دشمن ترینِ بندگان نزد خداوند ـ عزّوجلّ ـ، کسی است که نسبت به خانواده اش بخل ورزد . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
کشکول سلامت1
رایجترین عوارض پوستی داروها
یکشنبه 94 مرداد 4 , ساعت 8:12 صبح  

از خشکی پوست تا نشانگان استیون جانسون


دکترآیدا روشن‌ضمیر

همه داروها در کنار آثار مفید خود، عوارض جانبی ناخواسته‌ای هم دارند. یکی از معمول‌ترین این عوارض، واکنش‌های پوستی هستند. داروهای بسیاری ممکن است باعث بروز چنین عوارضی شوند. اغلب این موارد خفیف هستند و چندان جای نگرانی ندارند اما ممکن است گاهی نیز باعث ایجاد واکنش‌های شدید پوستی شوند که در مواردی حتی باعث مرگ بیمار می‌شود. به همین دلیل لازم است همه واکنش‌های پوستی داروها را جدی گرفت و به پزشک اعلام کرد تا بررسی شود. علت اصلی بروز واکنش‌های پوستی داروها اغلب مشخص نیست اما بسیاری از آنها زمینه آلرژیک دارند. بعضی از واکنش‌های پوستی در صورت مصرف مقادیر زیاد دارو ایجاد می‌شوند. این موارد اغلب با قطع مصرف دارو از بین می‌روند اما بعضی از این واکنش‌ها ممکن است حتی با یک‌بار مصرف دارو رخ دهند (مثل حساسیت شدید به پنی‌سیلین) و چنین شرایطی گاه تا مدت‌ها بعد از اتمام مصرف دارو نیز باقی می‌ماند. بعضی عوامل، احتمال بروز واکنش‌های پوستی داروها را بیشتر می‌کنند؛ مثلا داشتن سابقه بیماری‌های پوستی، بیماری‌های کلیه، لوپوس و ایدز. به علاوه، احتمال بروز این واکنش‌ها در افراد مسن بیشتر از دیگران است. نحوه مصرف دارو هم می‌تواند در این امر موثر باشد مثلا با مصرف داروی موضعی (مانند کرم، لوسیون و پمادها) بیشتر احتمال بروز واکنش‌های پوستی وجود دارد. بعد از آن، داروهای تزریقی (تزریق وریدی) و سپس داروهای خوراکی قرار دارند. در «پوست، مو و زیبایی» این هفته با رایج‌ترین عوارض پوستی داروها و رایج‌ترین داروهایی که مصرف آنها ممکن است منجر به ضایعات پوستی شود، آشنا خواهید شد.

رایج‌ترین داروهایی که عوارض پوستی دارند

اغلب ضایعات پوستی با قطع مصرف دارو از بین می‌روند اما بهبود واکنش‌های جدی به تزریق داروی کورتونی یا ضدحساسیت نیاز دارد. این ضایعات گاهی چند دقیقه بعد از مصرف دارو و گاه چند ساعت یا چند روز بعد ظاهر می‌شوند بنابراین تشخیص اینکه کدام دارو باعث این واکنش شده، گاه دشوار می‌شود. هر دارویی ممکن است باعث ایجاد ضایعات پوستی شود. حتی داروی بدون نسخه، قطره‌های چشمی یا بینی یا شیاف‌ها. گاهی تنها راه تشخیص اینکه کدام دارو باعث ضایعات پوستی شده، این است که مصرف همه داروها (به جز داروهای حیاتی) قطع شوند. بعد مصرف داروها یکی‌یکی شروع شوند تا مشخص شود کدام‌یک باعث بروز ضایعات پوستی شده‌اند. معروف‌ترین داروهایی که علائم پوستی ایجاد می‌کنند، عبارتند از:

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
به پشت گوش و گردنت عطر نزن!
یکشنبه 94 مرداد 4 , ساعت 8:7 صبح  

