جویای دانش در کنف عنایت خداوند است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
کشکول سلامت1
نذرها و نظرها
پنج شنبه 94 آذر 12 , ساعت 8:30 عصر  

نگاهی متفاوت به نذری‌های متفاوت؛ از نذر خون تا نذر کتا


دکترفاطمه خالقی

در ماه محرم نذری‌های زیادی در سطح شهرها و روستاها پخش می‌شود؛ از قیمه و آش گرفته تا شیر و چای و خرما؛ نذرهایی که اغلب خوراکی هستند و گاهی در مناطق خاصی بیش از حد توزیع می‌شوند و حتی زمینه‌ای برای اسراف مهیا می‌کنند‌، اما راه‌های دیگری هم برای نذر کردن و ادای آن وجود دارد؛ راه‌های متعدد، به تعداد راه‌های رسیدن به خدا.

کافی است با شناخت بیشتری نسبت به موضوع نذر و به‌طور ویژه فرهنگ عاشورا و حس و حال محرم، ایده‌های متفاوتی را عملیاتی کنیم؛ نذری‌هایی که ضمن حفظ معنویت و با رویکرد فرهنگی و با شناخت نیازمندی‌های جامعه، محل سکونت و مناطق در دسترسمان انجام می‌شود. آنچه در
«سلامت معنوی» این هفته می‌خوانید، نگاه متفاوتی است به همین موضوع.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
آلودگی صوتی تهران در وضعیت اضطرار
پنج شنبه 94 آذر 12 , ساعت 8:27 عصر  

دکتر زهره حسامی مدیر کمیته آلودگی هوا و بهینه‌سازی انرژی ستاد محیط‌زیست شهرداری تهران در گفت‌وگو با «سلامت» خبر داد
آلودگی صوتی تهران در وضعیت اضطرار/ اوج آلودگی صوتی در بزرگراه همت/ منطقه 6 پرسر و صداترین جاست


برنامه روزانه خود را مرور کنید. صبح از خواب بلند می‌شوید. بعد از زنگ ساعت، اولین صدایی که به گوشتان می‌رسد صدای بوق ماشین‌ها و تردد موتور‌ها در خیابان بغلی منزل شماست. بعد به آشپزخانه می‌آیید و هنگام صرف صبحانه صدای سرو صدای آسانسور و ساخت‌وساز خانه بغلی اعصابتان را به هم می‌ریزد. در طول مسیر از خانه تا سرکار با انواع و اقسام صداهای ناخوشایند در خیابان‌ها و بزرگراه‌ها مواجه هستید؛ از بوق ناهنجار اتوبوس و تاکسی گرفته تا صدای اگزوز موتورسیکلت‌ها. این صداها هنگام بازگشت به خانه نیز تکرار می‌شود. انگار هیاهو و شلوغی هر روز ما را احاطه می‌کند و راه فراری از آن نیست. این درحالی است که آلودگی صوتی نه‌تنها می‌تواند انواع و اقسام بیماری‌ها را برایمان دنبال داشته باشد بلکه بسیاری از پرخاشگری‌ها و دعواهای روزانه ناشی از استرس‌هایی است که
سر و صدای زیاد ایجاد کرده، اما به نظر می‌رسد این معضل شهری هنوز متولی خاصی ندارد و جزو اولویت‌های مسئولان شهرداری قرار نگرفته است. در مورد میزان آلودگی صوتی در تهران با دکتر زهره حسامی مدیر کمیته آلودگی هوا و بهینه‌سازی انرژی ستاد محیط‌زیست شهرداری تهران گفت‌وگو کرده‌ایم.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
جنجال مکمل های غذایی در آمریکا
پنج شنبه 94 آذر 12 , ساعت 8:26 عصر  

سالانه 23 هزار نفر در آمریکا به‌دلیل مصرف مکمل‌های غذایی روانه اورژانس بیمارستان‌ها می‌شوند. اگرچه بیشتر این مکمل‌ها برای کاهش وزن یا افزایش انرژی روزانه مصرف می‌شوند، یکی از علت‌های اصلی مراجعات به اورژانس هستند و براساس تحقیقات انجام‌شده از سوی سازمان غذا و داروی آمریکا، 38 درصد مراجعه‌کنندگان را جوانان 20 تا 34 ساله تشکیل می‌دهند.

