محبّت دنیا خرد را تباه می کند و دل را از شنیدن حکمت باز می دارد و کیفری دردناک می آورد . [امام علی علیه السلام]
کشکول سلامت1
شیر طعم دار مفید است؟
چهارشنبه 94 مرداد 7 , ساعت 5:57 عصر  

پرسش : آیا شیرهایی که در بازار با عنوان شیرنارگیل، شیرموز، شیرطالبی و ... به فروش می‏رسند، واقعا حاوی این میوه‏ ها هستند و خوردن آنها مواد مفید شیر و میوه را همزمان به بدن می ‏رساند؟ آیا این نوشیدنی‌ها برای کودکان نیز مفید است؟

پاسخ دکتر وحید مفید، متخصص صنایع غذایی و رئیس کمیته فنی انجمن صنایع لبنی کشور:


شیرهای طعم‏دار میوه‏ای معمولا حاوی درصد بالایی شیر و درصد کمی پوره یا کنسانتره میوه هستند. به‌طور کلی، اضافه کردن اسانس میوه به شیر طبق مقررات استاندارد مجاز نیست. قطعا مواد مفیدی که در کنسانتره یا پوره میوه وجود دارد، معادل میوه تازه نیست ولی به هرحال ترکیب‌های اصلی میوه در آنها وجود دارد. اتفاقا استفاده از شیرهای طعم‏دار بهترین گزینه برای کودکانی است که تمایلی به خوردن شیر ساده و معمولی ندارند. وقتی طعم شیر با طعم میوه‏ای مخلوط می‏شود، تمایل کودکان برای مصرف آن‏ افزایش می ‏یابد در نتیجه می‏توان مصرف آنها را برای کودکان توصیه کرد اما خوردن این شیرها تامین کننده نیاز بدن به میوه‌ها نخواهد بود.


هفته نامه سلامت/529



نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
شیر کامل با شیر پرچرب تفاوات دارد؟
چهارشنبه 94 مرداد 7 , ساعت 5:50 عصر  

پرسش: روی بسته‏ بندی برخی انواع شیرهای پاستوریزه تولیدی کارخانه‏ ها نوشته شده است «شیر کامل». این شیر با شیر پرچرب چه تفاوتی دارد؟ خوردن آن را به کدام گروه ‏های سنی توصیه می ‏کنید؟

پاسخ دکتر وحید مفید، متخصص صنایع غذایی و رئیس کمیته فنی انجمن صنایع لبنی کشور:

 شیر کامل شیری است که چربی آن گرفته نشده باشد. درصد چربی شیر گاوهای ایرانی معمولا به‌طور متوسط بین 2/3 تا 5/3 درصد است. شیر پرچرب هم شیری است که میزان چربی آن حدود 3 درصد باشد بنابراین تفاوت چندانی بین شیر کامل و شیر پرچرب وجود ندارد. «شیر کامل» بیشتر یک عبارت تجاری است. قطعا افرادی که نباید از لبنیات پرچرب استفاده کنند، باید از مصرف شیر کامل هم بپرهیزند در غیر این صورت مصرف آن برای سایر افرادی که اضافه وزن، چربی خون و منع پزشکی خاصی ندارند، آزاد است.

هفته نامه سلامت/529



نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
ظروف یکبار مصرف کاغذی برای مصرف خوراکی ‏های داغ ضرر دارد؟
چهارشنبه 94 مرداد 7 , ساعت 5:45 عصر  

پرسش: شنیده‏ ام ظروف یکبار مصرف کاغذی نباید در تماس با خوراکی ‏های داغ قرار بگیرند زیرا از نظر سرطان‏زایی از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی و پلیمری بدتر هستند. این موضوع صحت دارد؟

پاسخ دکتر آراسب دباغ ‏‏مقدم، متخصص بهداشت مواد غذایی:

ظروف یکبار مصرف پلاستیکی حاوی ترکیب‌های پلیمری هستند که در صورت تماس با مواد غذایی یا مایعات داغ از خود منومر آزاد می‏کنند. منومرها مشکوک به سرطانزایی و ایجاد افسردگی هستند و در صورت مصرف طولانی‏مدت خطرناک خواهند بود اما ظروف یکبار مصرف کاغذی یا سلولزی این ترکیب‌ها را ندارند و در تماس با مواد غذایی یا مایعات داغ مشکلی پیدا نمی‏کنند. البته به شرط اینکه نوع مرغوب آنها را بخرید و استفاده کنید زیرا انواع نامرغوبشان با ریختن مواد غذایی خاصی بوی نامطبوعی (شبیه به بوی نفت) می‌گیرند و برای مصرف‏ کننده زیانبار خواهندبود.