توصیه‌های دکتر محمد‌علی نیلفروش‌زاده برای پیشگیری از لک‌های پوستی


سمیه مقصودعلی

گاهی اگر جلوی آینه بایستید و به پوستتان نگاه کنید، متوجه وجود‌ لک‌هایی می‌شوید که شاید حتی نفهمیده باشید کی و چرا روی پوستتان ظاهر شده‌اند؛ لک‌هایی که در خیلی از مواقع پیشگیری از ایجاد آنها چندان هم سخت نیست. در «کلینیک پوست» این هفته با دکتر محمد‌علی نیلفروش‌زاده، متخصص پوست و رئیس مرکز تحقیقات پوست و سلول‌های بنیادی، درباره دلایل بروز این لک‌های پوستی و نحوه پیشگیری و درمان آنها گفت‌وگو کرده‌ایم.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
35 کیلوگرم کاهش وزن در یک سال
یکشنبه 94 مرداد 4 , ساعت 8:4 صبح  

«میزگرد تغذیه» درباره روند کاهش وزن خانم آتنا اسدیان با حضور دکتر سیدعلی کشاورز متخصص تغذیه
دکتر فریده اشرف‌گنجوی متخصص تربیت بدنی و دکتر محمدرضا خدایی روان‌پزشک


فرزانه فولادبند

در اینکه غذا خوردن یکی از لذت‌های زندگی است، شکی نیست اما گاهی نه برای رفع نیاز بدن و نه برای لذت، بلکه برای فرو‌خوردن خشم، اضطراب و رسیدن به نوعی آرامش کاذب غذا می‌خوریم. این همان تجربه‌ای است که آتنا اسدیان، مهمان «میزگرد تغذیه» این هفته از سر گذرانده و نتیجه‌اش برای او چیزی جز چاقی نبوده است. خوشبختانه این خانم 32 ساله ساکن شهر ساری موفق شده است که طی یک سال وزنش را از 95 به 60 کیلوگرم برساند. در «میزگرد تغذیه» این هفته می‌توانید توضیحات بیشتر درباره روند کاهش وزن او را مطالعه کنید و نظر متخصصان را در این‌باره بخوانید.

خانم اسدیان از روند افزایش، کاهش و تثبیت وزنش می‌گوید:

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
سرطان و سوءتغذیه؛ علل و راهحل
یکشنبه 94 مرداد 4 , ساعت 8:2 صبح  

دکتر سیدحسین داوودی متخصص تغذیه می‌گوید نیمی از بیماران سرطانی سوءتغذیه دارند


مهدیه آقازمانی

سالانه حدود 90 هزار نفر بیمار مبتلا به سرطان در کشور شناسایی می‌شود و آمار مبتلایان به سرطان در حال افزایش است. شاید به بیان عدد و رقم نیاز نباشد، کافی است در ذهنمان مرور کنیم در چند سال اخیر بیماری شایع در بین دوست، آشنا و همسایه چه بوده است. نتایج تحقیقات متعدد نشان می‌دهد که علت افزایش آمار مبتلایان به سرطان، تغییر شیوه زندگی مردم و عوامل محیطی مانند آلودگی هواست که تا حدود 30 درصد قابل پیشگیری است، اما از همه اینها مهم‌تر، تاثیرات این بیماری در وضعیت جسمی و روانی مبتلایان است. دکتر سیدحسین داوودی، متخصص تغذیه
در مورد نتایج تحقیقی در کشور سخن گفته که شیوع بالای سوءتغذیه در بیماران سرطانی را نشان می‌دهد. در مورد نتایج این تحقیق و مشکلات تغذیه‌ای بیماران سرطانی با این متخصص که عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و عضو مرکز تحقیقات و مرکز جامع کنترل سرطان بیمارستان شهدای تجریش است، گفت‌وگو کرده‌ایم.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
اقسام میوهای که در ماه رمضان بازارش گرم میشود
یکشنبه 94 مرداد 4 , ساعت 8:0 صبح  

انواع و اقسام میوه‌ای که در ماه رمضان بازارش گرم می‌شود

میوه ماه


در خبر است که پیامبر اکرم(ص) روزه‌هایش را با خرما افطار می‌کرده است. هنوز که هنوز است، خرما یکی از پرمصرف‌ترین میوه‌های ماه رمضان است که بازار گرم و البته انواع فراوانی دارد. در «پوستر تغذیه» این هفته به شناخته‌شده‌ترین خرماها اشاره می‌کنیم و به رایج‌ترین سوال‌ها درباره این میوه خوش‌خوراک و شیرین پاسخ می‌دهیم.