10 درصد مراجعه‌کنندگان نیز برای مدت طولانی به بستری نیاز دارند. 58 درصد مراجعه‌کنندگان از علائم ناراحتی‌های قلبی مثل تپش قلب، درد در ناحیه قفسه‌سینه و بی‌نظمی ضربان قلب شاکی هستند. در گروهی از افراد نیز مصرف مکمل‌ها، باعث واکنش‌های آلرژیک شدید، تهوع و استفراغ می‌شود. این آمارها حاصل 10 سال تحقیق در 63 بیمارستان آمریکاست.

 هفته نامه سلامت-545



نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
افزایش آمار مسمومیت دارویی
پنج شنبه 94 آذر 12 , ساعت 8:25 عصر  

دکتر طلعت قانع دبیر ستاد مرکزی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در هفته پیشگیری از مسمومیت‌ها خبر داد


طبق آمار سازمان غذا و دارو، مرگ ناشی از مسمومیت‌های دارویی در کشور طی سال‌های اخیر افزایش یافته؛ به گونه‌ای که تقریبا 60 درصد از کل مسمومیت‌ها ناشی از مسمومیت با داروست. اهمیت این قضیه به این دلیل است که بیشتر مسمومیت‌های ناشی از دارو و سموم در کشور تعمدی است. از طرف دیگر، سازمان غذا و دارو هفته اول آبان ماه را هفته پیشگیری از مسمومیت‌ها نامگذاری کرده و با توجه به شعار آن یعنی «با افزایش آگاهی مانع مسمومیت شویم»، در نظر دارد با آگاه کردن مردم آنها را با مخاطرات مصرف نامناسب دارو، سموم، مواد شیمیایی، مواد مخدر و مواد غذایی آشنا کند. بررسی‌های سازمان غذا و دارو نشان می‌دهد مسمومیت در کودکان و آمار مسمومیت با قرص برنج و آفت‌کش‌ها در سال‌های گذشته روند نزولی داشته ولی در مورد مسمومیت با داروها و سموم قضیه متفاوت است. حال پرسش این است که مسمومیت‌های دارویی به چه طریق در کشور افزایش یافته است؟

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
رویتان کم نشود تا مویتان کم نشود!
پنج شنبه 94 آذر 12 , ساعت 8:24 عصر  

تقویت مو با روی، آهن، پروتئین، ویتامین D، امگا3 و بیوتین


حتما تجربه کرده یا دیده‌اید افرادی را که با کمی بدغذایی یا گرفتن رژیم‌های غیراصولی لاغری به سرعت دچار ریزش مو شده و راهی مطب متخصصان پوست می‌شوند. از آنجایی که رسیدن موادمغذی مختلف از جمله آهن، روی، بیوتین، پروتئین و... از جمله ضرورت‌های داشتن موی سالم است و هر نوع کمبودی ‌زمینه ریزش آنها را در درازمدت همراه دارد، در این بخش از ویژه‌نامه
«ریزش مو» به معرفی موادغذایی‌ای پرداخته‌ایم که مصرف مرتبشان موادمغذی ضروری را برای موها فراهم می‌کند.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
نامگذاری شایسته برای کودکان
پنج شنبه 94 آذر 12 , ساعت 8:24 عصر  

دکتر فربد فدائی/روان‌پزشک، مدیرگروه روان‌پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی


به گفته حضرت علی(ع)، ازجمله حقوق فرزند بر پدر آن است که نام نیکو بر او نهد.

اما چرا نام نیکو نهادن بر فرزند چنین مهم است؟ زیرا نام از نخستین ویژگی‌های فرد است که مورد توجه دیگران قرار می‌گیرد. انسان‌ها با نام خود شناخته می‌شوند. یک نام بامحتوای خوشاهنگ، از آغاز تاثیری مثبت در شنونده پدید می‌آورد.

نام یک فرد از آغاز احساس آشنایی و نزدیکی یا احساس بیگانگی و دوری را در فرد ایجاد می‌کند. خود شما نیز احساس کرده‌اید زمانی که نامی فارسی را بر فرد پاکستانی، هندی، تاجیک، عرب، اهل ترکیه یا شرق اروپا می‌شنوید بی‌اختیار احساس علاقه و نزدیکی با او می‌کنید.

