آنکه در پاسخ دادن شتاب کند، پاسخ را درنیابد . [امام علی علیه السلام]
کشکول سلامت1
گفتگوی اختصاصی با دکتر روازاده
شنبه 94 تیر 20 , ساعت 4:31 عصر  

گفتگوی اختصاصی نشریه همشهری تندرستی با دکتر روازاده

گفت و گویی با دکتر روازاده درباره تمام اظهار نظرهای جنجالی اش در سال های اخیر

تا 7 سال دیگر ایران پر از آلزایمری می شود!

دکتر حسین روازاده را کمتر کسی است که نشناسد. او چهره مشهوری است که در قلمرو طب سنتی ایران برای خودش اسم و رسمی دارد و البته شخصیتی جنجالی و پر حاشیه دارد. عقاید گاهی افراطی او درباره تغذیه و سبک زندگی و درمان بیماری ها، همچنان که عده ای دیگر را به دشمنان قسم خورده او تبدیل کرده گروهی را شیفته خود کرده است. فضای مجازی را

که جستجو کنید به سایت ها و وبلاگ های متعددی بر می خورید که دکتر روازاده را نقد یا از او تقدیر و تشکر کرده اند. برای اینکه ابهامات و حواشی عقاید و نظریات دکتر روازاده برایمان روشن شود با او در مطبش به گفت و گو نشستیم.

دفتر دکتر روازاده مفروش است و باید بدون کفش وارد شد؛ خودش هم خوش خلق تر و صبورتر از چیزی است که تصور می کردیم. چای با گل گاوزبان و لیموترش از مهمانان پذیرایی می کند و به جای قند روی میز گلوله های شکرسرخ به چشم می خورد.

آقای دکتر مردم اخیراً گرایش زیادی به طب سنتی پیدا کرده اند؛ دم نوش ها و داروهای گیاهی بیش از پیش طرفدار پیدا کرده اند و تعداد عطاری ها روز به روز زیادتر می شود. در مقابل، بعضی‌ها هم معتقدند طب سنتی مد روز است و بعد از مدتی که تب آن فرو بنشیند مردم از این طب ناامید می شوند و دوباره به طب جدید روی می آورند، نظر شما چیست؟

زمانی می توانیم بگوییم چیزی مُد است که در دل یک جامعه و فرهنگ ثابت، تغییر می کند. یعنی اگر داخل یک فرهنگ تغییراتی بیاید و برود می توانیم بگوییم مُد است، ولی وقتی یک فرهنگی می رود و یک فرهنگی می آید این دیگر مُد نیست. همین چند وقت پیش در شبکه یک تلویزیون، نظرسنجی پیامکی انجام دادند و از مردم پرسیدند نظرتان راجع به این دو طب چیست؟ به کدام بیشتر مراجعه می کنید؟ سی هزار نفر گفتند طب اسلامی و دو هزار نفر گفتند طب جدید! این آمار برای کسانی که بر طبل توخالی طب جدید می کوبند، یک هشدار جدی است.

طبل توخالی؟ یعنی طب جدید فقط ادعا دارد؟

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
علل و راه حل تـعـــریــق
یکشنبه 94 تیر 14 , ساعت 5:53 عصر  

«میزگرد‌ پوست، مو و زیبایی» درباره مشکل هیپرهیدروزیس آقای مهیار هوسمی با حضور دکتر محمدرضا قاسمی ودکتر امیرهوشنگ احسانی متخصصان پوست