خرماهای خشک و نیمه‌خشک

قیمت:7 تا 12 هزارتومان برای هر کیلوگرم

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
تغذیه علیه سرطان
یکشنبه 94 مرداد 4 , ساعت 7:57 صبح  

دکتر تیرنگ نیستانی

متخصص تغذیه

دانشیار دانشگاه علوم‌پزشکی انستیتو تحقیقات تغذیه و دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی

بیشتر بیماران مبتلا به سرطان نمی‌توانند یک وعده غذایی مانند صبحانه را کامل بخورند و ممکن است یک وعده را به 5 تا 6 بخش تقسیم کنند.

در مورد بیمارانی که قابلیت بلع دارند و مشکل گوارشی خاصی ندارند، بهتر است تعداد وعده‌های غذایی را زیاد کنیم چون بیماران دچار بدخیمی اشتها ندارند و نمی‌توانند یکباره وعده غذایی‌شان را بخورند. از طرفی به‌دلیل حالت تهوع، حتما باید بافت غذا تغییر کند و عطر خاصی نداشته باشد و ادویه خاصی نیز در آن به کار نرفته باشد. حتی می‌توان از خود بیمار پرسید اگر غذایی را هوس کرده بود، برایش تهیه کنیم، هرچند ممکن است فقط یک قاشق از آن را میل کند.

نتایج تحقیقات نشان داده با افزایش تعداد وعده‌های غذایی بیماران می‌توان تا 2 هزار کیلوکالری انرژی به بدنشان رساند. نکته دیگر، محتوای وعده غذایی است به‌طوری که باید به گونه‌ای تهیه شود که حداقل 75 درصد نیاز بیمار را تامین کند. اگر قرار باشد غذایی که برای بیمار تهیه می‌شود مواد مورد نیاز بدن او را تامین نکند، سوءتغذیه‌اش تشدید می‌شود. بعضی‌ها تصور می‌کنند گوشت بلدرچین یا بوقلمون خیلی برای مبتلایان به سرطان مفید است و به اصرار فراوان به بیمار آب بلدرچین می‌خورانند در حالی که این غذاها خواص شفابخشی برای این بیماران ندارند. برخی تصور می‌کنند اگر به او معجون بدهند، تقویت می‌شود در صورتی که بخشی از این تجویزها جنبه علمی ندارد و در بسیاری موارد باعث می‌شود بیمار با خوردن این مواد غذایی دچار تهوع بیشتر شود و از خوردن غذای اصلی‌ هم باز بماند. علاوه بر توجه به محتوا و نوع ماده غذایی، حتما باید با متخصص تغذیه در مورد تغذیه بیماران سرطانی مشورت کرد. بسیار اهمیت دارد که بیمار مبتلا به بدخیمی ریزه‌خواری کند یعنی هر چند دقیقه یکبار غذایی بخورد.

هفته نامه سلامت/529

 


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
تاثیر دیابت بر سلامت جنسی
یکشنبه 94 مرداد 4 , ساعت 7:52 صبح  

جمعیت دیابتی‌های ایران تقریبا به اندازه جمعیت یک کشور اروپایی اس


ستاره محمد

دیابت یکی از شایع‌ترین بیماری‌های غیرواگیر قرن محسوب می‌شود که کشور ما نیز از آن مصون نیست. طبق آمارهای موجود در حال حاضر حدود 5 میلیون نفر دیابتی در ایران زندگی می‌کنند؛ یعنی جمعیت دیابتی‌های ایران تقریبا به اندازه جمعیت یک کشور اروپایی است! این بیماری نه‌تنها مهم‌ترین عامل اختلالات قلبی و عروقی، نابینایی، دیالیزی شدن و قطع پا محسوب می‌شود، بلکه در بروز ناتوانی‌های جنسی نیز نقش دارد. کم نیستند دیابتی‌هایی که به دلیل بی‌دقتی در کنترل بیماری خود دچار مشکلات جنسی از جمله اختلال نعوظ، کاهش تمایلات جنسی، اختلال در تخمک‌گذاری، یائسگی زودرس و حتی ناباروری شده‌اند. در مقابل نیز بیمارانی هستند که با کنترل صحیح دیابت و مراجعات پزشکی منظم توانسته‌اند از این عوارض پیشگیری کنند و زندگی کاملا عادی و سالمی ‌داشته باشند.