زمانی که می‌بینید نام یکی از معصومان(ع) را بر زنگی آفریقایی یا سپید اروپایی نهاده شده به او احساس نزدیکی می‌کنید، هرچند هیچ‌گاه او را از نزدیک هم ندیده باشید، اما مهم‌تر از آن اینکه صاحب یک نام چه ارادی و چه غیرارادی خود را با نامش همانند می‌کند. آن کس که صفتی از خداوند نام اوست به سمت آن صفت گرایش بیشتری می‌یابد. آن کس که نام پهلوانی را بر خود دارد، می‌کوشد رستم‌وار و جوانمردانه رفتار کند. برعکس آنکه نامی غربی یا بیگانه بر فرزند می‌گذارد، نادانسته او را به بیگانگی با ریشه‌ها سوق می‌دهد.

آنکه نام یکی از معصومان(ع) را بر خود دارد اگر به سیره صاحب نام خویش آگاه باشد به آن سمت متمایل می‌شود. برخی از این نام‌ها آرزوهای نهفته و آشکاری در خود دارد که به پویایی و هشدار در جامعه یاری می‌رساند. از آن جمله است نام حضرت مهدی(عج) که هر بار که می‌شنویم به یاد آن منجی موعود و آینه تمام‌نمای حضرت حق می‌افتیم و آنچه خواهد کرد و وظیفه ما آن است که آن کاری را انجام دهیم که آن حضرت برای آن برگزیده شده است.

مهدی و مهتدی تویی رحمت ایزدی تویی

روی زمین گرفته‌ای، داد زمانه داده‌ای

هفته نامه سلامت-545


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
10 دلیل رایج ریزش مو
پنج شنبه 94 آذر 12 , ساعت 8:23 عصر  

از ژنتیک تا تخمدان پلی‌کیستیک


 به‌طور طبیعی موهای افراد به‌دلیل نازک شدن پوست کف سر برای ایجاد بستری مناسب برای رشد موهای جدید دچار ریزش می‌شود. با این حساب، ریختن تا 100 تار مو در طول روز هم غیرطبیعی محسوب نمی‌شود اما زمانی که فرد دچار اختلال در چرخه ریزش و رشد موها شود و ریزش موهای او از رشد موهای جدیدش بیشتر باشد، می‌گوییم دچار ریزش مو شده است. در این صورت، فولیکول‌های مو تخریب می‌شوند و دیگر موی جدیدی از آن فولیکول رشد نخواهد کرد. به‌طور کلی، دلایل بسیار زیاد و مختلفی برای ریزش موها وجود دارد که در ادامه به مهم‌ترین و شایع‌ترین آنها اشاره‌ای خواهیم داشت.

1.ریزش موی ژنتیکی: عوامل ژنتیکی یا سابقه خانوادگی، نقش پررنگی در ریزش موها یا طاسی‌های نوع مردانه و زنانه دارند. این نوع ریزش مو به ‌صورت طاسی جلو یا فرق سر در آقایان و نازک شدن تار موها در خانم‌ها خودش را نشان می‌دهد. ریزش موی ژنتیکی، بر سن شروع ریزش موها و شدت ریزش هم تاثیر دارد. یعنی افرادی با سابقه خانوادگی طاسی، از سنین پایین‌تر و با شدت بیشتری دچار ریزش مو می‌شوند. ریزش موی ژنتیکی یا طاسی‌های با الگوی مردانه، بیشتر بین آقایان رواج دارد و حتی می‌تواند از سن بلوغ هم شروع شود. این نوع ریزش مو، علاوه بر از دست دادن موها، باعث نازک و نرم شدن تار موهای باقیمانده نیز می‌شود. هر چند معمولا راهی جز کاشت مو برای درمان این نوع خاص از ریزش موها وجود ندارد، اما می‌توان با کمک برخی از داروهای خوراکی یا موضعی، زیر نظر متخصص پوست، جلوی ریزش یا نازک شدن بیش از اندازه موها را گرفت.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
آناتومی مو
پنج شنبه 94 آذر 12 , ساعت 8:22 عصر  

آنچه شاید درباره موهایتان ندانی



مو یکی از اجزای پوشاننده بدن انسان است که در تراکم، ضخامت و طول می‌تواند متفاوت باشد. با توجه به موقعیت، موها نام‌های مختلفی دارند؛ موی سر، ریش، سبیل، ابرو و مژه. مو همچنین یک تابع زیبایی ضروری است و بسیاری از ویژگی‌های انسان از جمله شخصیت، جوانی و نشاط فرد را تحت تاثیر قرار می‌د‌هد. در ادامه، نگاهی به آناتومی مو داریم تا با این عضو مهم بدن بیشتر آشنا شوید.