هفته نامه سلامت/529


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
عارضه پوسته پوسته شدن ناخن ها
چهارشنبه 94 مرداد 7 , ساعت 5:38 عصر  

پرسش: مدتی است ناخن‏ هایم پوسته پوسته می‏ شوند. آیا کمبود ماده مغذی باعث بروز این وضعیت شده است؟

پاسخ دکتر محمدحسن انتظاری، متخصص تغذیه، استاد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

کمبود برخی موادمغذی مانند کمبود شدید آهن، سلنیوم و... می‏تواند باعث ایجاد یا تشدید پوسته پوسته شدن ناخن‏ ها شود اما این مشکل الزاما به معنای کمبود موادمغذی نیست. عوامل دیگری مانند مشکلات خود ناخن یا ضربه ‏هایی که به آن می‏خورد هم می‏توانند باعث شکستگی یا پوسته شدن ناخن ‏ها شوند.


هفته نامه سلامت/529



نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
نوشیدن مایعات فراوان هنگام افطار خطر دارد؟
چهارشنبه 94 مرداد 7 , ساعت 5:32 عصر  

پرسش: در چند سال اخیر که ماه مبارک رمضان در تابستان است، من از فرط تشنگی هنگام افطار مقدار زیادی آب یا شربت آبلیمو و... می‏نوشم. به‌طوری که تقریبا میل کمتری به خوردن مواد غذایی دیگر دارم. اینکه بعضی‌ها می‌گویند این کار برای سلامت خطر دارد، درست است؟


پاسخ دکتر نیاز محمدزاده، متخصص تغذیه و عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم‌پزشکی تهران:


مصرف مایعات، به‌خصوص شربت‏هایی که با قندهای ساده تهیه شده‏اند، به جای غذا، می‏تواند باعث کمبود ویتامین و سایر مواد مغذی مورد نیاز بدن شود بنابراین ضمن دریافت کافی مایعات و محدود کردن مصرف نوشیدنی‏هایی که با قند ساده مثل شکر تهیه شده‏اند، سعی کنید مقادیر متعادل و متنوع غذایی را نیز در فاصله افطار تا سحر مصرف کنید.

هفته نامه سلامت/529

 


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
استخوان ‏های بزرگ در غذاهایی مانند آبگوشت مفید است؟
چهارشنبه 94 مرداد 7 , ساعت 5:29 عصر  

پرسش: گاهی استخوان ‏های بزرگ در غذاهایی مانند آبگوشت انداخته می‏ شود. خوردن مغز این استخوان‏ ها مفید است؟

پاسخ دکتر نیاز محمدزاده، متخصص تغذیه و عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم‌پزشکی تهران:

بافت مغز استخوان، به‌‌خصوص استخوان‏های بزرگ، حاوی اسیدهای چرب اشباع است، بنابراین زیاده‏روی در مصرف آن می‏تواند زمینه‏ساز ابتلا به بیماری‏های قلبی-عروقی شود. از طرفی، این بافت حاوی مقدار قابل‌توجهی آهن نیز است اما زیاده‏روی در مصرف آن، خطر ابتلا به گرفتگی عروق و سایر بیماری‏های مزمن را افزایش می‌دهد.


هفته نامه سلامت/529


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
هرگز قبل از خواب به صفحه نمایش موبایل یا تبلت نگاه نکنید
چهارشنبه 94 مرداد 7 , ساعت 9:34 صبح  

دانشمندان به بررسی اثرات نگاه کردن به نمایشگر تلفن‌های همراه هوشمند و تبلت‌ها، درست پیش از خوابیدن پرداخته‌اند و اثرات این موضوع را بسیار گسترده‌تر از تصور پیشین ارائه کرده‌اند.


