولین غذای طبیعی کودک
یکشنبه 94 مرداد 18 , ساعت 8:48 صبح  

فواید ارگانیک اولین غذای طبیعی کودک؛ در آستانه 10 مرداد، روز جهانی شیر مادر


آثار مثبت تغذیه با شیر مادر، سال‌ها برای کودک خواهد ماند و حتی باعث می‌شود تا کودک از فواید آن در بزرگسالی نیز بهره‌مند شود. البته این روش تغذیه فوایدی هم برای مادر دارد؛ مثلا مادرانی که به فرزندشان شیر می‌دهند، بعد از زایمان احتمال کمتری دارد که به افسردگی دچار شوند. آنها آرام‌تر‌ و شاداب‌تر هستند و وزن اضافه‌شان زودتر کم می‌شود. در صفحه «کودکان» این هفته به فواید شیر مادر برای هریک از اعضای بدن کودک پرداخته‌ایم تا اگر کوچک‌ترین شکی در تغذیه فرزندتان با شیر خود دارید، شک و شبهه‌تان به کلی رفع شود.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >
درباره وبلاگ

کشکول سلامت1


همایون سلحشور فرد، کارشناس مهندسی بهداشت محیط
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 63 بازدید
بازدید دیروز: 319 بازدید
بازدید کل: 991363 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
پرسش[300] . طب سنتی[159] . کنترل بیماری ها[122] . تغذیه سالم[109] . بهداشت مواد غذایی[83] . سلامت روان[81] . توصیه های ایام خاص[80] . پوست و مو[78] . کنترل عوارض[75] . سلامت کودکان[74] . چاقی[53] . سرطان[52] . تربیت فرزند[47] . خواص خوراکی ها[45] . ورزش و سلامت[44] . سلامت مادر و نوزاد[43] . شایعات[42] . مجموعه لینک[42] . سلامت فردی[41] . پوستر[41] . سلامت سالمندان[39] . رژیم درمانی[38] . سوژه نقد[38] . نگهداری مواد غذایی[38] . میوه[37] . سلامت دهان و دندان[37] . بارداری[37] . بهداشت خواب[36] . لبنیات[36] . سلامت کار و طب فیزیکی[35] . برنامه رادیویی[33] . روزه داری[31] . دیابت[30] . گزارش خبری[30] . مشکلات عضلانی و اسکلتی[30] . سلامت جنسی[28] . روغن[26] . چربی[24] . شیر[24] . تغذیه کودکان[23] . بهداشت آب[22] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[22] . عوارض داروها[22] . عسل[20] . قند[20] . تمرین های ورزشی[20] . بدنسازی[20] . آلودگی هوا[20] . آسیب های رسانه[18] . سبزیجات[18] . سبک زندگی[17] . چای[17] . ایمنی و پیشگیری از حوادث[17] . ایدز[17] . مشکلات قلبی و عروقی[17] . مشکلات گوارشی[17] . محیط زیست[17] . مواد بهداشتی و آرایشی[17] . همسرداری[17] . دخانیات[16] . حافظه[15] . سلامت زنان[15] . سلامت سفر[15] . نمک[15] . نقد سلامت[15] . مشکلات تنفسی[15] . ماهی[15] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[14] . بهداشت استخر[13] . آجیل[13] . تغذیه ورزشی[13] . پنیر[13] . سرماخوردگی[13] . گوشت[13] . نوشابه های گازدار[13] . نوشیدنی ها[13] . نیترات[13] . قهوه[12] . گیاهان دارویی[12] . فست فود[12] . فشار خون[12] . چشم[12] . بهداشت مسکن و اماکن عمومی[12] . پخت غذا[11] . افسردگی[11] . صیفی جات[11] . مرغ[11] . کنترل ناقلین[11] . کمک های اولیه[10] . کلسترول[10] . کالری[10] . نان[10] . سکته[10] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[10] . بهداشت لوازم فردی[10] . تخم مرغ[9] . آلودگی صوتی[9] . دخاینات[9] . زانو[9] . ریزش مو[8] . تنقلات[8] . آنفولانزا[8] . اوتیسم[8] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[8] . بهداشت ظروف[8] . سموم شیمیایی[8] . شریان[7] . یبوست[7] . تلفن همراه[7] . برنامه تلویزیونی[7] . برنج[7] . آلزایمر[7] . رادیو