هرکس در آنچه فراگرفته نیک بیندیشد، دانشش را استوار کرده است و آنچه را نفهمیده بفهمد . [امام علی علیه السلام]
کشکول سلامت1
27کیلوگرم کاهش وزن در 27سالگی
یکشنبه 94 تیر 21 , ساعت 1:49 عصر  

«میزگرد تغذیه» درباره روند کاهش وزن ساناز خراشادیزاده با حضور دکتر محمدرضا وفا متخصص تغذیه دکتر محمدرضا مهاجرتهرانی فوق‌تخصص غدد و متابولیسم دکتر محمدعلی نیلفروش‌زاده متخصص‌پوست



فرزانه فولادبند

مهمان «میزگرد تغذیه» این هفته دختر خانمی ‌27ساله ساکن مشهد است که در اثر مشکل هورمونی چاق شده اما با تلاش و اراده و با اصلاح رژیم‌غذایی و فعالیت بدنی، 27 کیلوگرم از وزنش را کم کرده است. ساناز خراشادیزاده که موفق شده وزنش را از 86 به 59 کیلوگرم برساند و از محدوده چاقی به محدوده وزن مطلوب برسد، تجربه کاهش وزنش را با ما در میان گذاشته است. توضیح‌های بیشتر را در این باره در ادامه بخوانید.

خانم خراشادیزاده که توانسته طی 2 سال وزنش را از 86 به 59 کیلوگرم برساند، می‌گوید:

به کمک شبکه‌های اجتماعی لاغر شدم!

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
چند پیشنهاد تازه برای میز افطار
یکشنبه 94 تیر 21 , ساعت 1:42 عصر  

بفرمایید فینگر فود!



این روزها، وقتی به مهمانی‌های بزرگی مثل عروسی و جشن تولد یا حتی یک کنفرانس علمی می‌رویم و برای خوردن غذا به میز چیده شده نزدیک می‌شویم، سینی‌های رنگارنگ و زیبای فینگرفود جلب توجه می‌کند. غذاهایی با ابعاد کوچک که اغلب از نان تشکیل شده‌اند و مخلوطی از خوراکی‌های شور و شیرین در آنها دیده می‌شود. ظاهر این غذاها بسیار فریبنده است و شکلی شبیه به شیرینی دارند. سوال اینجاست که خاستگاه این غذاها کجاست و سروشان چه آدابی دارد؟ در ادامه به این سوال‌ها پاسخ خواهیم داد و نمونه‌هایی با ارزش تغذیه‌ای بالا را برایتان انتخاب کرده‌ایم تا در وعده افطار تهیه و میل کنید.

غذاهایی که در گروه فینگرفودها جای می‌گیرند، بسیار متنوعند و برای مردم سراسر دنیا آشنا. در واقع، فینگرفود نوعی پیش‌غذاست که اصلیتش به کشور اسپانیا و شهر زاراگوزا برمی‌گردد. در این منطقه غذاهایی با نام «تاپاش» معروف هستند که بیش از 100 نوع مختلف با طعم‌های متنوع دارند. در‌واقع تمام فینگرفودهایی که می‌شناسیم، از آنجا نشات می‌گیرند. در دنیا این غذاها هم در مجالس شادی سرو می‌شوند و هم سوگواری اما در ایران که چند سالی است فرهنگ استفاده از این نوع غذاها رایج شده، بیشتر در مراسم شادی، دیس‌های متنوع فینگرفود (به‌عنوان پیش‌غذا یا عصرانه) به چشم می‌خورند. در انگلستان نیز غذاها در گاردن پارتی‌ها یا مهمانی‌هایی که در فضای باز برگزار می‌شوند، سرو می‌شود.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
یک پیشنهاد سالم برای وعده سحری
یکشنبه 94 تیر 21 , ساعت 1:39 عصر  

بفرمایید خوراک گوشت و سبزی!