جام جم کلیک: اگر شما هم عادت دارید تا درست پیش از خوابیدن و در اتاق تاریک به صفحه نمایش تلفن همراه هوشمند یا تبلت خود خیره شوید و به بررسی پیام‌ها و موارد دیگر پرداخته و سپس به خواب فرو بروید باید به شما خبر ناگواری بدهیم زیرا دانشمندان دریافته‌اند که این کار بسیار خطرناک بوده و برای سلامتی انسان به‌شدت مضر است.

این امر توسط دانشمندان به‌عنوان یک اقدام بسیار خطرناک برای ساختار سلامتی انسان معرفی شده است زیرا به واسطه نگاه کردن به اشعه ساتع از نمایشگر در اتاق تاریک و پیش از خواب در حقیقت به مغز خود آسیبی را وارد می‌کنید که منجر به عدم خواب راحت در طول شب خواهد شد و این امر به تدریج منجر به آسیب‌های زنجیره‌ای برای بدن شما خواهد گشت زیرا این عمل موجب می‌شود که در طول روز بدن شما بسیار خسته باشد و به تدریج فشار وارده به بدن شما بالاتر و بالاتر رفته و سرانجام به سایر اعضای بدن نیز آسیب وارد کند.

در این تحقیقات به افراد مورد آزمایش روش‌های مختلفی پیشنهاد شد که بهترین روش که بالاترین آسودگی را در خواب برای فرد به وجود می‌آورد شامل عدم استفاده از ابزارهای دیجیتال به مدت 4 ساعت پیش از خواب و هم‌چنین خواندن یک نسخه چاپی از کتاب برای مدت زمان کوتاهی قبل از خواب بود.

به این ترتیب باید در استفاده از این ابزارها بسیار محتاطانه رفتار کنید زیرا نخستین عضوی که در این راه آسیب خواهد دید چشمان شما است و بدون یک چشم سالم عملا خود را برای همیشه از استفاده از این فناوری محروم کرده‌اید.

احمد محمدحسینی
جام جم کلیک


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
خواص نوشیدن شیر به همراه گلاب و عسل
چهارشنبه 94 مرداد 7 , ساعت 9:32 صبح  

یک متخصص طب سنتی گفت: نوشیدن شیر در افراد دارای مزاج سرد و ترموجب بروز نفخ, ترش کردن، سنگینی معده و صدای زیاد معده و روده‌ها می‌شود بنابراین بهتر است که افراد شیر را با عسل و گلاب مصرف کنند.

ناصر رضایی‌پور متخصص طب سنتی درباره مضرات نوشیدن زیاد شیر اظهار داشت: بهترین شیر برای انسان سالم شیر تازه گاو است.

به گفته وی زیاد نوشیدن شیر در افراد دارای مزاج سرد و تر یا معده‌های سرد و تر موجب بروز مشکلات گوارشی چون نفخ, ترش کردن، سنگینی معده و صدای زیاد معده و روده‌ها  می‌شود.

این متخصص طب سنتی افزود: افرادی که نسبت به مصرف شیر حساس هستند، بهتر است شیر را با عسل و گلاب مصرف کند تا حدی از مشکلاتش کاسته می‌شود.

مصرف شیر باعث خوش رنگ پوست می‌شود

رضایی‌پور عنوان کرد: شیربرنج غذای مفید برای کودکان است که رشد آنها اثر مثبتی می‌گذارد و ضمن افزایش توان جسمی و ذهنی و بهبود وضعیت خواب، باعث خوش رنگی پوست نیز می‌شود.

وی ادامه داد: شیر سبب لینت شکم، افزایش تولید منی و افزایش نیروی جنسی در افراد گرم مزاج شده و موجب چاقی بدن نیز می‌شود.

شیر برای سوداوی مزاجان غذای مفیدی است

این متخصص طب سنتی گفت: شیر از جمله موادغذایی مفید برای افراد دارای مزاج سرد و خشک است.

روش صحیح جوشاندن شیر

رضایی پور خاطرنشان کرد: روش صحیح جوشاندن شیر تازه به این ترتیب است به میزان یک چهارم آن آب اضافه کرده، سپس در حرارت ملایم جوشیده شده تا آب اضافه شده به آن تبخیر شود.