سمیه مقصودعلی

مهمان «میزگرد‌ پوست، مو و زیبایی» این هفته «سلامت» نه اختلال تیروئید دارد، نه کاهش یا افزایش قندخون اما به نوعی اختلال ژنتیکی مبتلاست که هیپرهیدروزیس نام دارد؛ اختلالی که باعث شده او دچار تعریق مفرط شود. همان‌طور که می‌دانید، تعریق امری طبیعی است که دمای درونی بدن را تنظیم می‌کند اما اگر میزان تعریق بدن از حد طبیعی کمتر یا بیشتر شود، نشانه اختلالی در بدن است. کاهش تعریق در هوای گرم می‌تواند نشانه کم‌آبی و افزایش تعریق می‌تواند نشانه اختلال در سیستم غدد درون‌ریز باشد. افراد مبتلا به اختلال‌های تیروئیدی ممکن است در شرایط غیرمعمول مثلا وقتی ثابت در جایی نشسته‌اند یا در اتاقی خنک هستند و حتی استرس ندارند، عرق کنند. کاهش قندخون و رسیدن قندخون به زیر 70 میلی‌گرم هم می‌تواند باعث تعریق زیاد، نمناک و سرد شود که به‌خصوص در ناحیه گردن بیشتر است. در دوران بارداری و یائسگی نیز به‌دلیل تغییرهای هورمونی میزان حرارت بدن تغییر می‌کند و تعریق بیشتر می‌شود. «میزگرد‌ پوست، مو و زیبایی» این هفته را درباره هیپرهیدروزیس بخوانید.

آقای هوسمی که از کودکی دچار هیپرهیدروزیس (تعریق مفرط) بوده، می‌گوید:

با عمل سمپاتکتومی مشکل تعریقم حل شد

سلامت: مشکل تعریق کف دستتان از چه زمانی آغاز شد؟

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
اگر زیاد عرق میکنید، بخوانید!
یکشنبه 94 تیر 14 , ساعت 5:50 عصر  

راهنمای برخورد با هیپرهیدروزیس

دریافت پوستر با فرمت pdf

منبع


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
اصلاح سبک زندگی، اصلاح وضع پوست و مو
یکشنبه 94 تیر 14 , ساعت 5:44 عصر  

با ایجاد 10 تغییر ساده در شیوه زندگی‌تان می‌توانید پوست و مویی جوان و سالم داشته باشید


سمیه شرافتی

شما نمی‌توانید زمان را متوقف کنید یا آن را به عقب برگردانید تا جوانی پوست‌تان را بازیابید. لازم نیست برای جوان شدن پوستتان سراغ جراحی پلاستیک، سالن‌های آرایش یا انواع لوسیون‌های مختلف بروید. اصلاح عادت‌های روزمره زندگی، یک ترفند ضدپیری موثر و در عین حال راهکاری ساده برای داشتن یک پوست جوان است.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
10 سوال روزه داران، 10 جواب پزشکان
یکشنبه 94 تیر 14 , ساعت 5:39 عصر  

شاید این سوال‌ها، سوال‌های شما هم باشد


وقتی به اواسط ماه رمضان می‌رسیم، پرسش‌های فراوانی برای روزه‌داران ایجاد می‌شود و رسیدن به پاسخ این سوال‌ها می‌تواند به روزه‌داران کمک کند تا بهتر بتوانند روزهای باقیمانده این ماه را به سلامت پشت سر بگذارند. این سوال‌ها بیشتر در حوزه تغذیه مطرح می‌شوند و اینکه چه کنیم تا کمتر تشنه شویم، برای کاهش بوی دهانمان چه بخوریم، چه کنیم تا بعد از 30 روز روزه‌داری دچار اضافه وزن و چاقی نشویم و ده‌ها سوال دیگر. در «سفره سالم» این هفته پاسخ 10 پرسش مطرح در این زمینه را خواهید گرفت.

بهتر است در وعده سحر، هر آنچه در ناهار میل می‌کردید، بخورید. در این وعده از مواد غذایی‌ای که منبع پروتئینی هستند، استفاده نکنید زیرا پروتئین‌ها برای هضم به آب فراوانی نیاز دارند و همین موضوع باعث تشنگی در طول روز می‌شود اما بهتر است سهم عمده چربی‌هایی که باید روزانه دریافت شود، در این وعده غذایی مصرف کنید زیرا چربی‌ها آخرین مواد مغذی‌ای هستند که از معده خارج می‌شوند، در نتیجه سیری طولانی‌تری را ایجاد خواهند کرد اما فاصله سحر و افطار در این ایام بسیار زیاد است و اجتناب از گرسنگی امکان‌پذیر نیست اما با رعایت این نکته می‌توان آن را به تاخیر انداخت.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
کدام سردرد را جدی بگیریم؟
یکشنبه 94 تیر 14 , ساعت 5:35 عصر  