ساقی اخوان

متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند آنچه در وعده ناهار میل می‌کردید، در وعده سحر بخورید و برای آنکه زمان بیشتری سیر بمانید، عمده سهم روغن روزانه‌تان را در این وعده میل کنید. از آنجا که کم‌آبی نیز یکی از مشکلات شایع در ماه رمضان است، توصیه می‌شود مایعات بیشتر و سبزی‌های مختلف در وعده سحر و افطار خورده شود. از این رو، غذایی را برایتان انتخاب کرده‌ایم که ویژگی‌های یاد شده را دارد و پیشنهاد می‌کنیم برای وعده سحر آن را بپزید و در کنار سایر اعضای خانواده‌ میل کنید.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
شب زندگی/ شب های قدر
یکشنبه 94 تیر 21 , ساعت 1:34 عصر  

ابراهیم اخوی/روانشناس بالینی مرکز مشاوره حوزه علمیه قم


1. زنده بودن فقط به نفس کشیدن نیست، بلکه حساب نفس کشیدن هم است. «اَحیا» به معنای زندگان است و شب اَحیا شب افرادی است که می‌خواهند با زندگی قیمت پیدا کنند، نه اینکه به هرقیمتی زندگی کنند. «اِحیا» نیز به معنای زنده کردن جان پس از دلمردگی‌های ناشی از گناه است. از این رو پیام‌آور مهر یادمان داد که: «ای بندگان خدا! جان‌های شما در گرو رفتارهای شماست و گرفتار آن شده است پس با آمرزش‌خواهی روحتان را از گرو بودن برهانید.»

2. در شب‌های قدر همه اسباب فراهم است و بهانه دست کسی نمی‌دهند. هر آنچه برای پرواز تا منطقه امن پروردگار نیاز داریم، در اختیار ما گذاشته شده است. سخن از بیداری است؛ بیداری از شب‌ها و روزهایی که به خواب غفلت گذشته‌اند و آغازی بر مسیری که خودمان بر می‌گزینیم تا پاک باشیم از هر آلودگی. وعده خداوند حتمی است و صحبت از رضایتی عمیق و زندگی زیبا در پس این بیداری است که ارزانی بیداردلان خواهد شد.

3. هرجایی غیر از آغوش مهر خداوند نمی‌تواند ما را به آرامش و اطمینان برساند زیرا روان ما به بزرگی خداوند گره خورده و هدیه‌ای از جنس نور است. تمام لذت‌ها را که کنار هم بچینیم، به یک لذت توجه خدا به خودمان نمی‌رسد و در هر مسیری که بکوشیم، باز باید به جاده‌ای برسیم که تابلوی آن به سمت خداست تا خاطرمان آسوده شود. شب قدر پر از تابلوهایی است که قدم به قدم تا خدایی شدن راهنمایی‌مان می‌کنند.

4. دوربرگردان‌ها فقط در خیابان‌های شهر ما نیستند بلکه آنها را می‌توان در تمام زندگی یافت. وقتی یافتیم که مسیر را به اشتباه آمده‌ایم، از اولین دوربرگردان باید جهتمان را تغییر دهیم وگرنه هر چه پیش‌تر می‌رویم، پشیمان‌تر می‌شویم. توبه، همان دوربرگردان تعبیه شده از سوی خداوند است تا برگردیم، جبران کنیم و مقصد صحیح را دریابیم و شب‌های قدر، میزبان توبه‌کنندگان است.

5. دل‌های ما هرچه مهربان‌تر باشند، همگونی بیشتری با صاحب واقعی آن یعنی پروردگار مهر پیدا می‌کنند و شایستگی فزون‌تری برای عرشی شدن می‌یابند. وقتی در گوشه دلت دیگران را هم بگذاری و برای دگرگونی آنها دعا کنی، آن وقت چشمه جاری محبت خدا را کامل‌تر احساس خواهی کرد پس التماس دعا نداشته باشیم، بلکه انتظار دعا را بکشیم. همیشه و به‌ویژه در شب‌های قدر به یاد هم باشیم.