وی در پایان اشاره کرد: مصلح شیر در افراد با مزاج گرم، شکر و در مزاج سرد، عسل است که مانع بسته شدن و انجماد شیر در معده شود.


منبع: تسنیم


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
کجای کار نان میلنگد؟
یکشنبه 94 مرداد 4 , ساعت 8:19 صبح  

مسئولان و دست‌اندرکاران تولید نان از مشکلات نان‌های سنتی می‌گوین


ندا احمدلو

چندی پیش دکتر رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو از ارتقای کیفیت نان خبر داد و گفت: «قصد داریم برنامه‌های مربوط به ارتقای کیفیت نان را در سال جاری عملیاتی کنیم اما این را هم می‌دانیم که مشکلات پیش روی این برنامه‌ها، به‌گونه‌ای است که نمی‌توانیم مشکل ارتقای کیفیت نان سنتی را به‌سادگی و در طول چند ماه حل کنیم.» دیناروند در گفت‌وگو با «سلامت» درباره برنامه‌های عملیاتی برای ارتقای کیفیت نان سنتی نیز گفت: «برنامه طولانی‌مدت ما برای بالا بردن کیفیت نان‌های سنتی، بر پایه تغییر در شیوه پخت و پز و بالا بردن نظارت بر تولید این نان‌هاست. به‌علاوه، می‌خواهیم با حذف جوش‌شیرین از مواد اولیه نان‌های سنتی، بالا بردن کیفیت آردهای مصرفی، جلوگیری از حرارت‌دهی مستقیم، کنترل حرارت واردشده به نان و کنترل و کاهش میزان نمک مصرفی در این نان‌ها، گام موثری در افزایش کیفیت نان‌های پرطرفدار سنتی در کشور برداریم.»

قاسم زراعت‌کار، رئیس اتحادیه نانوایان تهران درباره دلیل پایین بودن کیفیت نان سنتی و راهکارهای ارتقای کیفیت آن به «سلامت» گفت:‌ «پایین بودن کیفیت آرد مورد استفاده برای نان‌های سنتی، بزرگ‌ترین مشکلی است که پیش روی ما قرار دارد. به‌عبارت ساده‌تر، اگر بخواهیم نان‌های باکیفیتی تهیه و عرضه کنیم، نباید نول از آرد مصرفی‌مان کشیده شود.» مدیرعامل شرکت تعاونی نانوایان تهران تاکید کرد: «نول کشیده شده از آردهای نان سنتی به قنادی‌ها یا صنایع تولید ماکارونی داده می‌شود و کار تولید نان سنتی را با مشکل‌هایی مواجه می‌کند.» وقتی از زراعت‌کار پرسیدیم غنی‌سازی آردها کمکی به ارتقای کیفیت نان‌های سنتی می‌کند؟ پاسخ داد: «درست است که غنی‌سازی آرد با آهن یا برخی از ویتامین‌ها می‌تواند ارزش تغذیه‌ای و کیفیت نان را بالا ببرد اما واقعیت این است که اگر نول‌کشی از آردها انجام نگیرد، اصلا نیازی هم به غنی‌سازی آرد وجود نخواهد داشت. به تعبیری دیگر، اینکه ما نول آرد را بکشیم و آن را با آهن غنی کنیم، یعنی اضافه‌کاری بیهوده‌ای انجام داده‌ایم.» وی با اشاره به اینکه در چندسال گذشته و سال‌های دورتر، تعریف مشخصی از کیفیت نان سنتی ارائه نشده است، افزود: «اگر معاونت سلامت وزارت بهداشت یا سازمان غذا و دارو، تعریف مشخصی از کیفیت نان ارائه بدهند و استانداردهایی برای تولید نان سنتی تعریف کنند، با آغوش باز، این تعریف‌ها و استانداردها را می‌پذیریم و سعی می‌کنیم تا نان‌هایی با الگوهای ارائه‌شده، تولید و عرضه کنیم.»