معارف-شفا[7] . سردرد[7] . سلامت خانواده[7] . روغن مالی[6] . دمنوش[6] . تلفن همراه[6] . تروریسم[6] . کبد[6] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[6] . کمر[6] . کنسرو[6] . عرقیات[6] . ماساژ[6] . ماست[6] . گوش[5] . گرمازدگی[5] . نفخ[5] . نوشابه[5] . پارازیت[5] . تب کریمه کونگو[5] . ترشی[5] . آکنه[5] . اخلاق پزشکی[5] . اسهال[5] . خرما[5] . دوغ[5] . جگر[5] . جمعیت[4] . خامه[4] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[4] . سلامت مادر و نوزارد[4] . آرتروز[4] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[4] . انواع توت[4] . نقد صدا و سیما[4] . معنویت[4] . وبا[4] . کمردرد[4] . گوشت طیور[4] . شکلات[4] . طب فیزیکی و سلامت کار[4] . عوارض دارو[3] . سموم شیمیایی[3] . شتر[3] . سلامت و ورزش[3] . مایکروفر[3] . لیموترش[3] . متفرقه[3] . مسواک[3] . کنترل بیماری ها[3] . هپاتیت[3] . نگهدای مواد غذایی[3] . بستنی[3] . MS[3] . آبلیمو[3] . تعریق[3] . بهداشت پرتوها و تجهیزات الکترونیکی[3] . پروبیوتیک[3] . سلامت مادر و کودک[3] . زناشویی[3] . حجامت[3] . حبوبات[2] . تیروئید[2] . توصیه های ایام خاص[2] . رب گوجه فرنگی[2] . رفتار های پرخطر[2] . رفتارهای پرخطر[2] . سبزی[2] . سرگیجه[2] . سرویس بهداشتی[2] . سلامت مردان[2] . سلامت سفر[2] . بیش فعالی[2] . ترین ها[2] . تاول[2] . آشپزی[2] . باقلا[2] . ناخن[2] . وررزش و سلامت[2] . کره[2] . کشک[2] . کلیپ[2] . کم خونی[2] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[2] . مدیریت بحران[2] . گوجه فرنگی[2] . سلامت وران[2] . ظروف مواد غذایی[2] . فاویسم . صبحانه . شوره سر . شکر . سلاکت دهان و دندان . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . شترمرغ . شایعات . شپش . سیب . مادر و نوزاد . لبینات . مایکروویو . مربا . مرگ . مشکلات مغز و اعصاب . مسکن . مشکلات عضلانی و اسکلتی . مشکلات قلبی و عروقی . هموفیلی . مواد بهداشتی و آرایشی . مواد بهداشتی و آرایشی . موارد بهداشتی و آرایشی . موز . نخودفرنگی . نرم افزار . کنترل بیماری ها . کنترل عواض . کنترل ناقیلن . کنترل یماری ها . کنتل بیماری ها . کنجد . کنترل بیماری ها . کنترل بیماری ها . کنترب بیماری ها . کنترل بیمار ها . کنترل بیماری . بادمجان . ایمنی . آلرژی . آبمیوه . الکل . ابولا . پروستات . پست و مو . بهداشت روان . بهداشت فردی . بهداشت لوازم فردی . بهداشت لوازم فردی . سلامت مادر و نوازد . سلامت دهان و داندان . سلامت سفر . سلامت سالمندان . سرکه . سس . زیتون . سامت دهان و دندان . روزه‌داری . خوشگوشت . خون دماغ . دمنونش . توصیه های ایام خاص . توصیه های ایام خاص . جاقی .
نوشته های پیشین

تیر 94
مرداد 94
شهریور 94
مهر 94
آبان 94
آذر 94
دی 94
بهمن 94
اسفند 94
فروردین 95
خرداد 95
تیر 95
مهر 95
آبان 95
آذر 95
دی 95
لوگوی وبلاگ من

کشکول سلامت1
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

ملاحظات اخلاقی در باب آلزایمر
مدیریت چشم ها
مواد لازم و طرز تهیه 3 ماسک خانگی ضدآکنه
تزریق انسولین با هدف عضله سازی
3 نوشیدنی انرژی زا که در طب سنتی توصیه می شود
هشدار درباره نوشیدنی های انرژی زا
11 عارضه افراط در مصرف نوشابه های انرژی زا
15 پیشنهاد کمکالری+پوستر
شایعه روغن هایی که لاغر می کنند، صحت ندارد
بهترین ورزشها برای بدترین درد پاشنه
[عناوین آرشیوشده]