منبع


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
یک فرزند، یک دندان!
یکشنبه 94 تیر 21 , ساعت 10:53 صبح  

بارداری با دندان‌ها چه می‌کند؟ چگونه از دندان‌هایمان در دوران بارداری مراقبت کنیم؟


دکتر فرین میزانیان

دندانپزشک

شاید این جمله به گوش شما هم آشنا باشد: «قبل از به دنیا اومدن بچه‌ها دندونام سفید بودن عین مروارید، با دنیا اومدن هر کدومشون، انگار یکی از دندونام پوسید و خراب شد!» گفتن جمله‌هایی از این دست شاید برای نسل گذشته با توجه به کمبود اطلاعات و امکانات درمانی تا حدی قابل قبول باشد اما امروزه دیگر پذیرفتن اینکه بارداری و تولد کودکان باعث تخریب و از بین رفتن دندان‌های مادر می‌شود، دور از ذهن و عجیب به نظر می‌رسد. هر چند دوران بارداری تغییرهای هورمونی و جسمی‌ای با خود دارد که ممکن است روی سیستم دهان و دندان مادر نیز تاثیر بگذارد اما می‌توان به آسانی و با اندکی رسیدگی از این دوران گذشت و سفیدی دندان‌های مادر را با شیرینی لبخند کودکش با هم آمیخت.

قبل از بارداری

یکی از مهم‌ترین نکته‌ها در حفظ سلامت دندان‌ها در طول بارداری این است که مادر قبل از اقدام به بارداری برای کنترل وضعیت دندان‌های خود و انجام درمان‌های لازم به دندان‌پزشک مراجعه کند. این برنامه‌ریزی به مادر کمک می‌کند در طول زمان بارداری نیاز کمتری به درمان‌های اورژانس دندان‌پزشکی داشته باشد. اگر قصد بارداری دارید و برای کنترل قبل از بارداری به دندان‌پزشک مراجعه کرده‌اید، لازم است به وضوح هدف از مراجعه خود را به دندان‌پزشک توضیح دهید تا او بهتر بتواند درباره وضعیت دندان‌های شما تصمیم بگیرد.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
پسرها بیشتر از دخترها سرطان خون میگیرند
یکشنبه 94 تیر 21 , ساعت 10:50 صبح  

سرطان خون کودکان در گفت‌وگو با دکتر کوروش گودرزی‌پور فوق‌تخصص خون و سرطان کودکان


پرنیان پناهی

پزشکان معتقدند که والدین باید اطلاعات خود را در مورد نشانه‌های رایج در بیماری‌های مهم کودکان بالا ببرند. البته هر علامتی نیز نشانه بیماری نگران‌کننده در کودک نیست ولی علائم طول‌کشیده و غیرعادی این هشدار را می‌دهد که باید زودتر اقدام کرد؛ مثلا بعضی از علائم به ظاهر ساده مثل کمردرد یا خون دماغ، در صورتی که به شکلی غیرطبیعی و مداوم تکرار شود، ممکن است نشان‌دهنده سرطان خون در کودکان باشد. در «درمانگاه» این هفته با دکتر کوروش گودرزی‌پور، فوق‌تخصص خون و سرطان کودکان و عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی درباره شایع‌ترین نوع سرطان خون در کودکان، علائم هشداردهنده و راه‌های درمان آن گفت‌و‌گو کرده‌ایم.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
رژیم درمانی وارفارین
یکشنبه 94 تیر 21 , ساعت 10:48 صبح  

وقتی وارفارین می‌خوریم، چی بخوریم، چی نخوریم؟
دکتر حسین ایمانی

متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی

سن که بالا می‏رود، بر تعداد داروهایی که هر فرد باید برای تنظیم و تعادل مشکلات داخلی بدنش مصرف کند، افزوده می‏شود. داروهایی که هر یک اثرهای مثبت و منفی متعددی دارند و مصرف همزمان آنها همراه با سایر داروها و حتی موادغذایی مختلف نیازمند دقت و اطلاعات دارویی و تغذیه‏ای ساده‏ای است که پزشک آنها را در اختیارتان خواهد گذاشت تا نتیجه مصرف دارو دقیقا همان شود که مورد انتظار بوده است. یکی از این داروها «وارفارین» نام دارد که این روزها با افزایش شیوع بیماری‏های قلبی‌عروقی مصرف‏کنندگان زیادی دارد.