مو زیر میکروسکوپ

بخش قابل‌مشاهده مو، ساقه نام دارد که از سطح پوست قابل‌مشاهده است. ریشه مو در لایه درم پوست و درون فولیکول مو قرار دارد. فولیکول یا پیاز مو به شکل لامپ است که مو را در خود جای داده است. کمیت و کیفیت رنگدانه‌های موجود در این سلول عامل رنگ مو است. غلاف ریشه نیز حاوی عروق خونی و پایانه‌های عصب حسی هستند. فولیکول مو به‌وسیله بافت همبند احاطه شده است. فولیکول یا پیاز مو در مقایسه با اپیدرم (لایه خارجی پوست) در موقعیت مورب قرار دارد و با عضلات نگهدارنده در جای خود مستحکم شده است. در قسمت بالای فولیکول مو غدد سباسه وجود دارند که سبوم یا چربی ترشح می‌کنند.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
درد فردای دندانپزشکی
پنج شنبه 94 آذر 12 , ساعت 8:21 عصر  

دردی که بعد از پرکردن دندان سراغتان می‌آید، دلیل و درمانش چیست؟

درد فردای دندانپزشکی


دکتر علی مرسلی

متخصص درمان ریشه دندان

بعد از ترمیم دندان (پرکردن دندان) گاهی پیش می‌آید که دندان‌ها حساس می‌شوند. درد چشمگیر بعد از ترمیم، البته شایع نیست ولی روز اول ممکن است درجه‌هایی از درد توسط فرد تجربه شود. حساسیت بعد از ترمیم دندان ممکن است چند روز تا چند هفته ادامه داشته باشد. ادامه حساسیت و آزاردهنده‌بودن آن بعد از سپری‌شدن این مدت، بیانگر این است که مداخله درمانی بیشتری مورد نیاز است. این مداخله می‌تواند از تعویض ترمیم با یک ترمیم دیگر یا اجرای کف‌بندی تا عصب‌کشی آن دندان را شامل شود.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
دلیل حساسیت دندانی بعد از ترمیم دندان چیست؟
پنج شنبه 94 آذر 12 , ساعت 8:20 عصر  

حین برداشت پوسیدگی با توجه به اینکه هنگام ترمیم دندان، دندان زنده است و دارای عروق و اعصاب در پالپ است، آسیب مکانیکال ممکن است به بافت زنده دندان وارد شده باشد. البته چون دندان زنده است به خوبی می‌تواند این آسیب را خنثی کند ولی همین روند درست مانند خوب‌شدن یک زخم، نیاز به زمان دارد.

در موارد نادری ممکن است آسیب به حدی باشد که بافت زنده دندان نتواند از عهده مهار آن بربیاید و درد التیام پیدا نکند یا اینکه شرایط به گونه‌ای پیش برود که دندان خونرسانی خود را از دست بدهد و در اصطلاح عام، عصبش عفونی شده و بمیرد! در این صورت عفونت می‌تواند به ناحیه استخوان دور ریشه دندان در فک گسترش پیدا کند و حتی در صورتی که علامتی وجود نداشته باشد، دندان نیاز به درمان ریشه دارد.

دلیل دیگر حساسیت بعد از ترمیم، خود مواد پرکردگی و تحریک به وسیله خود این مواد و حساسیت به‌دلیل نشت آنهاست. این حساسیت البته موقت است و به زودی برطرف می‌شود. مثلا نقره موجود در ترمیم‌های فلزی (آمالگام) و حساسیت ناشی از اسید استفاده شده در پرکردگی‌های همرنگ دندان می‌توانند به‌طور موقت بعد از اتمام درمان، باعث حساسیت دندان ‌شوند که به مرور با احتمال بالا برطرف می‌شوند.

در ترمیم‌های فلزی (آمالگام) به‌دلیل رسانا بودن فلز طبیعی است که سرعت پاسخ دندان به تغییرهای حرارتی (سرما و گرما) بیشتر از دندان‌های عادی باشد. بعد از مدتی ممکن است با توجه به واکنش بافت زنده دندان، این درد و حساسیت کمتر شود.