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
دروغهایی که در رابطه عاشقانه «پیش میآید»
یکشنبه 94 مرداد 4 , ساعت 8:15 صبح  

دکتر حافظ باجُغلی

روان?پزشک و عضو کمیته بهداشت و سلامت جنسی انجمن روان‌پزشکان ایران

در عشق زخم‌هایی است که ناسور می‌شوند. شاید از ناخودآگاه ذهن ما پاک شوند اما خشم و اضطراب پنهانی آنها برای همیشه باقی می‌ماند. یکی از این زخم‌ها دروغ‌هایی است که در رابطه عاشقانه «پیش می‌آید.»

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
<   <<   31   32   33   34   35      >
درباره وبلاگ

کشکول سلامت1


همایون سلحشور فرد، کارشناس مهندسی بهداشت محیط
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 352 بازدید
بازدید دیروز: 247 بازدید
بازدید کل: 992147 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
پرسش[300] . طب سنتی[159] . کنترل بیماری ها[122] . تغذیه سالم[109] . بهداشت مواد غذایی[83] . سلامت روان[81] . توصیه های ایام خاص[80] . پوست و مو[78] . کنترل عوارض[75] . سلامت کودکان[74] . چاقی[53] . سرطان[52] . تربیت فرزند[47] . خواص خوراکی ها[45] . ورزش و سلامت[44] . سلامت مادر و نوزاد[43] . شایعات[42] . مجموعه لینک[42] . سلامت فردی[41] . پوستر[41] . سلامت سالمندان[39] . رژیم درمانی[38] . سوژه نقد[38] . نگهداری مواد غذایی[38] . میوه[37] . سلامت دهان و دندان[37] . بارداری[37] . بهداشت خواب[36] . لبنیات[36] . سلامت کار و طب فیزیکی[35] . برنامه رادیویی[33] . روزه داری[31] . دیابت[30] . گزارش خبری[30] . مشکلات عضلانی و اسکلتی[30] . سلامت جنسی[28] . روغن[26] . چربی[24] . شیر[24] . تغذیه کودکان[23] . بهداشت آب[22] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[22] . عوارض داروها[22] . عسل[20] . قند[20] . تمرین های ورزشی[20] . بدنسازی[20] . آلودگی هوا[20] . آسیب های رسانه[18] . سبزیجات[18] . سبک زندگی[17] . چای[17] . ایمنی و پیشگیری از حوادث[17] . ایدز[17] . مشکلات قلبی و عروقی[17] . مشکلات گوارشی[17] . محیط زیست[17] . مواد بهداشتی و آرایشی[17] . همسرداری[17] . دخانیات[16] . حافظه[15] . سلامت زنان[15] . سلامت سفر[15] . نمک[15] . نقد سلامت[15] . مشکلات تنفسی[15] . ماهی[15] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[14] . بهداشت استخر[13] . آجیل[13] . تغذیه ورزشی[13] . پنیر[13] . سرماخوردگی[13] . گوشت[13] . نوشابه های گازدار[13] . نوشیدنی ها[13] . نیترات[13] . قهوه[12] . گیاهان دارویی[12] . فست فود[12] . فشار خون[12] . چشم[12] . بهداشت مسکن و اماکن عمومی[12] . پخت غذا[11] . افسردگی[11] . صیفی جات[11] . مرغ[11] . کنترل ناقلین[11] . کمک های اولیه[10] . کلسترول[10] . کالری[10] . نان[10] . سکته[10] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[10] . بهداشت لوازم فردی[10] . تخم مرغ[9] . آلودگی صوتی[9] . دخاینات[9] . زانو[9] . ریزش مو[8] . تنقلات[8] . آنفولانزا[8] . اوتیسم[8] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[8] . بهداشت ظروف[8] . سموم شیمیایی[8] . شریان[7] . یبوست[7] . تلفن همراه[7] . برنامه تلویزیونی[7] . برنج[7] . آلزایمر[7] . رادیو معارف-شفا[7] . سردرد[7] . سلامت خانواده[7] . روغن مالی[6] . دمنوش[6] . تلفن