نام ژنریک این دارو کومادین و نام تجاری آن وارفارین است؛ دارویی که بیشتر برای بیماری‌های قلبی-عروقی تجویز می‏شود اما در درمان بسیاری دیگر از بیماری‏ها مثل برخی بیماری‏های کلیوی نیز نقش دارد. این دارو ضدانعقاد خون است و در واقع افرادی که انعقاد خونشان مشکل دارد، باید از این دارو استفاده کنند تا مشکلشان حل شود.

در «رژیم‌درمانی» این هفته با باید‌ها و نباید‌های تغذیه‌ای این قرص آشنا خواهید شد و در ادامه نکات بیشتری را درباره سازوکار تاثیر این دارو خواهید خواند.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
10 فرمان وارفارین
یکشنبه 94 تیر 21 , ساعت 10:43 صبح  

مصرف‌کنندگان وارفارین بخوانند


ترجمه: دکتر ارغوان حاج ‌شیخ‌الاسلامی

وارفارین دارویی است که پزشک آن را برای کاهش احتمال لخته شدن خون تجویز می‌کند. به مصرف‌کنندگان این دارو توصیه می‌شود نکاتی را درباره این دارو بدانند؛ نکاتی که می‌تواند اثربخشی این دارو را افزایش دهد و احتمال بروز عوارض آن را کاهش دهد.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
تفریح درمانی
یکشنبه 94 تیر 21 , ساعت 10:31 صبح  

همه به تفریح نیاز دارند؛ سالمندان بیشتر 


چند سالی است که در جهان از تفریح به‌عنوان بخش اصلی زندگی و حتی درمان یاد می‌شود. این موضوع در مورد سالمندان اهمیت بیشتری پیدا کرده است؛ طوری که امروزه دانشگاه‌های معتبر آمریکا و اروپا رشته‌هایی را به تفریح‌درمانی اختصاص داده‌اند. هدف کلی این است که با تفریح بتوانیم سلامت انسان‌ها را از نظر جسمی و روانی حفظ کنیم. حتی وقتی اختلالی در سلامت ایجاد می‌شود، بتوان با روش‌های تفریحی مختلف سلامت بیمار را بازگرداند. تفریح‌درمانی موضوعی مهم و جدید در حفظ و ارتقای سلامت سالمند است. به نظر می‌رسد در کشور ما در این مورد کم‌کاری شده است و نیاز به کار بیشتری داریم.

تفریح سالمندان و جوانان فرق دارد

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
تأثیر حضور کمرنگ پدران در خانواده
شنبه 94 تیر 20 , ساعت 6:15 عصر  


هرچه حضور پدران در خانواده‌ها کمرنگ‌تر ‌شود، فرزندان از آنها فاصله بیشتری می‌گیرند

وقتی تو نیستی، نه هست‌ها چونانکه بایدند، نه بایدها*


دکتر میترا حکیم‌شوشتری
فوق‌تخصص روان‌پزشکی کودک و نوجوان و عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران

این روزها شرایط اجتماعی و اقتصادی جامعه به گونه‌ای شده که شاید بسیاری از پدرها مجبور باشند چند شیفت کار کنند و بیشتر ساعت‌های روز را بیرون از منزل سپری می‌کنند. گاهی مشغله برخی از پدرها آنقدر زیاد است که صبح زود، زمانی که بچه‌ها خواب هستند، از منزل بیرون می‌روند و وقتی آنها خوابند برمی‌گردند. با این همه مشغله، حتی اگر بچه‌ها هنگام حضور پدر در خانه بیدار باشند، خستگی مفرط پدر مانع برقراری ارتباط موثر او با فرزندان می‌شود، در حالی که اعضای خانواده برای دوام و استحکام روابطشان حتما باید ساعت‌هایی از روز را با یکدیگر بگذرانند. با این اوصاف، نقش چنین پدرهایی در خانه کمرنگ است و این مشکل در تمام ابعاد زندگی خانوادگی به‌خصوص روابط عاطفی تاثیر می‌گذارد.