دیابت تخمک‌گذاری را مختل می‌کند

دکتر شیرین نیرومنش

متخصص زنان، فوق‌تخصص پریناتولوژی، استاد دانشگاه علوم‌پزشکی تهران

کنترل نشدن دیابت و بالا بودن قند خون در خانم‌ها باعث به هم خوردن نظم ترشح هورمون‌های زنانه از جمله استروژن و پروژسترون می‌شود و می‌تواند با اختلال در قاعدگی و تخمک‌گذاری، خونریزی‌های غیرطبیعی، کاهش تمایلات جنسی و حتی ناباروری همراه شود. به همین دلیل قبل از کشف انسولین و دستیابی به راه صحیح درمان دیابت، آمار ناباروری در میان خانم‌های مبتلا به این بیماری بسیار بالا بود. قند خون بالا همچنین می‌تواند منجر به زایمان زودرس، سقط جنین یا بروز اختلالات مغزی و عصبی، مشکلات گوارشی و کلیوی و... در بدن جنین شود.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
دلیل و درمان هموروئید چیست؟
یکشنبه 94 مرداد 4 , ساعت 7:50 صبح  

پرسشی از دکتر آرش محمدی‌توفیق فوق‌تخصص جراحی عروق


پرنیان پناهی

روزه‌داری در این روزهای گرم و طولانی گاهی باعث می‌شود بدن روزه‌داران کم‌آب شود و این کم‌آبی به یبوست بینجامد. ‌همورویید یکی از مشکلات مربوط به ناحیه مقعد است که می‌تواند متعاقب یک یبوست طول‌کشیده به‌وجود آید. خیلی از بیماران به‌علت ترس و شرم، مدت زیادی از رفتن به پزشک امتناع می‌کنند و متاسفانه همین کار باعث می‌شود تا بیماری کهنه‌تر و شدیدتر و به همان نسبت درمانش سخت‌تر شود. دکتر آرش محمدی‌توفیق، فوق‌تخصص جراحی عروق و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می‌گوید با رعایت توصیه‌های ساده‌ای می‌توان از ابتلا به کم‌آبی، یبوست و ‌همورویید جلوگیری کرد.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
سندرم داون، عشق و ازدواج
یکشنبه 94 مرداد 4 , ساعت 7:46 صبح  

دکتر سیدعلی آذین متخصص پزشکی اجتماعی می‌گوید آموزش سلامت جنسی به مبتلایان به نشانگان داون ضرورت دارد


ستاره محمد

چهره‌شان متفاوت اما پرمهر و معصوم است. با کوچک‌ترین توجهی، لبخند به لبشان می‌نشیند و با کوچک‌ترین اخم و ناملایمتی، قلبشان می‌شکند و چهره‌شان در هم می‌رود؛ درست مانند یک کودک. صحبت درباره مبتلایان به سندرم داون است؛ نشانگانی‌ که به‌دلیل یک اختلال کوچک در زمان تشکیل جنین به‌وجود می‌آید و تا پایان عمر فرد را دچار انواع مشکلات جسمی و ذهنی می‌کند. این بیماری گرچه باعث عقب‌ماندگی ذهنی و بروز رفتارهای کودکانه می‌شود اما مانعی برای بلوغ جنسی نیست؛ به عبارتی، مبتلایان به نشانگان داون مانند سایر افراد قادر به درک عشق و روابط زناشویی هستند، اما آیا واقعا ازدواج و بچه‌دار شدن برای این افراد امکان‌پذیر است؟ دکتر سیدعلی آذین متخصص پزشکی اجتماعی پاسخ می‌دهد.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
باردارید و کمردرد دارید؟
یکشنبه 94 مرداد 4 , ساعت 6:51 صبح  

راهکارهای درمان و پیشگیری از کمردرد در دوران بارداری


دکتر رضا سلمان روغنی

فلوشیپ ستون فقرات و بیماری‌های عضلانی اسکلتی و دانشیار دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی

باردارید و کمردرد دارید؟ جای خوشحالی است که فرزند شما در حال رشد است. این همان اتفاق خوبی است که باید بیفتد ولی اضافه وزن به‌خصوص در ناحیه شکم باعث فشار روی کمر شما می‌شود. تقریبا همه زنان باردار دچار کمردرد می‌شوند و این درد عموما در قسمت انتهایی کمر جایی که ستون فقرات به لگن متصل می‌شود رخ می‌دهد. مطمئن باشید که نکات جالبی وجود دارند که می‌تواند منجر به تخفیف و کنترل درد شما شود.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
<   <<   31   32   33   34   35      >
درباره وبلاگ

کشکول سلامت1


همایون سلحشور فرد، کارشناس مهندسی بهداشت محیط
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 355 بازدید
بازدید دیروز: 247 بازدید
بازدید کل: 992150 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
پرسش[300] . طب سنتی[159] . کنترل بیماری ها[122] . تغذیه سالم[109] . بهداشت مواد غذایی[83] . سلامت روان[81] . توصیه های ایام خاص[80] . پوست و مو[78] . کنترل عوارض[75] . سلامت کودکان[74] . چاقی[53] . سرطان[52] . تربیت فرزند[47] . خواص خوراکی ها[45] . ورزش و سلامت[44] . سلامت مادر و نوزاد[43] . شایعات[42] . مجموعه لینک[42] . سلامت فردی[41] . پوستر[41] . سلامت سالمندان[39] . رژیم درمانی[38] . سوژه نقد[38] . نگهداری مواد غذایی[38] . میوه[37] . سلامت دهان و دندان[37] . بارداری[37] . بهداشت خواب[36] . لبنیات[36] . سلامت کار و طب فیزیکی[35] . برنامه رادیویی[33] . روزه داری[31] . دیابت[30] . گزارش خبری[30] . مشکلات عضلانی و اسکلتی[30] . سلامت جنسی[28] . روغن[26] . چربی[24] . شیر[24] . تغذیه کودکان[23] . بهداشت آب[22] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[22] . عوارض داروها[22] . عسل[20] . قند[20] . تمرین های ورزشی[20] . بدنسازی[20] . آلودگی هوا[20] . آسیب های رسانه[18] . سبزیجات[18] . سبک زندگی[17] . چای[17] . ایمنی و پیشگیری از حوادث[17] . ایدز[17] . مشکلات قلبی و عروقی[17] . مشکلات گوارشی[17] . محیط زیست[17] . مواد بهداشتی و آرایشی[17] . همسرداری[17] . دخانیات[16] . حافظه[15] . سلامت زنان[15] . سلامت سفر[15] . نمک[15] . نقد سلامت[15] . مشکلات تنفسی[15] . ماهی[15] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[14] . بهداشت استخر[13] . آجیل[13] . تغذیه ورزشی[13] . پنیر[13] . سرماخوردگی[13] . گوشت[13] . نوشابه های گازدار[13] . نوشیدنی ها[13] . نیترات[13] . قهوه[12] . گیاهان دارویی[12] . فست فود[12] . فشار خون[12] . چشم[12] . بهداشت مسکن و اماکن عمومی[12] . پخت غذا[11] . افسردگی[11] . صیفی جات[11] . مرغ[11] . کنترل ناقلین[11] . کمک های اولیه[10] . کلسترول[10] . کالری[10] . نان[10] . سکته[10] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[10] . بهداشت لوازم فردی[10] . تخم مرغ[9] . آلودگی صوتی[9] . دخاینات[9] . زانو[9] . ریزش مو[8] . تنقلات[8] . آنفولانزا[8] . اوتیسم[8] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[8] . بهداشت ظروف[8] . سموم شیمیایی[8] . شریان[7] . یبوست[7] . تلفن همراه[7] . برنامه تلویزیونی[7] . برنج[7] . آلزایمر[7] . رادیو معارف-شفا[7] . سردرد[7] . سلامت خانواده[7] . روغن مالی[6] . دمنوش[6] . تلفن