سردرد؛ شاه‌علامت تومور مغزی


دکتر هوشنگ صابری، جراح مغز و اعصاب و دانشیار دانشگاه علوم‌پزشکی تهران

مغز انسان در یک محفظه‌ استخوانی به نام جمجمه قرار دارد. وقتی توده‌ یا توموری در آن شکل می‌گیرد از هر سو به بافت اطراف مغز فشار می‌آورد و علائمی ایجاد می‌کند. تومورهای مغزی، به‌خصوص تومورهای بدخیم، لجام‌گسیخته‌اند و با سرعت تکثیر می‌شوند و به همین دلیل، درمان به‌موقع در این بیماری ضرورت دارد برای اینکه از پیشرفت آن جلوگیری به عمل آید.

علایم هشداردهنده تومور مغزی

اولین علامت تومور مغزی سردرد است؛ البته سردردی که با مصرف مسکن‌ها تسکین نمی‌یابد. هر توموری الگوی سردرد خاصی دارد. بیشتر بیماران مبتلا به تومور مغزی در طول روز شکایت زیادی از سردرد ندارند. سردرد ناشی از تومور، معمولا شبانه است که صبح‌ها و هنگام برخاستن از خواب به بیشترین میزان خود می‌رسد. بعضی از بیماران هم سردرد حمله‌ای یا ضربانی دارند. علائم فقط به سردرد محدود نمی‌شود. بیماران ممکن است دچار استفراغ و اختلال در دید هم باشند. اگر فشار داخل مغزی بالا برود تورم عصب ته‌چشم نیز دیده می‌شود. تومورها علائم اختصاصی هم دارند. این علائم با توجه به محل قرارگیری تومور است؛ مثلا اگر تومور در ناحیه پل مخچه قرار داشته باشد؛ بیمار اشکال شنوایی پیدا می‌کند. اگر در مخچه ایجاد شده باشد باعث اختلال در تعادل و در صورتی که در نیمکره مغزی باشد، باعث بی‌حسی در یک طرف بدن می‌شود. تشنج نیز در بعضی از بیماران دیده می‌شود. تومورهای مغزی که در مخچه ایجاد می‌شوند با حجم کمتر عارضه بیشتری ایجاد می‌کنند و بیمار هم به علت علائم ناشی از تومور خیلی زودتر به پزشک مراجعه می‌کند ولی تومورهایی که در ناحیه مخ ایجاد می‌شوند، معمولا حجیم‌ترند و وقتی عارضه ایجاد می‌کنند که فشار داخل مغز بالا می‌رود. البته بعضی از تومورها هیچ علامتی ندارند و اتفاقی و در یک تصویربرداری کشف می‌شوند.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
اسهال مزمن دارید؟ شاید سلیاک داشته باشید!
یکشنبه 94 تیر 14 , ساعت 5:33 عصر  

علت، علامت و علاج سلیاک در گفت‌وگو با دکتر علی‌اکبر حاج‌آقامحمدی فوق‌تخصص بیماری‌های گوارش و کبد


پرنیان پناهی

«2 سالی بود که اسهال و نفخ داشتم. البته این عارضه آنقدر شدید نبود که روی زندگی‌ام تاثیر بگذارد، تا اینکه روزی یکی از دوستانم به رنگ‌پریده بودن چهره‌ام اشاره کرد. به پزشک مراجعه کردم و آزمایش‌های لازم را درخواست کرد. در جواب آزمایش فقط کم‌خونی آهن گزارش شده بود و بعد از انجام آزمایش و اندوسکوپی معلوم شد به بیماری سلیاک مبتلا هستم...» شرح‌حالی که خواندید، روند تشخیص یکی از مبتلایان به بیماری سلیاک بود. این روند ممکن است برای خیلی‌ها به همین شکل یا شکل‌های دیگر تکرار شود. در «درمانگاه» این هفته با دکتر علی‌اکبر حاج‌آقامحمدی، فوق‌تخصص گوارش و کبد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین درباره بیماری سلیاک گفت‌وگو کرده‌ایم؛ بیماری‌ای که اگرچه خطرناک نیست ولی می‌تواند کیفیت زندگی بیمار را کاهش دهد.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
وقتی روده تحریک پذیر می شود...
یکشنبه 94 تیر 14 , ساعت 5:30 عصر  