پدران پرمشغله و حضور کمرنگ در خانواده

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
<      1   2   3   4   5   >>   >
درباره وبلاگ

کشکول سلامت1


همایون سلحشور فرد، کارشناس مهندسی بهداشت محیط
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 293 بازدید
بازدید دیروز: 247 بازدید
بازدید کل: 992088 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
پرسش[300] . طب سنتی[159] . کنترل بیماری ها[122] . تغذیه سالم[109] . بهداشت مواد غذایی[83] . سلامت روان[81] . توصیه های ایام خاص[80] . پوست و مو[78] . کنترل عوارض[75] . سلامت کودکان[74] . چاقی[53] . سرطان[52] . تربیت فرزند[47] . خواص خوراکی ها[45] . ورزش و سلامت[44] . سلامت مادر و نوزاد[43] . شایعات[42] . مجموعه لینک[42] . سلامت فردی[41] . پوستر[41] . سلامت سالمندان[39] . رژیم درمانی[38] . سوژه نقد[38] . نگهداری مواد غذایی[38] . میوه[37] . سلامت دهان و دندان[37] . بارداری[37] . بهداشت خواب[36] . لبنیات[36] . سلامت کار و طب فیزیکی[35] . برنامه رادیویی[33] . روزه داری[31] . دیابت[30] . گزارش خبری[30] . مشکلات عضلانی و اسکلتی[30] . سلامت جنسی[28] . روغن[26] . چربی[24] . شیر[24] . تغذیه کودکان[23] . بهداشت آب[22] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[22] . عوارض داروها[22] . عسل[20] . قند[20] . تمرین های ورزشی[20] . بدنسازی[20] . آلودگی هوا[20] . آسیب های رسانه[18] . سبزیجات[18] . سبک زندگی[17] . چای[17] . ایمنی و پیشگیری از حوادث[17] . ایدز[17] . مشکلات قلبی و عروقی[17] . مشکلات گوارشی[17] . محیط زیست[17] . مواد بهداشتی و آرایشی[17] . همسرداری[17] . دخانیات[16] . حافظه[15] . سلامت زنان[15] . سلامت سفر[15] . نمک[15] . نقد سلامت[15] . مشکلات تنفسی[15] . ماهی[15] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[14] . بهداشت استخر[13] . آجیل[13] . تغذیه ورزشی[13] . پنیر[13] . سرماخوردگی[13] . گوشت[13] . نوشابه های گازدار[13] . نوشیدنی ها[13] . نیترات[13] . قهوه[12] . گیاهان دارویی[12] . فست فود[12] . فشار خون[12] . چشم[12] . بهداشت مسکن و اماکن عمومی[12] . پخت غذا[11] . افسردگی[11] . صیفی جات[11] . مرغ[11] . کنترل ناقلین[11] . کمک های اولیه[10] . کلسترول[10] . کالری[10] . نان[10] . سکته[10] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[10] . بهداشت لوازم فردی[10] . تخم مرغ[9] . آلودگی صوتی[9] . دخاینات[9] . زانو[9] . ریزش مو[8] . تنقلات[8] . آنفولانزا[8] . اوتیسم[8] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[8] . بهداشت ظروف[8] . سموم شیمیایی[8] . شریان[7] . یبوست[7] . تلفن همراه[7] . برنامه تلویزیونی[7] . برنج[7] . آلزایمر[7] . رادیو معارف-شفا[7] . سردرد[7] . سلامت خانواده[7] . روغن مالی[6] . دمنوش[6] . تلفن همراه[6] . تروریسم[6] . کبد[6] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[6] . کمر[6] . کنسرو[6] . عرقیات[6] . ماساژ[6] . ماست[6] . گوش[5] . گرمازدگی[5] . نفخ[5] . نوشابه[5] . پارازیت[5] . تب