همراه[6] . تروریسم[6] . کبد[6] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[6] . کمر[6] . کنسرو[6] . عرقیات[6] . ماساژ[6] . ماست[6] . گوش[5] . گرمازدگی[5] . نفخ[5] . نوشابه[5] . پارازیت[5] . تب کریمه کونگو[5] . ترشی[5] . آکنه[5] . اخلاق پزشکی[5] . اسهال[5] . خرما[5] . دوغ[5] . جگر[5] . جمعیت[4] . خامه[4] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[4] . سلامت مادر و نوزارد[4] . آرتروز[4] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[4] . انواع توت[4] . نقد صدا و سیما[4] . معنویت[4] . وبا[4] . کمردرد[4] . گوشت طیور[4] . شکلات[4] . طب فیزیکی و سلامت کار[4] . عوارض دارو[3] . سموم شیمیایی[3] . شتر[3] . سلامت و ورزش[3] . مایکروفر[3] . لیموترش[3] . متفرقه[3] . مسواک[3] . کنترل بیماری ها[3] . هپاتیت[3] . نگهدای مواد غذایی[3] . بستنی[3] . MS[3] . آبلیمو[3] . تعریق[3] . بهداشت پرتوها و تجهیزات الکترونیکی[3] . پروبیوتیک[3] . سلامت مادر و کودک[3] . زناشویی[3] . حجامت[3] . حبوبات[2] . تیروئید[2] . توصیه های ایام خاص[2] . رب گوجه فرنگی[2] . رفتار های پرخطر[2] . رفتارهای پرخطر[2] . سبزی[2] . سرگیجه[2] . سرویس بهداشتی[2] . سلامت مردان[2] . سلامت سفر[2] . بیش فعالی[2] . ترین ها[2] . تاول[2] . آشپزی[2] . باقلا[2] . ناخن[2] . وررزش و سلامت[2] . کره[2] . کشک[2] . کلیپ[2] . کم خونی[2] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[2] . مدیریت بحران[2] . گوجه فرنگی[2] . سلامت وران[2] . ظروف مواد غذایی[2] . فاویسم . صبحانه . شوره سر . شکر . سلاکت دهان و دندان . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . شترمرغ . شایعات . شپش . سیب . مادر و نوزاد . لبینات . مایکروویو . مربا . مرگ . مشکلات مغز و اعصاب . مسکن . مشکلات عضلانی و اسکلتی . مشکلات قلبی و عروقی . هموفیلی . مواد بهداشتی و آرایشی . مواد بهداشتی و آرایشی . موارد بهداشتی و آرایشی . موز . نخودفرنگی . نرم افزار . کنترل بیماری ها . کنترل عواض . کنترل ناقیلن . کنترل یماری ها . کنتل بیماری ها . کنجد . کنترل بیماری ها . کنترل بیماری ها . کنترب بیماری ها . کنترل بیمار ها . کنترل بیماری . بادمجان . ایمنی . آلرژی . آبمیوه . الکل . ابولا . پروستات . پست و مو . بهداشت روان . بهداشت فردی . بهداشت لوازم فردی . بهداشت لوازم فردی . سلامت مادر و نوازد . سلامت دهان و داندان . سلامت سفر . سلامت سالمندان . سرکه . سس . زیتون . سامت دهان و دندان . روزه‌داری . خوشگوشت . خون دماغ . دمنونش . توصیه های ایام خاص . توصیه های ایام خاص . جاقی .
نوشته های پیشین

تیر 94
مرداد 94
شهریور 94
مهر 94
آبان 94
آذر 94
دی 94
بهمن 94
اسفند 94
فروردین 95
خرداد 95
تیر 95
مهر 95
آبان 95
آذر 95
دی 95
لوگوی وبلاگ من

کشکول سلامت1
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

ملاحظات اخلاقی در باب آلزایمر
مدیریت چشم ها
مواد لازم و طرز تهیه 3 ماسک خانگی ضدآکنه
تزریق انسولین با هدف عضله سازی
3 نوشیدنی انرژی زا که در طب سنتی توصیه می شود
هشدار درباره نوشیدنی های انرژی زا
11 عارضه افراط در مصرف نوشابه های انرژی زا
15 پیشنهاد کمکالری+پوستر
شایعه روغن هایی که لاغر می کنند، صحت ندارد
بهترین ورزشها برای بدترین درد پاشنه
[عناوین آرشیوشده]