نگاه فوق‌تخصص بیماری‌های گوارش و کبد

دکتر شهرام آگاه، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

بخش عظیمی از جامعه گرفتار نشانگان روده تحریک‌پذیرند. این نشانگان معمولا از حدود 20-18 سالگی شروع و با افزایش سن، شدت آن کم می‌شود. اولین علامت بیماری، معمولا اسهال یا یبوست است. مبتلایان به اسهال ممکن است چند بار در روز برای اجابت مزاج به دستشویی بروند و مبتلایان به یبوست چند روز در میان اجابت مزاج داشته باشند. البته علائم جانبی دیگری هم وجود دارد که از فردی به فرد دیگر متفاوت است. بعضی از افراد از نفخ زیاد شکایت می‌کنند و بعضی هم ممکن است درد شکمی داشته باشند. گاهی دردهای شکمی آنقدر شدید است که بیمار قادر به حرکت نیست. در عده‌ای از افراد نیز حرکات روده زیاد باعث صداهای شکمی می‌شود. معمولا افرادی که علائم خفیفی دارند، به پزشک مراجعه نمی‌کنند ولی اگر علائم شدید باشد، مدام پزشک خود را عوض می‌کنند تا راه‌حلی برای آن بیابند. گاهی هم درمان دارویی می‌گیرند ولی به محض قطع دارو علائم برمی‌گردد. نشانگان روده تحریک‌پذیر درمان دارویی خاصی ندارد. درمان‌ها صرفا برای کم کردن علائم است، اما محرک‌هایی وجود دارند که می‌توانند علائم را شدت دهند. یکی از این محرک‌های مهم، استرس است. این افراد معمولا انسان‌های پراسترس و حساسی هستند. تجربه نشان می‌دهد با کاهش استرس می‌توان به میزان زیادی شدت بیماری را کم کرد. همچنین مبتلایان باید به نوع غذاهای خود دقت کنند و از خوردن غذاهای نفاخ، نوشابه‌های گازدار، سیر و پیاز، میوه‌های سفت و کال، غذاهای تند و ادویه و شیر اجتناب کنند.

منبع


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
چرا گاهی مزه غذا را نمی فهمیم؟
یکشنبه 94 تیر 14 , ساعت 5:28 عصر  

علل کاهش حس چشایی در گفت‌وگو با دکتر آرش منصوریان متخصص بیماری‌های دهان و لثه


پرنیان پناهی

حس چشایی یکی از حواس پنج‌گانه انسان‌هاست که کمک زیادی به تشخیص انواع مزه‌ها مانند شیرینی، ترشی، تلخی و شوری می‌کند. شاید اینطور به نظر برسد که فقط دهان و زبان مسئول درک مزه غذاست ولی هنگام جویدن غذا، حواس دیگری مانند بینایی، بویایی، مغز و... هم به کمک دهان می‌آیند. پس مشکل در هریک از این اعضا می‌تواند باعث اختلال در طعم و درک مزه غذا و باعث نگرانی بیمار ‌شود. دکتر آرش منصوریان، متخصص بیماری‌های دهان و لثه و عضو هیات علمی دانشکده دندان‌پزشکی تهران می‌گوید: «گرچه کاهش حس چشایی در بیشتر مواقع خطرناک نیست ولی علت آن حتما باید مشخص شود.»

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
مفهوم قاطعیت در فرزندپروری
یکشنبه 94 تیر 14 , ساعت 5:25 عصر  

پرسشی از دکتر ربابه نوری روان‌شناس: چگونه نظارت موثری بر رفتار فرزندانمان داشته باشیم