کریمه کونگو[5] . ترشی[5] . آکنه[5] . اخلاق پزشکی[5] . اسهال[5] . خرما[5] . دوغ[5] . جگر[5] . جمعیت[4] . خامه[4] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[4] . سلامت مادر و نوزارد[4] . آرتروز[4] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[4] . انواع توت[4] . نقد صدا و سیما[4] . معنویت[4] . وبا[4] . کمردرد[4] . گوشت طیور[4] . شکلات[4] . طب فیزیکی و سلامت کار[4] . عوارض دارو[3] . سموم شیمیایی[3] . شتر[3] . سلامت و ورزش[3] . مایکروفر[3] . لیموترش[3] . متفرقه[3] . مسواک[3] . کنترل بیماری ها[3] . هپاتیت[3] . نگهدای مواد غذایی[3] . بستنی[3] . MS[3] . آبلیمو[3] . تعریق[3] . بهداشت پرتوها و تجهیزات الکترونیکی[3] . پروبیوتیک[3] . سلامت مادر و کودک[3] . زناشویی[3] . حجامت[3] . حبوبات[2] . تیروئید[2] . توصیه های ایام خاص[2] . رب گوجه فرنگی[2] . رفتار های پرخطر[2] . رفتارهای پرخطر[2] . سبزی[2] . سرگیجه[2] . سرویس بهداشتی[2] . سلامت مردان[2] . سلامت سفر[2] . بیش فعالی[2] . ترین ها[2] . تاول[2] . آشپزی[2] . باقلا[2] . ناخن[2] . وررزش و سلامت[2] . کره[2] . کشک[2] . کلیپ[2] . کم خونی[2] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[2] . مدیریت بحران[2] . گوجه فرنگی[2] . سلامت وران[2] . ظروف مواد غذایی[2] . فاویسم . صبحانه . شوره سر . شکر . سلاکت دهان و دندان . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . شترمرغ . شایعات . شپش . سیب . مادر و نوزاد . لبینات . مایکروویو . مربا . مرگ . مشکلات مغز و اعصاب . مسکن . مشکلات عضلانی و اسکلتی . مشکلات قلبی و عروقی . هموفیلی . مواد بهداشتی و آرایشی . مواد بهداشتی و آرایشی . موارد بهداشتی و آرایشی . موز . نخودفرنگی . نرم افزار . کنترل بیماری ها . کنترل عواض . کنترل ناقیلن . کنترل یماری ها . کنتل بیماری ها . کنجد . کنترل بیماری ها . کنترل بیماری ها . کنترب بیماری ها . کنترل بیمار ها . کنترل بیماری . بادمجان . ایمنی . آلرژی . آبمیوه . الکل . ابولا . پروستات . پست و مو . بهداشت روان . بهداشت فردی . بهداشت لوازم فردی . بهداشت لوازم فردی . سلامت مادر و نوازد . سلامت دهان و داندان . سلامت سفر . سلامت سالمندان . سرکه . سس . زیتون . سامت دهان و دندان . روزه‌داری . خوشگوشت . خون دماغ . دمنونش . توصیه های ایام خاص . توصیه های ایام خاص . جاقی .
نوشته های پیشین

تیر 94
مرداد 94
شهریور 94
مهر 94
آبان 94
آذر 94
دی 94
بهمن 94
اسفند 94
فروردین 95
خرداد 95
تیر 95
مهر 95
آبان 95
آذر 95
دی 95
لوگوی وبلاگ من

کشکول سلامت1
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

ملاحظات اخلاقی در باب آلزایمر
مدیریت چشم ها
مواد لازم و طرز تهیه 3 ماسک خانگی ضدآکنه
تزریق انسولین با هدف عضله سازی
3 نوشیدنی انرژی زا که در طب سنتی توصیه می شود
هشدار درباره نوشیدنی های انرژی زا
11 عارضه افراط در مصرف نوشابه های انرژی زا
15 پیشنهاد کمکالری+پوستر
شایعه روغن هایی که لاغر می کنند، صحت ندارد
بهترین ورزشها برای بدترین درد پاشنه
[عناوین آرشیوشده]