همراه[6] . تروریسم[6] . کبد[6] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[6] . کمر[6] . کنسرو[6] . عرقیات[6] . ماساژ[6] . ماست[6] . گوش[5] . گرمازدگی[5] . نفخ[5] . نوشابه[5] . پارازیت[5] . تب کریمه کونگو[5] . ترشی[5] . آکنه[5] . اخلاق پزشکی[5] . اسهال[5] . خرما[5] . دوغ[5] . جگر[5] . جمعیت[4] . خامه[4] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[4] . سلامت مادر و نوزارد[4] . آرتروز[4] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[4] . انواع توت[4] . نقد صدا و سیما[4] . معنویت[4] . وبا[4] . کمردرد[4] . گوشت طیور[4] . شکلات[4] . طب فیزیکی و سلامت کار[4] . عوارض دارو[3] . سموم شیمیایی[3] . شتر[3] . سلامت و ورزش[3] . مایکروفر[3] . لیموترش[3] . متفرقه[3] . مسواک[3] . کنترل بیماری ها[3] . هپاتیت[3] . نگهدای مواد غذایی[3] . بستنی[3] . MS[3] . آبلیمو[3] . تعریق[3] . بهداشت پرتوها و تجهیزات الکترونیکی[3] . پروبیوتیک[3] . سلامت مادر و کودک[3] . زناشویی[3] . حجامت[3] . حبوبات[2] . تیروئید[2] . توصیه های ایام خاص[2] . رب گوجه فرنگی[2] . رفتار های پرخطر[2] . رفتارهای پرخطر[2] . سبزی[2] . سرگیجه[2] . سرویس بهداشتی[2] . سلامت مردان[2] . سلامت سفر[2] . بیش فعالی[2] . ترین ها[2] . تاول[2] . آشپزی[2] . باقلا[2] . ناخن[2] . وررزش و سلامت[2] . کره[2] . کشک[2] . کلیپ[2] . کم خونی[2] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[2] . مدیریت بحران[2] . گوجه فرنگی[2] . سلامت وران[2] . ظروف مواد غذایی[2] . فاویسم . صبحانه . شوره سر . شکر . سلاکت دهان و دندان . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . شترمرغ . شایعات . شپش . سیب . مادر و نوزاد . لبینات . مایکروویو . مربا . مرگ . مشکلات مغز و اعصاب . مسکن . مشکلات عضلانی و اسکلتی . مشکلات قلبی و عروقی . هموفیلی . مواد بهداشتی و آرایشی . مواد بهداشتی و آرایشی . موارد بهداشتی و آرایشی . موز . نخودفرنگی . نرم افزار . کنترل بیماری ها . کنترل عواض . کنترل ناقیلن . کنترل یماری ها . کنتل بیماری ها . کنجد . کنترل بیماری ها . کنترل بیماری ها . کنترب بیماری ها . کنترل بیمار ها . کنترل بیماری . بادمجان . ایمنی . آلرژی . آبمیوه . الکل . ابولا . پروستات . پست و مو . بهداشت روان . بهداشت فردی . بهداشت لوازم فردی . بهداشت لوازم فردی . سلامت مادر و نوازد . سلامت دهان و داندان . سلامت سفر . سلامت سالمندان . سرکه . سس . زیتون . سامت دهان و دندان . روزه‌داری . خوشگوشت . خون دماغ . دمنونش . توصیه های ایام خاص . توصیه های ایام خاص . جاقی .
نوشته های پیشین

تیر 94
مرداد 94
شهریور 94
مهر 94
آبان 94
آذر 94
دی 94
بهمن 94
اسفند 94
فروردین 95
خرداد 95
تیر 95
مهر 95
آبان 95
آذر 95
دی 95
لوگوی وبلاگ من

کشکول سلامت1
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

ملاحظات اخلاقی در باب آلزایمر
مدیریت چشم ها
مواد لازم و طرز تهیه 3 ماسک خانگی ضدآکنه
تزریق انسولین با هدف عضله سازی
3 نوشیدنی انرژی زا که در طب سنتی توصیه می شود
هشدار درباره نوشیدنی های انرژی زا
11 عارضه افراط در مصرف نوشابه های انرژی زا
15 پیشنهاد کمکالری+پوستر
شایعه روغن هایی که لاغر می کنند، صحت ندارد
بهترین ورزشها برای بدترین درد پاشنه
[عناوین آرشیوشده]