در طولانی‌مدت نقص پرکردگی، نشت ترمیم، بهداشت ضعیف و شروع مجدد پوسیدگی از لبه‌های ترمیم می‌تواند باعث درد حساسیتی دندان شود. در این صورت مداخله درمانی سریع توسط دندان‌پزشک با عوض‌کردن پرکردگی و قرار دادن ترمیم جدید می‌تواند از نیاز دندان شما به عصب‌کشی جلوگیری کند ولی در صورت پیشرفت پوسیدگی و درگیر شدن عصب (پالپ) نیاز به درمان ریشه (عصب‌کشی) خواهید داشت.

هفته نامه سلامت-545


نوشته شده توسط | نظرات دیگران [ نظر] 
<      1   2   3   4   5      >
درباره وبلاگ

کشکول سلامت1


همایون سلحشور فرد، کارشناس مهندسی بهداشت محیط
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 80 بازدید
بازدید دیروز: 319 بازدید
بازدید کل: 991380 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
پرسش[300] . طب سنتی[159] . کنترل بیماری ها[122] . تغذیه سالم[109] . بهداشت مواد غذایی[83] . سلامت روان[81] . توصیه های ایام خاص[80] . پوست و مو[78] . کنترل عوارض[75] . سلامت کودکان[74] . چاقی[53] . سرطان[52] . تربیت فرزند[47] . خواص خوراکی ها[45] . ورزش و سلامت[44] . سلامت مادر و نوزاد[43] . شایعات[42] . مجموعه لینک[42] . سلامت فردی[41] . پوستر[41] . سلامت سالمندان[39] . رژیم درمانی[38] . سوژه نقد[38] . نگهداری مواد غذایی[38] . میوه[37] . سلامت دهان و دندان[37] . بارداری[37] . بهداشت خواب[36] . لبنیات[36] . سلامت کار و طب فیزیکی[35] . برنامه رادیویی[33] . روزه داری[31] . دیابت[30] . گزارش خبری[30] . مشکلات عضلانی و اسکلتی[30] . سلامت جنسی[28] . روغن[26] . چربی[24] . شیر[24] . تغذیه کودکان[23] . بهداشت آب[22] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[22] . عوارض داروها[22] . عسل[20] . قند[20] . تمرین های ورزشی[20] . بدنسازی[20] . آلودگی هوا[20] . آسیب های رسانه[18] . سبزیجات[18] . سبک زندگی[17] . چای[17] . ایمنی و پیشگیری از حوادث[17] . ایدز[17] . مشکلات قلبی و عروقی[17] . مشکلات گوارشی[17] . محیط زیست[17] . مواد بهداشتی و آرایشی[17] . همسرداری[17] . دخانیات[16] . حافظه[15] . سلامت زنان[15] . سلامت سفر[15] . نمک[15] . نقد سلامت[15] . مشکلات تنفسی[15] . ماهی[15] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[14] . بهداشت استخر[13] . آجیل[13] . تغذیه ورزشی[13] . پنیر[13] . سرماخوردگی[13] . گوشت[13] . نوشابه های گازدار[13] . نوشیدنی ها[13] . نیترات[13] . قهوه[12] . گیاهان دارویی[12] . فست فود[12] . فشار خون[12] . چشم[12] . بهداشت مسکن و اماکن عمومی[12] . پخت غذا[11] . افسردگی[11] . صیفی جات[11] . مرغ[11] . کنترل ناقلین[11] . کمک های اولیه[10] . کلسترول[10] . کالری[10] . نان[10] . سکته[10] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[10] . بهداشت لوازم فردی[10] . تخم مرغ[9] . آلودگی صوتی[9] . دخاینات[9] . زانو[9] . ریزش مو[8] . تنقلات[8] . آنفولانزا[8] . اوتیسم[8] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[8] . بهداشت ظروف[8] . سموم شیمیایی[8] . شریان[7] . یبوست[7] . تلفن همراه[7] . برنامه تلویزیونی[7] . برنج[7] . آلزایمر[7] . رادیو معارف-شفا[7] . سردرد[7] . سلامت خانواده[7] . روغن مالی[6] . دمنوش[6] . تلفن