دکتر هانیه زائر رضایی

همه ما به‌عنوان والدین مسئول، از اهمیت نظارت بر فرزندان خود مطلع هستیم و هرکدام به نحوی سعی در حفاظت از کودکان و نوجوانانمان در برابر خطرهایی که آنها را تهدید می‌کند، داریم اما متاسفانه بسیاری از ما حد و حدود نظارت و نحوه نظارت موثر را نمی‌دانیم. نتیجه اشتباه‌های ظریفی که در نحوه نظارتمان مرتکب می‌شویم، زمانی توجه‌مان را به خود جلب می‌کند که دیگر فرصت‌های طلایی را از دست داده‌ایم و کودک همین‌طور که به سنین نوجوانی که اتفاقا سنین پرخطرتری می‌تواند باشد، نزدیک‌تر می‌شود، نافرمان‌تر و لجبازتر می‌شود و کار به‌جایی می‌رسد که دیگر حرفمان را نمی‌خواند. برای اینکه در این دام گرفتار نشویم، باید مهارت نظارت بر فرزندانمان را بیاموزیم. با خانم دکتر ربابه نوری، استادیار روان‌شناسی دانشگاه خوارزمی در این باره گفت‌وگو کرده‌ایم.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >
درباره وبلاگ

کشکول سلامت1


همایون سلحشور فرد، کارشناس مهندسی بهداشت محیط
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 312 بازدید
بازدید دیروز: 247 بازدید
بازدید کل: 992107 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
پرسش[300] . طب سنتی[159] . کنترل بیماری ها[122] . تغذیه سالم[109] . بهداشت مواد غذایی[83] . سلامت روان[81] . توصیه های ایام خاص[80] . پوست و مو[78] . کنترل عوارض[75] . سلامت کودکان[74] . چاقی[53] . سرطان[52] . تربیت فرزند[47] . خواص خوراکی ها[45] . ورزش و سلامت[44] . سلامت مادر و نوزاد[43] . شایعات[42] . مجموعه لینک[42] . سلامت فردی[41] . پوستر[41] . سلامت سالمندان[39] . رژیم درمانی[38] . سوژه نقد[38] . نگهداری مواد غذایی[38] . میوه[37] . سلامت دهان و دندان[37] . بارداری[37] . بهداشت خواب[36] . لبنیات[36] . سلامت کار و طب فیزیکی[35] . برنامه رادیویی[33] . روزه داری[31] . دیابت[30] . گزارش خبری[30] . مشکلات عضلانی و اسکلتی[30] . سلامت جنسی[28] . روغن[26] . چربی[24] . شیر[24] . تغذیه کودکان[23] . بهداشت آب[22] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[22] . عوارض داروها[22] . عسل[20] . قند[20] . تمرین های ورزشی[20] . بدنسازی[20] . آلودگی هوا[20] . آسیب های رسانه[18] . سبزیجات[18] . سبک زندگی[17] . چای[17] . ایمنی و پیشگیری از حوادث[17] . ایدز[17] . مشکلات قلبی و عروقی[17] . مشکلات گوارشی[17] . محیط زیست[17] . مواد بهداشتی و آرایشی[17] . همسرداری[17] . دخانیات[16] . حافظه[15] . سلامت زنان[15] . سلامت سفر[15] . نمک[15] . نقد سلامت[15] . مشکلات تنفسی[15] . ماهی[15] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[14] . بهداشت استخر[13] . آجیل[13] . تغذیه ورزشی[13] . پنیر[13] . سرماخوردگی[13] . گوشت[13] . نوشابه های گازدار[13] . نوشیدنی ها[13] . نیترات[13] . قهوه[12] . گیاهان دارویی[12] . فست فود[12] . فشار خون[12] . چشم[12] . بهداشت مسکن و اماکن عمومی[12] . پخت غذا[11] . افسردگی[11] . صیفی جات[11] . مرغ[11] . کنترل ناقلین[11] . کمک های اولیه[10] . کلسترول[10] . کالری[10] . نان[10] . سکته[10] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[10] . بهداشت لوازم فردی[10] . تخم مرغ[9] . آلودگی صوتی[9] . دخاینات[9] . زانو[9] . ریزش مو[8] . تنقلات[8] . آنفولانزا[8] . اوتیسم[8] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[8] . بهداشت ظروف[8] . سموم شیمیایی[8] . شریان[7] . یبوست[7] . تلفن همراه[7] . برنامه تلویزیونی[7] . برنج[7] . آلزایمر[7] . رادیو معارف-شفا[7] . سردرد[7] . سلامت خانواده[7] . روغن مالی[6] . دمنوش[6] . تلفن همراه[6] . تروریسم[6] . کبد[6] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[6] . کمر[6] . کنسرو[6] . عرقیات[6] . ماساژ[6] . ماست[6] . گوش[5] . گرمازدگی[5] . نفخ[5] . نوشابه[5] . پارازیت[5] . تب کریمه کونگو[5] . ترشی[5] . آکنه[5] . اخلاق پزشکی[5] . اسهال[5] . خرما[5] . دوغ[5] . جگر[5] . جمعیت[4] . خامه[4] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[4] . سلامت مادر و نوزارد[4] . آرتروز[4] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[4] . انواع توت[4] . نقد صدا و سیما[4] . معنویت[4] . وبا[4] . کمردرد[4] . گوشت طیور[4] . شکلات[4] . طب فیزیکی و سلامت کار[4] . عوارض دارو[3] . سموم شیمیایی[3] . شتر[3] . سلامت و ورزش[3] . مایکروفر[3] . لیموترش[3] . متفرقه[3] . مسواک[3] . کنترل بیماری ها[3] . هپاتیت[3] . نگهدای مواد غذایی[3] . بستنی[3] . MS[3] . آبلیمو[3] . تعریق[3] . بهداشت پرتوها و تجهیزات الکترونیکی[3] . پروبیوتیک[3] . سلامت مادر و کودک[3] . زناشویی[3] . حجامت[3] . حبوبات[2] . تیروئید[2] . توصیه های ایام خاص[2] . رب گوجه فرنگی[2] . رفتار های پرخطر[2] . رفتارهای پرخطر[2] . سبزی[2] . سرگیجه[2] . سرویس بهداشتی[2] . سلامت مردان[2] . سلامت سفر[2] . بیش فعالی[2] . ترین ها[2] . تاول[2] . آشپزی[2] . باقلا[2] . ناخن[2] . وررزش و سلامت[2] . کره[2] . کشک[2] . کلیپ[2] . کم خونی[2] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[2] . مدیریت بحران[2] . گوجه فرنگی[2] . سلامت وران[2] . ظروف مواد غذایی[2] . فاویسم . صبحانه . شوره سر . شکر . سلاکت دهان و دندان . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . شترمرغ . شایعات . شپش . سیب . مادر و نوزاد . لبینات . مایکروویو . مربا . مرگ . مشکلات مغز و اعصاب . مسکن . مشکلات عضلانی و اسکلتی . مشکلات قلبی و عروقی . هموفیلی . مواد بهداشتی و آرایشی . مواد بهداشتی و آرایشی . موارد بهداشتی و آرایشی . موز . نخودفرنگی . نرم افزار . کنترل بیماری ها . کنترل عواض . کنترل ناقیلن . کنترل یماری ها . کنتل بیماری ها . کنجد . کنترل بیماری ها . کنترل بیماری ها . کنترب بیماری ها . کنترل بیمار ها . کنترل بیماری . بادمجان . ایمنی . آلرژی . آبمیوه . الکل . ابولا . پروستات . پست و مو . بهداشت روان . بهداشت فردی . بهداشت لوازم فردی . بهداشت لوازم فردی . سلامت مادر و نوازد . سلامت دهان و داندان . سلامت سفر . سلامت سالمندان . سرکه . سس . زیتون . سامت دهان و دندان . روزه‌داری . خوشگوشت . خون دماغ . دمنونش . توصیه های ایام خاص . توصیه های ایام خاص . جاقی .
نوشته های پیشین

تیر 94
مرداد 94
شهریور 94
مهر 94
آبان 94
آذر 94
دی 94
بهمن 94
اسفند 94
فروردین 95
خرداد 95
تیر 95
مهر 95
آبان 95
آذر 95
دی 95
لوگوی وبلاگ من

کشکول سلامت1
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

ملاحظات اخلاقی در باب آلزایمر
مدیریت چشم ها
مواد لازم و طرز تهیه 3 ماسک خانگی ضدآکنه
تزریق انسولین با هدف عضله سازی
3 نوشیدنی انرژی زا که در طب سنتی توصیه می شود
هشدار درباره نوشیدنی های انرژی زا
11 عارضه افراط در مصرف نوشابه های انرژی زا
15 پیشنهاد کمکالری+پوستر
شایعه روغن هایی که لاغر می کنند، صحت ندارد
بهترین ورزشها برای بدترین درد پاشنه
[عناوین آرشیوشده]