همراه[6] . تروریسم[6] . کبد[6] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[6] . کمر[6] . کنسرو[6] . عرقیات[6] . ماساژ[6] . ماست[6] . گوش[5] . گرمازدگی[5] . نفخ[5] . نوشابه[5] . پارازیت[5] . تب کریمه کونگو[5] . ترشی[5] . آکنه[5] . اخلاق پزشکی[5] . اسهال[5] . خرما[5] . دوغ[5] . جگر[5] . جمعیت[4] . خامه[4] . رادیو معارف- دکتر میرغضنفری[4] . سلامت مادر و نوزارد[4] . آرتروز[4] . بهداشت پرتوها و تجهیزات[4] . انواع توت[4] . نقد صدا و سیما[4] . معنویت[4] . وبا[4] . کمردرد[4] . گوشت طیور[4] . شکلات[4] . طب فیزیکی و سلامت کار[4] . عوارض دارو[3] . سموم شیمیایی[3] . شتر[3] . سلامت و ورزش[3] . مایکروفر[3] . لیموترش[3] . متفرقه[3] . مسواک[3] . کنترل بیماری ها[3] . هپاتیت[3] . نگهدای مواد غذایی[3] . بستنی[3] . MS[3] . آبلیمو[3] . تعریق[3] . بهداشت پرتوها و تجهیزات الکترونیکی[3] . پروبیوتیک[3] . سلامت مادر و کودک[3] . زناشویی[3] . حجامت[3] . حبوبات[2] . تیروئید[2] . توصیه های ایام خاص[2] . رب گوجه فرنگی[2] . رفتار های پرخطر[2] . رفتارهای پرخطر[2] . سبزی[2] . سرگیجه[2] . سرویس بهداشتی[2] . سلامت مردان[2] . سلامت سفر[2] . بیش فعالی[2] . ترین ها[2] . تاول[2] . آشپزی[2] . باقلا[2] . ناخن[2] . وررزش و سلامت[2] . کره[2] . کشک[2] . کلیپ[2] . کم خونی[2] . مشکلات کلیه و مجاری ادرار[2] . مدیریت بحران[2] . گوجه فرنگی[2] . سلامت وران[2] . ظروف مواد غذایی[2] . فاویسم . صبحانه . شوره سر . شکر . سلاکت دهان و دندان . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . سلامت کار و طب فیزیکی . شترمرغ . شایعات . شپش . سیب . مادر و نوزاد . لبینات . مایکروویو . مربا . مرگ . مشکلات مغز و اعصاب . مسکن . مشکلات عضلانی و اسکلتی . مشکلات قلبی و عروقی . هموفیلی . مواد بهداشتی و آرایشی . مواد بهداشتی و آرایشی . موارد بهداشتی و آرایشی . موز . نخودفرنگی . نرم افزار . کنترل بیماری ها . کنترل عواض . کنترل ناقیلن . کنترل یماری ها . کنتل بیماری ها . کنجد . کنترل بیماری ها . کنترل بیماری ها . کنترب بیماری ها . کنترل بیمار ها . کنترل بیماری . بادمجان . ایمنی . آلرژی . آبمیوه . الکل . ابولا . پروستات . پست و مو . بهداشت روان . بهداشت فردی . بهداشت لوازم فردی . بهداشت لوازم فردی . سلامت مادر و نوازد . سلامت دهان و داندان . سلامت سفر . سلامت سالمندان . سرکه . سس . زیتون . سامت دهان و دندان . روزه‌داری . خوشگوشت . خون دماغ . دمنونش . توصیه های ایام خاص . توصیه های ایام خاص . جاقی .
نوشته های پیشین

تیر 94
مرداد 94
شهریور 94
مهر 94
آبان 94
آذر 94
دی 94
بهمن 94
اسفند 94
فروردین 95
خرداد 95
تیر 95
مهر 95
آبان 95
آذر 95
دی 95
لوگوی وبلاگ من

کشکول سلامت1
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

ملاحظات اخلاقی در باب آلزایمر
مدیریت چشم ها
مواد لازم و طرز تهیه 3 ماسک خانگی ضدآکنه
تزریق انسولین با هدف عضله سازی
3 نوشیدنی انرژی زا که در طب سنتی توصیه می شود
هشدار درباره نوشیدنی های انرژی زا
11 عارضه افراط در مصرف نوشابه های انرژی زا
15 پیشنهاد کمکالری+پوستر
شایعه روغن هایی که لاغر می کنند، صحت ندارد
بهترین ورزشها برای بدترین درد پاشنه
[عناوین آرشیوشده]